Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Takhle má vypadat taneční film (street dance). Trochu jsem měla problém s ústřední necharizmatickou dvojicí, ale jinak parádní.

oag

oag (hodnocení, recenze)

(tanec=pohyb + světlo + voda) = nezapomenutelné; další ukázka, co tato kombinace na konci filmu dokáže

Digittal

Digittal (hodnocení, recenze)

Ja hiphop mám rád ale toto je extra trápny film ktorý má podla mna od hiphopu velmi daleko.

UrbanScythe

UrbanScythe (hodnocení, recenze)

Nechápu proč tohle hodnotěj lidi co nemaj rádi HH a proč na to vubec koukaj. Asi se musim smířit s tím, že na csfd muže psát kdejakej dement a retard.

HenryForda

HenryForda (hodnocení, recenze)

nebudu k tomu filmu zhovývavý-nebudu,když si takovéto hodnocení zaslouží fakt lepší snímky,a když jsem dal jedničce ** který bylo mnohonásobně lepší než tohle nemůžu jinak než dát odpad,a víc se nevyjadřuju -kravina nebetyčná v čele s Jozefovským debilkem a hnusnou hlavni představitelkou!

pidulka

pidulka (hodnocení, recenze)

No tipická americká blbost ale u tanečního filmu se nejde dívat jen na příběh, jde hlavně o tance a ty v tomhle filmu byly vážně super!

Stevie16

Stevie16 (hodnocení, recenze)

let's dance 2 je ještě lepší než jednička, i když ta má taky své kouzlo. Ve dvojce je to drsnější, propracovanější, prostě o dost jiné než jednička. Tenhle film zbožnuju...doporučuji všem, co mají rádi hudbu a tanec...

vincchuppo

vincchuppo (hodnocení, recenze)

Ta finální TANEČNÍ MEGA SCÉNA na konci v dešti! To je LUXUS! Geniální pohybové kreace!!

amarila

amarila (hodnocení, recenze)

Mě se tento film líbil, musím přiznat že některé scény jsou nudnější, ale posledních 20min. jsou asi nejhezčí z celého filmu. Nemůžu tomu odolat, vždy užasnu nad tím jak to vše dokážou. Tetno film doporučuju milovníkům hip-hopu a tance, což já jsem

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Jediné, co se změnilo je ředitel školy a trošku ta sladká omáčka kolem...jinak tanec a muzika stále super, jen jednička je něčím prostě lepší :-)

robo0369

robo0369 (hodnocení, recenze)

totalna blbost!
nesympaticky herci , nedobre zahrane sceny
Lets dance 1 ma celkom bavila , co sa ale o dvojke povedat neda

Jolinar

Jolinar (hodnocení, recenze)

scénář nepřekvapivě hrozný, ale taneční čísla... páááni, úúžasný... o 100% lepší než v prvním díle... nápaditý, neotřelý, ostrý, hustý.. jednička je oproti tomuhle pokračování pěkně uhlazenej baleťák

loob

loob (hodnocení, recenze)

Mno musim říct ,že po taneční stránce to bylo úžasné (kéžbych takhle tančil :D) Musim říct že v tom závěrečným souboji se mi spíš líbila ta 401 :D. Každopádně se mi celkově líbila víc jednička. V jedničce bylo vidět jak se s tim dřel ,přes balet až po mix balet-hip hop. Tady se hned vytvoří crew a jede se. Dál mě zkalam příběh , jednička měla zase lepší. Každopádně vynikající taneční výkony. 55%

potas

potas (hodnocení, recenze)

To samé co jednička..akorát na mě víc zapůsobila tímpádem o hvězdu víc

ninaskylaa

ninaskylaa (hodnocení, recenze)

dlho ocakavane druhe pokracovanie celkom prekvapilo.,mna teda hej.kvalitne tanecne sceny,vyborna hudba a i ked jednoduchy dej ,ktory vieme ako skonci mi nepokazil potesenie z pozerania. aj vyber hercov trafili,i ked channing je channing:)

Heraldika

Heraldika (hodnocení, recenze)

Já naprosto souhlasím - viz mé hodnocení. Nechápu ty odpady, opravdu to nepřidává kreditu csfd.

Terez.S

Terez.S (hodnocení, recenze)

já docela souhlasím s Torisionem .. buť spoustu z nich ten film nevidělo a nebo jsou to lidi, kterým nic neříká hip hop, tanec, street style (jak chcete) a pak nechápu, proč na to chodili .. jasně, i tanečním nadšencům se ten film líbit nemusí, ale už za ty goreografie a předvedené taneční výkony jsou alespoň 2* na místě .. ale jasně, přece by film o současným moderním tanci nemohl mít třeba 70%

Torision

Torision (hodnocení, recenze)

Já teda neviděl ani jedničku, protože mě todleto nezajímá. Nicméně si myslím, že z lidí, co tomuhle dali odpad, to neviděl ani jeden. Tydle lidi jsou fakt zaujatý blbečci a na csfd nepatřej.

MNTB

MNTB (hodnocení, recenze)

hele nevite nekdo co to mela za mobil,mne se hrozne libi a uz jsem ho videla i u Clair z heroes

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Rob Roy: Lítám v tom s tebou. Kino trailer mě málem rozškubl, ale při představě potencionálního publika v sále se mi do kina vůbec nechce. :-(

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Viděl jsem trailer v kině a málem mě to vyneslo ze sedačky. To tancování vypadalo moc dobře, chápu, že po ty, co se tomu věnují, to bude třeba úplně jiný zážitek.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Koukám, že ze zdejšího hodnocení by nevymlátil nějakou výpovědní hodnotu ani samotný Rocky Balboa. :-(

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Možná je to kus mého zvráceného já, ale já se docela i těším, a to RnB zrovna nevyhledávám. Podivné. :-)

Terez.S

Terez.S (hodnocení, recenze)

nevím, jak ten film bude vypadat jako celek, ale co se týče tance, hádám, že to bude bomba .. tancuju od malička balet, asi před dvěma lety jsem přidala ještě hip-hop a těším se na inspiraci .. navíc soudtrack je, stejně jako v případě jedničky bomba .. a upřímně - výborné choreografie, skvělí sympatičtí tanečníci a energií nabitá hudba mi u filmů tohoto typu stačí :-)

smack

smack (hodnocení, recenze)

Jestli má někdo aspon trochu cit pro tanec, min. 2*...nebudu předbíhat..

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama