Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

SLOTH 

všechny recenze uživatele

pokud si pamatuji svuj maturitni vecirek tak jsme jel mhd(tramvaji pak metrem )vystoupil na vysehrade sel jsme zaplatil strasne moc penez sedel jsem pak jsem si povidal s lidma jejiz jmena jsem neznal a ve svych teniskach a v obleku jsem dostal serpu nikdo nevyvolaval me jmeno a ani se ma fotka neobjevila na ohromne tabuli. pozdeji jse mjel domu mhd. opet ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Je spousta věcí, které nejspíš nikdy nepochopím: Hawkingovy knihy, důvody proč má tolik lidí rádo čivavy a v neposlední řadě i to, proč se sakra koukám na takovéhle blbosti pro teenagery... No, opět jsem něčemu dala šanci a opět jsem z toho byla akorát otrávená. Velkou slabinou je nedostatečně charismatický zabiják, jehož jednání je navíc stejně nepochopitelné a místy dost nesmyslné jako chování hlavních postav. Krom obyčejných klišé je zde samozřejmě i nadmíra stipudních "cool" hlášek a herci, kteří sice můžou být považovaní za pohledné, ale s hraním na tom tak slavně nejsou. A vraždy samotné? Samozřejmě většinou mimo záběr... Pár scén není vysloveně špatných a dívání se dá vydržet i do konce, ale žádná sláva to opravdu není. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nesympatičtí puberťáci vs. psychopatickej vrah, x-té kolo. A pro tentokrát zase velmi nudné kolo. Je totiž další z těch nudných, neinvenčních horůrků pro teenagery, který vás nemá naprosto čím překvapit. Lekačky nefungujou, vrahoun je zoufale nevýraznej a celý je to nehorázně blbý. Z námětu by přitom šli udělat docela slušný jatka, ty se ale nevyužili ani ze třetiny. A navíc tak blbý policajty jsem v hororu už dlouho neviděl. Aspoň, že těm puberťačkám to tady sluší. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Maturitní ples“ je špatný film a dokazuje vám to každou vteřinu. Je předvídatelný, je bez nápadu, je bez dobrých hereckých výkonů, je prázdný a je bez napětí, což je asi ten největší problém. Budete na snímek koukat opravdu jen z povinnosti, pokud už jste si ho pustili. Tohle by rozhodně neměl být směr, kterým by se měl slasher vydat. Ale on ten žánr už sám o sobě může jen velmi těžko přinést něco skutečně odrovnávajícího. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Americký tuctový snímek, kde se maturanti chovají jak střeva, policie je absolutně neschopná, vrah si dělá co chce a ve finále se můžete po pádu ze schodů objevit až v rozestavěné části hotelu. Chvilkami to napětí má, ale je typický americký snímek s přiblblým scénářem. Asi to být nemělo, ale chvilkami jsem se i pobavil. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama