Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (347)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To, že příběh je onošenej jak pradědečkovi fusakle by mě ani tak nevadilo, ale to, že hudbě chybí údernost, finále postrádá emoce a celkově film působí jako letadlo bez křídel už považuju za průser. Co se dá ocenit je bříško hlavní baby. Většinou oceňuju zadek případně kozy, teda ne, že by hlavní představitelka neměla kozy a prdelku připravenou na světovou výstavu expo 2015 v Milánu, ale to bříško mě tak nějak zaujalo kupodivu nejvíc. Pěkná holka s pěkným břichem, tak by to mělo zkrátka být. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Hehe, ani se nemusím dívat na reakce. Je mi jasné, co tam bude: Stokrát viděný děj, natvrdlej scénář, mizerní herci a tak dál... A něco na tom je. Ale koneckonců - to bylo snad jasné jen při pohledu na plakát, ne? Očekávaně bylo po dvaceti minutách jisté, jak film skončí. Pustil jsem si to jako odpočinkový biják se skvělýma tanečníma výkonama a dostal jsem, co jsem chtěl... ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale příběh mě tak trochu okouzlil. Trošku netradičně vizuálně nezajímavá dvojice, kterou si kvůli tomu o to více oblíbíte. Hlavně Andie si tak trošku zamilujete kvůli jejím trablům a pak s ní prožíváte pohádku s pár vroubkama až do finálního street dance v dešti - jaký konec by byl romantičtější? A Blake Collins jako ředitěl a star baletu byl podle mě nejuvěřitelnější herec ve filmu. Mimochodem už hrál hlavní roli v Labutím jezeru, takže tady náhodou nebyl. O zábavu se staral především Moose, a nejkrásnější slečna ve filmu byla Cassie Ventura jako Sophie.... Choreografii dělal můj jmenovec Jamal Sims a strhující hudbu se postaral AARON ZIGMAN, který se posaral jak o předchozí díl, tak i na hitech John Q, Most do země Terabithia nebo Alpha Dog. Podle mě nejen pro fanoušky tance. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Hudebně-taneční kompost, vedle kterého vypadá i naivní sequel Hříšného tance jako vcelku nadějné navazání. Nebýt camea Channinga Tatuma, hodila bych to rovnou na skládku toxických odpadů, pokud možno i s hlavními představiteli, režisérem, scenáristou a choreografem. Tam tu svou pouliční směs mohou rozbalit dle libosti. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem slušná, ale dvojka je v mnohém lepší!!! A proč? No, nejspíš, protože se v tomto filmu jedná vyloženě o Street Dance a ne jako v jedničce, kdy byl konec s houslemi řízlý s hip hopovým beatem! Konec filmu v dešti byl neuvěřitelně cool. Choreografie break dancu neměla chybu. Úvodní dance battle ve kterém se vyskytl i Channing Tatum, byl s pomocí trampolín zasazenými v zemi vážně skvělý. Jen je škoda, že se Channing Tatum nezdržel celý film. Jennu Dewan vysřídala Briana Evigan, jejíž projev se mi hodně líbil a hlavně má něco, co se mi na holce libí, prostě má šmrnc. A její hlas je velmi sexy. Ostatní looseři v tý jejich partě byli taky v pohodě. Velmi se podařil i soundtrack, který je nabitý od RnB, až po pořádně bybeatovaný hip hop! Scénář filmu sice je hodně slabý, ale mně je to jedno, jelikož jsem se skvěle bavil. Jeden z těch filmu co neurazí, ale dobře se na něj kouká! ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • V 71. minutě filmu je záběr na postavu Chase (Robert Hoffman) zrcadlově převrácený. Lze to poznat podle převrácených čínských znaků na jeho tričku. Stejné tričko na sobě má postava i v 34. minutě filmu, kde jsou však znaky správně. (Tsuki)
  • V závěru filmu je možné si všimnout, že Moose (Adam G. Sevani) má v každém záběru kšilt čepice na jinou stranu. (Roland Sands)
  • Když Andie (Briana Evigan) tančí na konkurzu, tak si během tanečního čísla sundá čepici. V dalším záběru ji má ale zase na hlavě. (Duoscop)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama