Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (620)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Předešlé díly sem měl celkem rád. Tenhle znova vidět nepotřebuju. Fórky tam nějaké byly, ale nic kule rvoucího. Všechno je to takový spíš trapný. Kupa scén, které se pojetím nehodí ke zbytku. Např. hned na začátku začnou Lohan a Sheen souložit, a celé to to zrychlí a na posteli se dějí úmyslně nesmysly. A takových scén, které nezapadají ke zbytku je to plné. Neříkám, že to v předešlých dílech nebylo, ale tam to měli celkem dobře vypoměrované a dobrých fórů bylo víc, že tam mě to bavilo. U tohohle pátého dílu ale vše odflákli. To, jaké horory spojili dohromady, to bylo celkem pěkné, ty další filmy z jiných žánrů už tolik ne, to už bylo takové navíc, takže potenciál tam celkem byl, ale využili ho prabídně. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Málokdy se už donutím sledovat takové filmy jako je Scary movie. Pamatuji si doby, kdy všichni znali alespoň první 3 díly, jelikož to bylo něco vcelku nového a neohraného - a také vtipného. Každý kdo chtěl být "in" tyto snímky musel umět nazpaměť. Dnes tomu tak naštěstí není, ale každý kdo má alespoň stručný přehled v hororovém odvětví si musel být vědom toho, že tento movie je smíchán hned z několika hororů - minimálně jsem si všimla těchto odkazů: Paranormal Activity, Mama, Evil Dead a Black Swan. Ovšem nemohu si také pořád stěžovat a musím se snažit najít na snímcích tohoto rázu něco vtipného. Takovým vtipným momentem shledávám rozhovor Snoop Dogga s jedním hercem o tom jak se snažili zjistit jaký horor jim připomíná tu chatu v lesích. Nemusím jednoznačně moc chodit kolem horké kaše, jelikož chaty v lesích jsou oblíbenými destinacemi :-). ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Scary movie sérii, ale tohle je její nejslabší článek. To, že mě nebaví Paranormal activity a jeho variace, je můj problém, ale absence humoru (respektivě přemíra trapných vípků) a nekompaktnost filmu, je objektivní důvod, proč je lepší tenhle díl nevidět.Jedna hvězda za Ashley a její péči o děti, ale chybí mi klasika - Anna Faris :-/ Bída ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak už to začíná trochu drhnout a upřímně řečeno série Paranormal Activity kterou si tohle pokračování bere na paškál především mě nikdy moc nebrala, ale po takovým nijakým úvodu se to přeci jenom aspoň trochu rozjede i když je to z větší části založený na podobných fórech jako předchozí dvě pokračování tak je to pořád přeci jenom o trošku lepší než mizerný druhý díl a i za to nejslabší možná trojka a taky za to, že už je konec.50% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pátý díl série Scary Movie bohužel klesl na úroveň bijáků pánů Friedberga a Seltzera a servíruje nám utrápené parodie Černé labutě, Chaty v horách, Paranormal Activity, Zrození planety opic či Počátku. Za zmínku tak stojí jen stojí výstup Charlieho Sheena a Lindsay Lohan, kteří si zahráli parodii sami na sebe, scénky Snoop Dogga, narážku na Černobílý svět, závěrečné nepovedené záběry a pár dalších úsměvných momentů, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Je škoda, že Zuckerovi viditelně docházejí nápady a hloupě vykrádá sám sebe. Bohužel v pátém díle série už to prostě nefunguje. 30% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu se objevili tři herci z předešlého dílu a to Simon Rex, Charlie Sheen a Molly Shannon. Zajímavostí je, že každý ze jmenovaných herců hraje jinou roli, než hráli v předešlém díle. (ČSFD)
  • Přibližně v čase 34:19 si můžeme všimnout, že je zrychlený čas. Jenže zatímco v ložnici Jody (Ashley Tisdale) a Dana (Simon Rex) je zrychlení vidět, Maria (Lidia Porto) žehlí a luxuje pomalu, přestože v její scéně by měl být čas zrychlený také. (Rose.Doesnow)

Reklama

Reklama