Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

Kindernay 

všechny recenze uživatele

Eso jsem měl vždycky mnohem radši než Medůzu a to hlavně kvůli videoklipům , který v něm byly, v Medůze byl ten výběr přece jenom trochu jinej, ale jinak byly u Esa velký rozdíly mezi moderátory.. nejlepší byla určitě Tereza Pergnerová a samozřejmě Leoš Mareš, s těmi ostatními, jako třeba Zoombie nebo Yemi to nebylo ono.. každopádně bezkonkurenčně nejlepší hitparáda, která se u nás vysílala byly Megahity s Martinem Stratílkem, které se vysílaly na Galaxii. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupiny, speváčky, speváci a ďaľší interpreti prezentovaní v tejto relácii mi nikdy neboli po chuti. Môj hudobný vkus je, bol a verím, že aj vždy bude úplne niekde inde. No musím oceniť ten svieži poblaznený šmrnc, ktorý do toho vniesla hlavne rozjetá Tereza Pergnerová. Po socialistických zdochlostiach ako boli "TKM" alebo "Triangel" prišla táto divoká karta Novy ako vlna tsunami. * ()

Reklama

junxi91 

všechny recenze uživatele

Mě tento pořad jako mladého strašně bavil, měl jsem rád hlášky moderátorů a byla to pro mě jediná šance vidět videoklipy mých oblíbených písniček. Bohužel ty klipy strašně rádi zkracovali a to často dost nevhodným způsobem, takže jsem musel čekat na nějaký speciální díl, kde přehráli většinu videoklipu, který jsem si poté nahrál na videokazetu. Pořád mě prováděl současnou hudební scénou v dobách, kdy moderní hudba nebyla úplný odpad, plný modulovaných hlasů, disharmonie a vlezlých melodií. ()

J. K. Lister 

všechny recenze uživatele

Přestože nejsem na pop a disko, kterým to v Esu jen hýřilo, našel jsem tam některé videoklipy, které stály za skouknutí od skupiny Aerowsmith, Twenty fou seven, od Landy Přízraky nebo už Jarošovský pivovar či od skupiny Premier: Hrobař. Dnes si svou hudbu vynahrazuju na rádiu Beat každou neděli v pořadu Hard and heavy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátky s šílenou Pergnerovou a její legendární Čago belo šílenci patřili k tomu nejlepšímu co nám tento pořad za ta léta své existence nabídl. Potom už to začalo ztrácet šťávu a přestal se mi líbit i výběr písniček. To bylo odvozené ovšem i od toho, že jsem přešel na tvrdší styl a popík už mě moc nebral. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Martin Kocián se nachal slyšet, že když moderoval Eso, tak byl většinou pod vlivem pervitinu. (Duoscop)
  • Vítka Havliše, který pořad moderoval v letech 1998 až 1999, z pořadu vyhnali samotní diváci, kteří posílaly stovky dopisů se stížnostmi na jeho drsné vtipy. (Limetka_M)
  • Moderátorka Tereza Pergnerová, která pořad moderovala v letech 1994 až 1998, v době největší slávy propadla heroinu. Přiznala, že profetovala až 15 miliónů korun. Kvůli drogám nafotila i porno fotografie. Ze závislosti se vyléčila. (Limetka_M)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno