Reklama

Reklama

Phineas & Ferb

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2007–2015), 49 h 25 min (Minutáž: 11–45 min)

Hrají:

Vincent Martella, Ashley Tisdale, Thomas Brodie-Sangster, Jeff "Swampy" Marsh, Caroline Rhea, Dan Povenmire, Dee Bradley Baker, Barry Bostwick, Tim Curry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(222)

Poprvé na DVD uvidíte filmy Nejlínější den v životě a Léto patří nám všem, u kterých se královsky pobavíte. Je letní slunovrat, nejdelší den v roce, a Phineas a Ferb si ho chtějí ještě prodloužit, a tak se rozhodnou, že obletí celý svět, budou sledovat slunce a domů přijedou těsně před soumrakem. „To není možné,“ řekne na to Buford, ale oba neohrožení hrdinové dokáží, že opak je pravdou. A tak začíná cesta, během níž Phineas a Ferb prosviští Tokyo, Himaláje i Paříž. Ve „městě lásky“ by Candace chtěla překvapit Jeremyho, který tu je na dovolené. Dr. Doofenshmirtz zatím zajme Majora Monograma a jediný, kdo ho může zachránit, a překazit tak Doofovi zlomyslné plány, je Perry (alias Agent P.) Ve filmu Nejlínejší den v životě Candace vyděsí zpráva, že její bráchové chtějí strávit den slastným nicneděláním! Perryho navíc překvapí nový vynález doktora Doofenshmirtze. Ať už se Phineas a Ferb honí po celém světě anebo se pouze oddávají lenošení, jedno je jasné... s nimi se člověk nikdy nenudí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

fimler 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co by na to řekl Walt Disney chudák že se to jeho jméno používá jako zástěrka těch největších kokotin od jeho úmrtí.Neříkám že všechno třeba Raubíř Ralf,Na vlásku,Ledové království,velká šestka a ještě nějaké další jsou hodně výborné.Tento seriál je ultra mega nadhodnocená sračka, když se podíváte tak na 3 řady a víc možná vám to dojde.Pořád se to opakuje stejné hlášky,podobné únosy které k ničemu obvykle nevedou a vždy to skočí dobře.Nůůůda radši svím dětem zapněte Simpsnovi!!! P.S. A ano vím dětem se to líbí! ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Místy trochu tupé, animace příšerná (i když musím ocenit Phineasovu trojúhelníkovou hlavu - kdyby to bylo výtvarně více do umění a chtělo to mít nějakou hloubku místo pastelových barviček, kam se člověk podívá, bylo by to o hvězdu výš rovnou) a celé je to zkrátka Disneyovské. Co mě drží od toho, dát odpad! je, že to vlastně AŽ TAK tupě Disneyovské vlastně není... Ptakopysk je geniálně napsaná postava se vším všudy, je to svižné a v těch skoro třiceti minutách se najde klidně až na pět celkem vtipných scének. Takže - kdyby každý díl nebyl prakticky úplně Pokémonovksy stejný, možná bych se přiklonil i ke čtyřem... ()

Reklama

Borecz 

všechny recenze uživatele

Nepopsatelně dobrý seriál. Ačkoli některé díly jsou o něco slabší (nebo spíše nejsou tak silné) jako jiné, skoro vždy, když náhodou natrefím na nějakou epizodu z tohoto serálu, se válím smíchy. Chápu, že použitý styl humoru a charakter postav možná nesvědčí každému, je to ale rozhodně můj šálek kávy (či spíš čaje, kávu nepiju :) ). "Á, tady jsi Perry.", "Rrrrr". Perfektní :) ()

carly 

všechny recenze uživatele

perfektné. je jedno, že sa rovnaký scenár opakuje v každej epizóde, pretože ten scenár je perfektný. rovnako ako animácia. nevadia mi dokonca ani preložené piesne, aj keď by som si rada vypočula aj originál. majú najlepšieho zloducha, akého som kedy videla. a použitie vtákopyska ako tajného agenta je práca génia. a moja najobľúbenejšia postava? Pherb. ()

vyzakloflu 

všechny recenze uživatele

Fajn, pro mě za mě sme klidně filmový ignoranti, ale tohle je prostě bezkonkurenční. Promyšleně vtipný, někdy schválně tak debilní, že se tomu prostě MUSÍTE zasmát. A Ptakopysk Perry a de. Doofenschmirz? Já dokonalejší postavy fakt neznám. :D Tady to chce dodat snad už jen... Gitchi gitchi goo means that I love you! ()

Galerie (317)

Zajímavosti (22)

  • V několika dílech, kdy se Agent P potřebuje dostat do základny, nastoupí do výtahu, ve kterém je několik dalších zvířecích agentů, mezi nimiž je i Swampy, hrdina logické hry "Where 's My Water". (Filipus Muff)
  • Každý díl seriálu obsahuje alespoň jednu písničku, která se zaměřuje na děj dané epizody. (Elbarto08)
  • V českém dabingu úvodní znělku nazpíval Jan Maxián, který v seriálu namluvil Jeremyho Johnsona, přítele Candace Flynn, a spoustu dalších vedlejších postav. (SONY_)

Reklama

Reklama