Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to humorný pořad Bolka Polívky. V každém díle jsme si mohli poslechnout netradiční příběhy Bolka Polívky a jeho kamarádů, které nám převyprávěli do humorných historek. Pořadu se účastní i jiné populární osobnosti. Bolkoviny se natáčí v restauraci U klauna na farmě Bolka Polívky v Olšanech u Brna. (duklak2)

Recenze (72)

narenta 

všechny recenze uživatele

V době vysílání premiér jsem některé díly nedokoukal a vypínal pro větší či menší trapnosti (u některých hostů) a tu větší či menší nudu (celkově), některé díly se nedaly ani jako kulisa. S odstupem času je sjíždím znovu a hltám každé slovo, a najednou se bavím. Dal jsem výjimečně 5 hvězd, protože ve srovnání se současnou úrovní televizní zábavy (2019) , Bolkoviny vyčnívají. Jinak pro všechny, kdo to tu cení mezi 1-3 hvězdami otázka: "Je tu aktuálně někdo koncepčně jiný, než Bolek s podobným typem humoru - je tu s kým srovnávat?". ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Manéž byla o poznání lepší a zábavnější, ale ani Bolkoviny nebyly vyloženě špatné. Vždy záleželo, koho si tam Polívka pozval za hosty. Nicméně pořád se to drželo v rámci přijatelnosti a televizní zábavy. Takže si nemohu stěžovat. Polívku mám coby herce a baviče rád – hlavně z jeho staré éry, takže mu jsem ochotný i ledasco prominout. Tudíž i zde se přikláním k průměrnému ohodnocení… ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Talk-show závisející na kvalitě hostů, jak už to u tohoto druhu pořadů bývá obvyklé. Někdy nadprůměrně vtipné, jindy divák stěží dvakrát ohrne rty a nudí se. Prostě průměr, Bolku, šedivý průměr, televizní vata a nic víc... A otázečku na konec - ten červený frňák, to je ten na gumičce z "Manéže" nebo z chlastu? 50% ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tohle mi nikdy nepřišlo vtipný. Pakliže má Manéž setrvale sestupnou tendenci a rok od roku je trapnější, pak Bolkoviny byly úpadkem zábavy od začátku a postupem času se zvrhly totálně do sraček. Polívka si nejdřív sezval do sklípku pár senilních kamarádů, kteří odblekotali své humorné historky, ale pak sedlo stáří na hrb i Bolkovi a už to vážně není k smíchu. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Srovnávat Bolkoviny s Manéží moc nejde. Kromě hlavního Bolka je prakticky nic nespojuje, jde o úplně jiný formát. Bolkoviny jsou dle formátu nejblíže asi talk-show, i když se tohle pojmenování na ně vůbec nehodí. Jde prostě o příjemné povídání v hospodě U Klauna na Bolkově farmě. Kvalita jednotlivých dílů kolísá dle pozvaných hostů. Některé díly byly skvělé a některé nic moc. Jako celek jsem měl ale Bolkoviny velmi rád a občas si i dnes ještě nějaký ten díl pustím. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama