Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Mám z toho trošku rozporuplné pocity. Rozhodně bych o takových dvacet minut zkrátil délku. Z počátku byl film hodně zábavný (Bender hrající Dračí doupě v reálu, skupinová sezení v blázinci pro roboty, Jáma a kyvadlo atd.), ale potom s nástupem parodie Pána prstenů už mi to tak vtipné nepřišlo, no i když Zámek ve tvaru záchodové mísy a hlavně jeho brána ve tvaru prkýnka k tomu se opravdu nic dodávat nemusí :-) ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Miestami vynikajúce, miestami veľmi dobré a miestami nuda. Zopár nápadov je skutočne veľmi vtipných, väčšinou je však Futurama: Bender's Game len úsmevná a občas, ako som už spomenul, je to nuda. Najextrémnejším príklad nudy je potom nemastná-neslaná scéna parodujúca(?) teleshopping, ktorú tvorcovia z nejakého nepochopiteľného dôvodu natiahli na poldruha minúty, ktorá mi vďaka nevtipnosti tejto scény pripadala ako 20 minút. Nie až tak dlhých, ale podobne nudných okamihov nájdete v tretej filmovej Futurame niekoľko, čo celkom zamrzí pretože niektoré nápady sú fakt vynikajúce a hlavne porovnateľné s tými najlepšími okamihmi pôvodného seriálu. Napríklad miniparódia na Impérium vracia úder bola výborná, paródia Pána Prsteňov, ktorá zaberá vyše tretiny filmu, však ostala miestami nevyužitá; celkovo je ale Bender's Game ešte stále nadpriemernou zábavou. Počas sledovania filmu som však nadobudol pocit, že predchádzajúce dva Futurama filmy som trochu nadhodnotil, od tretieho sa totiž príliš nelíšia. A štyri hviezdičky sú v prípade tomto, a tiež aj v prípadoch predchádzajúcich, tak akurát. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - To není hazard. Hrajeme tu Dračí doupě!!.......Bendrova fantazie se ještě neprojevila. CITÁT - Nemožné je pouze nesmysl. Co se to děje? A proč mě tohle tak vzrušuje?.... Jedna dobrá hláška za druhou. Seriál jsem nikdy neviděl, ale tohle je prostě super. CITÁT - Padejte z mýho močálu, fakani!!!!!........... DIALOG: Co ještě můžeme zabít? Není támhleto Hobit? Ne, není ten by měl větší pytlík............... Scéna v jeskyní "Beznaděje" je brutální a krvavá. CITÁT - Tak, teď už jsem umřel.............. A já u tohoto dílu umíral smíchy. Tohle je fakt brutus. CITÁT - Už mě zabila před chvilkou, copak jsem sekaná?..........Nedělej ze mě sekanou!!!......... Parodie snad na vše možné. Například se tu parodije Pán prstenů, Robin Hood, Souboj Titánů a v neposlední řadě i legendární hra Dračí doupě. Já se královsky bavil. CITÁT - Všichni jí chtěějíí, všššichni chtěějííí získat koššštičku.......... Tady došlo asi k nějaké chybě. To je neuvěřitelné. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Díkybohu byl zázračný mluvící kůň zachráněn a bezpečně vrácen na jatka. Nemůžu si pomoct, ale ať se parta kolem Dwaynea Carey-Hilla snaží sebevíc, Futurama jako celovečerák prostě nefunguje; první půlka celkem ušla, ale pak už jsem se musel pořád dívat na čas zbývající do konce, abych už tu kravinu s několika podařenými gagy měl za sebou. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Do původní Futuramy má film dost daleko. Parkát jsem se teda uchechtl, ale zbytek jsem se více méně nudil. Prostě vtipy nejsou takového kalibru a dost ubyly i legrační události na pozadí. Nebo jsou tajemně skryté od konce první části. Alespoň se dokázali vyhnout otřepaným vtipům na Pána prstenu. A nymfa byl moc dobrej nápad... taková postava v Pánovi prstenu nějak schází :-) ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)
  • Sestra v blázinci, kam je poslán Bender, se jmenuje Ratchetová, čímž seriál odkazuje na sadistickou sestru Ratchedovou z filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Té je robotí sestra také nápadně podobná. (Ištván87)

Reklama

Reklama