Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (347)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Sám bych na tento film do kina šel asi těžko, dostal jsem se tam díky mé drahé polovičky a nelituji, Lets Dance je absolutní klišé, absolutní GP. Fajn sladcí herci/neherci, vyšperkovaný soundtrack, přes Missy Elliot, Busta Rhymese, Ludacrise plus pár rockových mixů…Film o tanci nemůže asi nabídnout nějaký plnohodnotný příběh a kdyby nabídl, zase by na druhou stranu mohl brat filmu tanec…Tady jde hlavně o tanec a skvěle propracovanou choreografii u které jsem chrochtal blahem, skvěle hip-hopy, breakdace, electro, popiny a jiné cool styly smíchané v jeden delší moderní klip….6-7/10* ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

V Let's dance 2 vystupují profesionální tanečníci, kteří předvádějí ty nejlepší taneční až akrobatická čísla. Zbytek, kde se odehrává příběh, je na tom o dost hůř a jen vyplňuje prázdná místa mezi jednotlivými tanci, aby se tomu dalo říkat film. Fanouškům tancování to ale může stačit. Fanoušci filmu se podívají na něco jiného. ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Pokud jakkoliv a rádi tancujete tak si přidejte jednu hvězdičku. Jinak je to sladký a ucucaný Béčko jak jinak než s happyendem. Choreografové se vyblnuli dosyta a je to znát. Střihači se v postprodukci pomocí svých nůžek snaží taneční scény urychlovat, což sice přidává na dynamice, ale občas je toho vskutu příliš. Dalším důvodem proč toto, bude i zamaskování hereckých a tanečních nedokonalostí. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Napsat tak vylízané dialogy muselo dát práci, najít tak protivné hlavní hrdiny taky, ale i přesto se obávám, že vynaloženou energii neocením. K tomu hip hop a kšiltovky a mně se dělá zle. Celý film je jak need for speed bez aut... jděte a vyhrávejte pouliční turnaje, pche. Na druhou stranu alespoň závěrečná desetiminutovka byla dobrá. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale příběh mě tak trochu okouzlil. Trošku netradičně vizuálně nezajímavá dvojice, kterou si kvůli tomu o to více oblíbíte. Hlavně Andie si tak trošku zamilujete kvůli jejím trablům a pak s ní prožíváte pohádku s pár vroubkama až do finálního street dance v dešti - jaký konec by byl romantičtější? A Blake Collins jako ředitěl a star baletu byl podle mě nejuvěřitelnější herec ve filmu. Mimochodem už hrál hlavní roli v Labutím jezeru, takže tady náhodou nebyl. O zábavu se staral především Moose, a nejkrásnější slečna ve filmu byla Cassie Ventura jako Sophie.... Choreografii dělal můj jmenovec Jamal Sims a strhující hudbu se postaral AARON ZIGMAN, který se posaral jak o předchozí díl, tak i na hitech John Q, Most do země Terabithia nebo Alpha Dog. Podle mě nejen pro fanoušky tance. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • V 71. minutě filmu je záběr na postavu Chase (Robert Hoffman) zrcadlově převrácený. Lze to poznat podle převrácených čínských znaků na jeho tričku. Stejné tričko na sobě má postava i v 34. minutě filmu, kde jsou však znaky správně. (Tsuki)
  • Jméno taneční skupiny je "410", což je telefonní předvolba Baltimoru, ve kterém se film odehrává. (HappySmile)
  • Když Andie (Briana Evigan) tančí na konkurzu, tak si během tanečního čísla sundá čepici. V dalším záběru ji má ale zase na hlavě. (Duoscop)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama