Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně nesnesitelná nudná sračka, z které jsem snesl jediný díl - ten první. Potom jsem usoudil, že je zcela nepřínosné v pravidelném sledování pokračovat. Martin Dejdar, slušný komik se zde snížil, jako už v poslední době několikrát. Nevím jak jsou nastaveni ostatní lidé, ale já když vidím u nějakého seriálu napsáno komedie, tak primárně vyžaduji, že se budu smát a když tomu tak není, tak je něco špatně, což je tento případ. ODPAD! ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Hodnotím lépe než seriál Přátelé (*). Tady je narozdíl od Přítel pár vtipných a sympatických postav (vlastně všechny, ale občas mají své slabší chvilky). Místy jsem se i u prvních dílů i smál, což se o Přátelích říct nedá. Na druhou stranu jsou první díly Comebacku dost trapným plagiátem úspěšných zahraničních sitcomů. Bohužel si nemyslím, že se kvalita časem nějak drasticky zlepší. //edit: No tak jsem viděl druhou polovinu třetího dílu a těším se na další. Už mi to ani nepřišlo trapný. Že bych tentokrát Novu podcenil? Nejspíš půjdu s hodnocením nahoru. Druhý díl s božským Kájou jsem bohužel (bohudík?) zmeškal. //edit2: No tak jsem viděl 4. díl. Naprostý propadák. Nezachránil to ani Dejdar, který prostě neměl co hrát. Tragédie. Pár dalších dílů to samé v bledě modrém. ** jsou naprosto zasloužené. Možná se ke Comebacku za pár měsíců vrátím, ale tohle je na mě fakt moc. //edit3: První řadu jsem ještě nedokoukal, ale už to není tak trapný a první díl druhé série se docela povedl a dokonce se zabýval závažným tématem adopce na dálku, za což autory chválím. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic pro mě. Nevidím v tom žádný velký rozdíl od jiných českých sitcomů, ale pokud se to třeba kritičce Spáčilové líbí, oceňuje, že i zde to zvedlo laťku, tak potom je asi stále dost dole. Jisté je, že Martin Dejdar snad konečně už splatí dluhy za ten svůj nepovedený nápad natočit velký film, což ho stálo hodně peněz a nervů, tedy náklady za film "Panství". ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se zbavit dojmu, že Comeback je vcelku povedená úchylárna, která mě jednou za týden dokáže zabavit. Na to, že to je české, že to produkuje Nova, tak to už je co říct. Stalo se mi totiž jednou jedinkrát, že by mě seriál od nich dokázal zaujmout, a to byla Hospoda, přičemž, Comeback s ní má leccos společného. Hlavně se jedná o jakýsi sitcom, a tou bezesporu Hospoda byla také. Další věc na tom je, že ty postavy jsem si vcelku rychle oblíbil a z Ozzáka se docela rychle stal slušnej kulťák. Škoda jen, že se tenhle seriál dalšími sériemi dost zprasil. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (186)

  • V 18. díle 1. série "CzechSteh" zmíněný CzechTek byl největším festivalem freetekno scény v České republice i ve střední Evropě. Konal se většinou nelegálně, jednou ročně, mezi léty 1994 - 2006. (ELBobes)
  • Ve 25. díle 1. série  "Prohozz" dává Ozzák (Martin Dejdar) v neděli ke snídaní na stůl čaj. Tomašovi (Tomáš Matonoha) dá šiřoký hrnek a Ivě (Kristýna Leichtová) úzký vysoký. V dalším záběru lze vidět spící Ivu, ale vedle ní záhadně leží Tomášův hrnek. (Norfice)
  • V obchodě u Dvou Akordů je pořád vidět u dveří propagační plakát The Best Damn Tour od Avril Lavigne. (GreatestFan)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama