Reklama

Reklama

Tlačítko "REC" stiske mladá televizní reportérka a její kameraman, kteří natáčejí noční směnu v místní požární stanici. Po chvíli přijímají hasiči tísňovou výzvu staré ženy, která je uvězněna ve svém domě. Když dorazí na místo, ozve se strašidelný křik. Tím začíná dlouhá noční múra a unikátní dramatická televizní reportáž. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

K.O.vi

K.O.vi (hodnocení, recenze)

stejná kokotina jako Blair Witch... postavy tak idiotský, že jsem jim přál rychlou smrt... 78 minut diváckýho utrpení

na příspěvěk reagoval Nikar

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

"Pablo, hlavně to všechno natoč". Nejlepší závěrečný kec v hororu, jaký jsem kdy slyšela :)) Vím, že trojka je hodně jiná, ale stejně si ji nenechám ujít. :)

na příspěvěk reagoval Indy21

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Po prvních 20 minutách jsem myslel, že to vypnu-totální nuda..Ale ani později to nebylo o moc lepší, i když se už konečně začalo něco dít. Další mínusy= klepající se kamera, která měla utvářet dojem jakoby pořadu typu reality show, vypadala jako by jí držel někdo s parkinsonem-bída. V době po Blair witch to ale asi bylo cool. Napětí-skoro nulové, nebýt poslední 10 minutovky ubral bych i další hvězdu. Herci-španělští herci otřesně přehrávají a to mě příšerně lezlo na nervy. Chování postav-někteří se chovali úplně tupě (hele, támhle je zombík, stoupnu si k němu co nejblíž, aby mě pokousal-fakt demence :D) Naštěstí celý film netrval dlouho a nakonec tam skutečně všichni zařvali-jedno z mála pozitivního na totmto filmu+ještě ta poslední 10minutovka. Kdyby měl film grády jako na konci, tak by byl super!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

dawe03: Pro mě za mě ať je mu třeba 5. Jde o to jak se chová a jak se vyjadřuje. A opravdu mi neni o moc víc. O pouhejch 6 let.

dawe03

dawe03 (hodnocení, recenze)

a ja predpokladam ze vam asi neni o moc vic, kdyz se mu ted vysmivate ze ma 17. co by jini lide za taky vek dali:)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Farskeho12: Vyloženě na to vypadáš pane skoro dospělej. Už se holíš nebo máš pouze popínavou plíseň ? :D

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

fililipekk: Kašli na něj na blba. Tenhle výblitek tu píše asi po stoosmdesátý ;) REC je odpad! a Karanténa super film s výbornou atmosférou... Je to znalec, to se hned pozná :D

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

REC v kine byl podle očekávání daleko tíživější a zbesilejsi, ale uz to vzhledem k me dokonale znalosti filmu proste nebylo zas až tak děsivé. Spíš jsem se bavil nad reakcemi lidí, kteří nevěděli do ceho jdou.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

tak dneska splněný sen,můj nejoblíbenější horor jde dnes v Chrudimi do kin a pěkně si ho o půlnoci vychutnáme v rámci projektu hororová noční show :) 

dawe03

dawe03 (hodnocení, recenze)

Farskeho12: zato ja sem to sledoval s otevrenou hubou od zacatku do konca. Jednicka ma ten konec fakt povedeny, ale dvojka mna torosku zklamala. Aj tak to ale byla pecka:)

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Žralok: Ale pochybujem že to niečo zmení.Začiatok trápni ako fakt som si myslel že som si zapol iní film a ne horror.A vlastne sa počas celého tohoto filmy nič strašidelné neudialo až na ten koniec ktori ma fakt prekvapil.Ale viac ako polku filmy čakám že sa niečo bude diat a stále nič.Skoro som pri tim zaspal.A to sa mi fakt nestáva.Predstavuju nám hasičov ako bývaju a čo robia.Ale stále nič hororove.Prídu do toho domu a tam ich nejaka pani napadne jedneho alebo dvoch dam pokúše a zase čakáme.Ja vam neviem.Ale ja od hororu čakaám že ma nadchne prvých 15 minut.A tu sa prvých 15 minut hrali na komediu.A to ma nasralo.Keby nebolo toho prekvapiveho konca tak dám tomu iba 1*.Takto zatial 3*

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Farskeho12: Věř mi že koukat na to v noci, na noťasu, se sluchátkama a v originálnim znění. Byl, pro mě, suprovej hororovej zážitek ;)

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Žralok: Okej vyskúšam ale pochybujem že to niečo zmení na mojom rozhodnutí.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Farskeho12: Sekavá kamera ? Jak se to podle tebe vyznačuje ? A tys čekal nějaký velkolepý záběry a poletování kamery okolo postav ? Tos neměl koukat na film točenej hand-cam stylem. A neni atmosféra ? Nepleteš si to náhodou s tou us kopií Karanténa ? Pokud jsi koukal na dabovanou verzi tak si dej repete v originále s titulkama. Osobně nepreferuju originál a tenhle film dabing sktečně děsně degraduje...

Folwar.

Folwar. (hodnocení, recenze)

Atmosféra žádná? Řekni mi jméno hororu natočeného po roce 2000, který má aspoň z poloviny takovou atmosféru jako REC. Výtka ke kameře je snad jen špatný vtip nebo mi teda vysvětli co to znamená sekavá kamera.

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Blaznite nee.šak tento film je tak trapny jak už fakt neviem čo.Atmosféra žiadna.Herecke výkony tiež nulove.Kamera sekava a jednyne plus tohoto film je že je zo španielska a má super koniec.Ale to je všetko.

fililipekk

fililipekk (hodnocení, recenze)

Ontos: Já to dočetl až do konce, uplně v pohodě. Na drobné chybky naprdět, tady nejsme ve škole.

Ontos

Ontos (hodnocení, recenze)

Evidentně počet přečtení není nikdy dostatečně vysoký k tomu, abych si mohl být jistý, že tam nemám chybu. Do příště se pokusím polepšit, slibuju!

Folwar.

Folwar. (hodnocení, recenze)

"mezi dvěma Španělskými režiséry," <- španělskými režiséry, dál jsem to nečetl

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Španělský král hororu chystá další film

Španělský král hororu chystá další film

03.11.2014

Jaume Balagueró je pevně spjatý se španělskou produkční společností Filmax, která se specializuje na žánrové filmy a pod jejíž hlavičkou si udělal mezinárodní renomé hororovou sérií REC. Poslední díl… (více)

Amy Adams terorizovaná duchy?

Amy Adams terorizovaná duchy?

03.09.2011

Španělská hororová škola je momentálně žánrovou špičkou. Uvědomují si to i za Atlantikem. Už remakovali REC, teď přijde na řadu Sirotčinec. Původní film produkoval Guillermo del Toro a Belén Rueda si… (více)

Emmerich a „skromná sci-fi“?

Emmerich a „skromná sci-fi“?

02.11.2010

Zní to jako dvě neslučitelné věci, ale Roland to asi myslí vážně. Momentálně dolaďuje svůj záhadný projekt Anonymous, který má být „historickým thrillerem o tom, kdo doopravdy napsal Shakespearovy… (více)

Reklama

Reklama