Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Paráda, jsem tu první hodnotící. Eso jsem jako malý sledoval dost často, takže je těžké jej ted' ohodnotit. Obsahovalo jedenáct hudebních videoklipů, které byly oproti jiným hitparadám nasazovány dost pozdě. To vše bylo prokládáno debilními řečičkami s více či méně trapnými, ale vždy velice provařenými hosty. Jo a s Terezou to bylo rozhodně nejlepší. ()

junxi91 

všechny recenze uživatele

Mě tento pořad jako mladého strašně bavil, měl jsem rád hlášky moderátorů a byla to pro mě jediná šance vidět videoklipy mých oblíbených písniček. Bohužel ty klipy strašně rádi zkracovali a to často dost nevhodným způsobem, takže jsem musel čekat na nějaký speciální díl, kde přehráli většinu videoklipu, který jsem si poté nahrál na videokazetu. Pořád mě prováděl současnou hudební scénou v dobách, kdy moderní hudba nebyla úplný odpad, plný modulovaných hlasů, disharmonie a vlezlých melodií. ()

Reklama

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Ano, je to tady. Už je mezi námi i ESO. Jeden z nejdelších seriálů. Ten co to u nás startoval a poté přišlo očko. Pamatuji si, že když jsem byl malý, tak se na to díval můj strejda a pouštěl si to nahlas. Babička mu říkala, že je nanic a že až půjde do světa tak si nevydělá ani na chleba. A tedka má byt v Praze a o to tady přece jde, ne? Líbila se mi ta bláznivá holka a možná, že u nás byla největší hvězda. Tedy já jsem jí tak vnímal. Škoda těch drog, ale to patří k životu. A ted se na tom dělá miláček s ferraris. To se mi líbí, tak to má být. Hudba patří kulturním lidem a kdyby tady nebyla, tak by jsme se pěkně nudili. Upřímně si ale radšio stáhnu hitparádu z netu. Jenom nevidím ty videoklipy. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jak tohle jen hodnotit? Plnou palbou kvůli obrovské nostalgii, protože jsem na to čučel týden co týden celou střední školu (1994-98), nahrál si z toho na kazety desítky videoklipů a objevil x kapel a zpěváků? Pergnerovou jsem moc nemusel, ale musím jí nechat, že když nic jiného, jako moderátorka byla výrazná, byť až moc. Dobou temna bych pak nazval období, kdy po x týdnů okupovaly první příčku hitparády Kelly Family - to byla velká bolest. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Nejdéle pořad moderoval Leoš Mareš, který se v roli moderátora objevoval v letech 2004 až 2009. (Limetka_M)
  • Vítka Havliše, který pořad moderoval v letech 1998 až 1999, z pořadu vyhnali samotní diváci, kteří posílaly stovky dopisů se stížnostmi na jeho drsné vtipy. (Limetka_M)
  • Martin Kocián se nachal slyšet, že když moderoval Eso, tak byl většinou pod vlivem pervitinu. (Duoscop)

Reklama

Reklama