Reklama

Reklama

Wheelman

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Řidič (Frank Grillo), který se specializuje na odvážení bankovních lupičů z místa činu, si v průběhu loupeže uvědomí, že jej podrazili a místo tučného balíku peněz ho po téhle práci čeká jen kulka do hlavy. A tak začíná závod s časem, kde v sázce je nejen jeho vlastní život, ale i jeho rodiny. (h0n24)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (109)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nie je to ani preceňovaný Drive, ani cool jazda pre stredoškolákov Baby Driver. Tu sa odohráva drama zatvorené do auta, kde drtivú väčšinu času sledujete len jedného herca (výborný Frank Grillo nešetriaci slovom fuck). Jeho komunikácia s ostatnými prebieha hlavne cez telefón. "Rutinná" zakázka sa zvrhne a podraz strieda podraz. Bez zbytočných odbočiek, dostatočne zaujímavé, atraktívne podané, uveriteľné dialógy. Užijete si jednu veľmi stresujúcu jazdu. Z kategórie neáčkové, ale kvalitné. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Wheelman (Frank Grillo) dělá únikového řidiče, který dostane aktéry loupežného přepadení bezpečně z místa činu. Při poslední akci nejde vše podle plánu a také musí řešit rodinné problémy se svojí třináctiletou dcerou Katie (Caitlin Carmichael)... V každém případě film neobjevuje Ameriku, protože podobný koncept tady zpracován již byl. Snímek nabízí slušný příběh okořeněný akcí, sympatického hlavního hrdinu a přiměřenou délku. HODNOCENÍ 70% ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak fuckovní film jsem dlouho neviděla, myslím, že ani titulků nebylo třeba. Franka mám ráda a nechápu, co ho přimělo tuhle roli vzít. Neustálé hovory byly za chvíli únavné, chvílemi jsem už v tom už měla hokej než mně to předložil na lopatě tak jako Clayovi. 82 minut je akorát, víc bych nedala. Takže je to spíš jen za Franka...... ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Aneb jak by to vypadalo, kdyby čerstvě odhalenému bukanýrovi, sprostě podezřelému postrachu ne sice sedmi moří, ale zato veškerých pánských noří, jež se mihly natáčecím štábem (a díky tomu žel již bývalému Podlesovi), onemocněl dítěřidič, namísto něhož by si Gejvin zjednal na noční melouch Ivana Zámka, který po své zavilé noční stíhačce vrhající bokovky skončil bez domova, práce a stíhačky. A jako vypadalo by to velice slušně! ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Film se skoro celý odehrává v autě. Už jsme to jednou viděli s Tomem Hardym ale ten měl jen problémy doma a v práci. Frank Grillo má problémy doma ale i u mafie a tak dělá po večer řidiče lidem co vykrádají banky a celý se to nějak zkomplikuje. Docela slušná jízda a byla i akce a 80 minutek uteklo jako voda. Řešení problému docela se zdá být jako dobré zakončení filmu. Dobrá jednohubka 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Auto řízeno v první hodině filmu je BMW 330i, vylepšeno o výkonnostní balíček (ZHP). (TheSpearCZ)
  • V mnoha záběrech si jde všimnout na čelním skle a kapotě deště, který zůstává na stejném místě, i když jede auto velmi rychle. (TheSpearCZ)

Související novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

Reklama

Reklama