Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

demented 

všechny recenze uživatele

Nechápem, prečo niekto ohlasuje film ako remake, keď v konečnom dôsledku má s originálom spoločný nanajvýš názov. Narozdiel od originálu sa tento film točí väčšinu času naozaj okolo maturitného plesu (a to poriadneho...kam sa hrabe naša stužková :) ). Depresiami a nočnými morami zmietaná blondýna vs. učiteľ, ktorý má na ňu priam vražedný zálusk (naozaj nechápem, čo na nej videl) Veď to poznáte, školáci uživajúci si maturitný ples, vedúci hlbokomyselné reči o skončení jedenej etapy života a riešiaci brutálne problémy typu vzťahy na diaľku. Z letargie ich vytrhne učiteľ, ktorý práve ušiel z väzenia a chytá sa tento maturitný ročník decentne preriediť . Niežeby mi vadila absencia krvi, či nejaké dômyslené vraždy, ale keď klišé strieda klišé v tak hojnej miere a navyše bez štipky invencie, či originálneho nápadu, pozom dopozerať film do konca môže byť pre niekho vážnym problémom. Osobne nechápem ako sa takýto tuctový nudný televízny thriller dokázal pretlačiť na plátna kín. Na druhej strane, pretlačili sa tam už aj o mnoho horšie veci ;) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Reklama na nenápaditost a průměrnost. Vemte si všechna slasherová klišé, přidejte hloupě se chovající policajty, necharismatického padoucha a průměrné herce a máte Prom Night. Upřímně řečeno jsem se těšil na remake klasiky z 80tých let Hello Mary Lou: Prom Night a o to bylo zklamání větší. Někdo, kdo vidí slasher jednou za pět let, to možná ocení. já ne. 30% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Úplně v pohodě koukatelný thriller, který má od začátku do konce slušný tempo a hlavně si nehraje na nic víc než ve skutečnosti je. Od začátku nás seznámí s vrahem a celou dobu už člověk jen odhaduje, kolik nevinných maturantů a policajtů to nakonec schytá. Je to jednoduchá a svižná oddechovka, která náročného diváka asi dost zklame, pro člověka méně náročného je to dobrá varianta, jak zabít 80 minut svýho života. :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Videl som stovky vyvražďovačiek a nerozumiem tvorcom, ktorí sa rozhodli urobiť remake kanadského kúsku s Jamie Lee Curtisovou z roku 1980 a v roku 2008 prísť so smrteľne vážnou tvárou so slasherovými klišé, ktoré boli ledva-ledva postačujúce pred dvadsiatimi rokmi. Nemám chuť, nervy a už ani trpezlivosť privierať oči nad osemdesiatimi štyrmi minútami totálneho klišé. Rovnako tupé a zbytočné, ako iné nedávne prerábky slasherov ČIERNE VIANOCE (2006), SESTERSTVO NEMILOSRDNÝCH (2009), PIATOK 13 (2009) či KRVAVÝ VALENTÍN (2009). Identita vraha je prezradená už v úvodnej scéne. Chvíľku som si myslel, že je to sranda a záverečné odhalenie bude šokujúce. Nebola. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka teenagerů, která ovšem neděsí ani není napínavá. Největší problém je to, že už od začátku víme, kdo je vrah - tudíž není důvod být napnutý a skákat zděšením s každý zavřením zrcadla. Pak přichází naprosto nelogické vyvražďování všech, kdo vrahovi přijdou pod ruku (tedy i naprosto nevinné pokojské) a člověk si říká: Proč? Vrah podřezává hrdla, ale nikde není ani kapka krve. Následně z několik hodin staré mrtvoly začne kapat krev. Nudnější horor jsem už dlouho neviděla. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama