Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (345)

Crazer 

všechny recenze uživatele

Když tento díl porovnám s jedničkou, tak bych právě výše vyzvednul tento díl. Už se nejedná o jednolivce, ale už o celé skupiny, které jsou více efektní, ... navíc mě to přinutilo si občas poklepávat nohou :))) A kromě toho, některé myšlenky jsou sice sentimentální, ale pravdivé. Dramatická rovina je tu jen proto, aby se neřeklo, že se tu někdo nesnažil o děj. Ten tvoří jakousi niť, na kterou se lepí skvělé taneční kousky. Zkrátka tancuje se tu, kde a kdy to jen jde. Žádné zbytečné zdržování s komplikovaným dějem, parta charismatických lidí využije každé příležitosti, aby předvedli svůj cit pro rytmus a ohebnost svých kloubů. Nevadily mi obří mikiny, kšiltovky s rovným kšiltem ani nějaká povytáhnutá nohavice. Nemám nic proti tomuto stylu. Film zde zanechává pohodu mladých pohledných lidí, kteří občas řeší nějaký ten problém , ale halvně se nechávají unášet silou hudby a tance. U málokterého filmu si znova pouštím vybrané scény ... ale tady bych si musel zopakovat celý film. Už tak musím tomuto filmu vylepšit průměr, proto dávat plný počet a smekám kšiltovku. Doufám, že na DVD se mi bude líbit stejně tak .. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

První díl byl "klasičtější", tenhle je naopak akčnější, streetovější... což je v podstatě plus, protože jak taneční čísla, tak i hudba mi přišla o trošku lepší. Na druhou stranu to ale nic jiného nenabízí. Když bych si odmyslela ta taneční čísla, tak tam v podstatě nic zajímavého není, a to bohužel ani v nejmenším. Ale je mi jasné, že u tohoto druhu filmu člověk ani nic víc než dobré taneční scény čekat nemůže, takže to znamená, že jsem ani nic jiného nečekala. Finální taneční číslo jsem si užila a efekt s deštěm byl povedený :) Sice jsem se neubránila myšlence "kde takové vymakané číslo tak rychle vzali, když se na ten taneční souboj dostali tak náhle?" ale co už. U podobných filmů nejspíš nemá smysl nad něčím podobným vůbec přemýšlet. ~(3,3)~ ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To, že příběh je onošenej jak pradědečkovi fusakle by mě ani tak nevadilo, ale to, že hudbě chybí údernost, finále postrádá emoce a celkově film působí jako letadlo bez křídel už považuju za průser. Co se dá ocenit je bříško hlavní baby. Většinou oceňuju zadek případně kozy, teda ne, že by hlavní představitelka neměla kozy a prdelku připravenou na světovou výstavu expo 2015 v Milánu, ale to bříško mě tak nějak zaujalo kupodivu nejvíc. Pěkná holka s pěkným břichem, tak by to mělo zkrátka být. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Tanec mám rád, aj keď radšej sa na tanec pozerám ako by som mal tancovať, pretože som fakt drevo...V tomto filme je tancovania dosť, ale v podstate sa mi páčili len tri scény a to v metre, na diskotéke s trampolínami a záverečná v daždi. Čo sa týka hudby - ak máte rádi hip hop, je to niečo pre vás - ja si sem tam hip hop vypočujem, ale hodinu a pol v kuse, to už bolo na mňa trochu veľa. Film u mňa zabodoval tiež výberom hlavnej predstaviteľky ( Briana Evigan). A teraz k mínusom - veľmi, ale veľmi trápne dialógy typu "Odkedy si prišla do školy, viem kto som." alebo "Buď sama sebou."(a bolo ich oveľa viac...), pri ktorých sa človek môže len chytať za hlavu a cítiť sa trápne. Rozhodoval som sa medzi dvomi a tromi hviezdičkami - nakoniec pridávam tretiu za jeden veľmi vtipný moment, ktorý ma úprimne rozosmial(bolo to ku koncu filmu - scéna zahŕňala neznalosť angličtiny jednej aziatky, keď boli všetci nastúpení pred dverami u Andie). ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

První díl mi byl sympatičtější, už jen kvůli hereckému obsazení, která mě v the Streets moc nezaujalo . Jediné pozitivum vidím v soundtracku, jež se oproti prvnímu dílu vyzdvihl o stupínek víš. "Hopity hop, hopity skok...A já mám bílý botičky, v nich barevný tkaničky ..." Pokračování už ne. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)
  • Robert Hoffman se učástnil skutečného underground break dance v Baltimore, aby se připravil na roli Chase Collinse. (ČSFD)
  • V 71. minutě filmu je záběr na postavu Chase (Robert Hoffman) zrcadlově převrácený. Lze to poznat podle převrácených čínských znaků na jeho tričku. Stejné tričko na sobě má postava i v 34. minutě filmu, kde jsou však znaky správně. (Tsuki)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama