Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Nejel jsem na maturitu v limuzíně, neměli jsme maturitní večírek v luxusním hotelu, neměli jsme pokoje v hotelu, neměli jsme profesionálního DJ, nevolili jsme krále a královnu plesu......... SAKRA, BYL JSEM JÁ vůbec na maturitním večírku?? Co se týče filmu Prom Night - pár lekaček bylo, štvala mne ale stupidita policistů a hlavně velmi rychlý a nudný konec. Chyběla mi tam scéna z Pátku 13, kdy byl Jason několikrát zabit a přesto vstal a vraždil dál! ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejnudnější teenagerovská vyvražďovačka, kterou jsem za pár let viděl. Atmosféra strachu veškerá žádná, veškeré vraždy postrádají invenci a končí u nezáživného probodnutí/podříznutí, ze zabijáka tedy určitě strach nejde a postavy se chovají tak nelogicky, že kdyby je nezabil ústřední vrah, tak snad zemřou samy... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný hororový remake a snůška všech myslitelných vyvražďovacích klišé (především falešných poplachů a nefunkčních lekaček) kromě povinného ukázání koz, která děsí jen svou povážlivou prvoplánovostí. Asi takhle - dole je ples, nahoře vrah a vrah zoufale nenápaditě zabíjí každého, kdo k němu z plesu zabloudí. Tedy on ani originál nebyl nic složitého, ale aspoň nabídl tajemství obestírající identitu a motiv vraha, které tady ale od začátku známe a tak do poloviny filmu jsem odmítal věřit, že to je vše. Bylo to vše. Jednu hvězdu zato, že to i přesto rychle a víceméně bezbolestně uteklo a za luxusní plakát. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ďalší z tupých a nesúrodých slasherov, kde nieje nič akoby malo. Vraždy sú jednotvárne a mimo zaber, herci, aj upratovačka v mojej práci, by bola lepšou herečkou ako títo akože herci, príbeh je jednoduchý, bez logicky mysliacich postáv a aj ako celok je úplne bez logiky. Miliónkrát prevarené téma- nadržaný vrah vs krásna cicka, on ujde zo psychiatrického ústavu a to ostatné si už môžete domyslieť. Takmer bez atmosféry i napätia. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Stokrát viděné, stokrát známé – nic nového, ale aspoň zahaleno do slušivého kabátu ;-) Dobrá práce s kamerou, solidní počet lekaček – hlavně těch zrcadlových. Sympatičtí herci i když postupně odpadávají jako hrušky ze stromu…klasicky. Mínus rozhodně předvídatelný konec. Slabších 7/10* i tak pohodový horor do nepohody ;-). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama