Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

bourec 

všechny recenze uživatele

Film jako takovej funguje docela dobře,ale ty seriálový kecy o hovně mě příšerně srali.Navíc,jak psal Korbitch,hudba je veskrze hnusná,a trochu spíš podtrhávala ty scény,kdy se hovno dělo. .Jinak já problém se žralokama neměl,ani mi nijak děsně digi nepřišly.Film bych zařadil spíš do tý lepší půlky,docela se povedl.60%. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Celkem slušné efekty. Žraloci nyli povedení, jen je škoda toho, že film neměl žádné silnější dějové momenty. Něco více zábavného. Ta hodina a půl uběhla celkem rychle a bez toho aniž bychom se dočkali nějakého zvratu v ději. Téměř celý film se odehrává v jedné nebo ve dvou místnostech. Další mínus tohoto filmu je místy značně nelogické a ukvapené chování postav, které je ale takovým filmům vlastní. Na druhou stranu je velkým plusem, že se snažili přijít s něčím novým a udělat film o žralocích na jiný způsob. Takové zpracování tu myslím ještě nebylo. Kdyby to pojali jako většinu žánrových filmů, tak by se moje hodnocení pohybovalo kolem jedné hvězdy. Takhle je to pro mě nadprůměr, co se týká žraločích horrorů. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Co to k*rva bylo? Film o žraloku? Film o katastrofě? Reklama na obchoďák? Takový guláš neumí ani velmistr kanální kuchyně Jirka Babica. Dialogy ve stylu "Koukáš mi na zadek?" aspirují na Oskara. Nepochopil jsem proč pokaždé, když se někdo dotkl vody, plaval ve vodě anebo jen na vodu koukal, tak se zpomalil záběr. - asi kvůli natažení stopáže, protože je to jen přetažený díl kobry 11. Julian McMahon leze do všeho, kde mu dají na vlašák s rohlíkem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Všechno je možný. Jsou tady hadi v letadle, hadi ve vlaku, žraločí tornádo, mravenci v kredenci, tak proč by jsme nemohli mít i žraloky v supermarketu? Divím se, že mi tenhle kousek před časem uniknul, ale už jsem to napravil a musím konstatovat, že v záplavě všech těch blbých žraločích filmů který jsou nám poslední dobou servírovány jak na běžícím páse je to celkem příjemná změna, pravda herci nic extra triky taky žádnej zázrak (ale co by za ně třeba v Alysum dali) ale legrace si užijeme víc než dost. Takže spokojenost.60% ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Tak jo, nemám nabíječku k notebooku, venku sněží a je zima jak v prdeli, návštěva doktora pár hodin do zadu, takže co s dobře načatým večerem? Zapnul jsem teda televizi a co nevidím - na Jojce má za chvíli jít Tsunami 3D o vraždících žralocích v nákupním centru. No popravdě mě to překvapilo - čekal jsem, že to bude tak dementní až to bude zábavné (něco ve stylu Sharkanada (které jsem sice neviděl, ale stejně...) nebo Mega Shark vs. Crocosaurus (a to už jsem viděl)), ale ono ne. Sice to bylo dementní, ale ani zdaleka ne tolik, jak jsem očekával, takže jsem se zasmál (bez úmyslu tvůrců pobavit mě) jenom párkrát. Ovšem toho promarněného času nelituju, protože to byla taková roztomilá oddechovka. Rybička, medůza, mrtvolka. Pár masakroidních scén taky přišlo (ten beznohý japonec, vietnamec, číňan, tchajwanec, korejec, severo-korejec, či co to bylo, se celkem povedl), ovšem chyběla tu prsa. Prsa, kurva, to v něčem podobným nesmí chybět. Piranha 3D je v tomhle a i v tom ostatním prostě mnohem lepší. Ale zklamán nejsem. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno