Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Negativní Ohlasy z Cela Nechápu.. Fanoušci mají zřejmě stejný problém jako u Piraně 3DD.. Zkratka to není to, co každý Očekávál.. Čert To Vem. .Já fanoušek Reců rozhodně Nejsem.. a Tohle je velice příjemné Koukatelné Krvavé Béčko.. Mně osobně Zmizení Třepající se kamery neuškodilo ba Naopak! Strejda Zombie byl Top Zombie of All Time! Našlo se tady Pár skvělých momentů.. Motorová Pila. Odhryznutí Jazyku.. Fight se Strejdou.. A celou dobu film Doprovázela Fajn Atmosféra.. Kde se nudit rozhodně Nedá.. Já si film pustil pro Zábavu Né, abych hledal nějaké Nedostatky z předešlých Dílů! Já jsem Potěšen a mile Překvapen! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Keď nedokáže vybudovať ani náznak atmosféry, či napätia, je jednoduchšie si sám zo seba robiť srandu, aby to vyzeralo ako blbosť zámerne. A že to je blblosť. Slabučký diletantský odvar zombie hororu, ktorý na úspechu prvých dvoch dielov iba parazituje a pritom s nimi nemá zhola nič spoločné. Dokonca ani po technickej stránke sa to nedá porovnávať. Vymizli všetky rýchle, zmätené strihy, ktoré nás neustále udržovali v napätí a nahradil ich pomaly plynúci, hlúpy príbeh. A najhorší bol ten humor. Zakaždým, keď sa Plaza snaží byť vtipný, je to trápne a zakaždým, keď má byť vážny, je to síce trápne tiež, ale zároveň na smiech, a to že bol úmysel, nech rozpráva niekomu inému. Na tomto filme je jasne vidieť, kto je naozaj režisérom Recu a Rec 2. Jedna hviezda za tie zhruba tri gore efekty, ktoré sa vo filme objavili a druhá za štylizáciu hlavnej hrdinky do postavy nevesty s motorovou pílou. Tá sa mi páčila. Škoda jej. 30% ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Plaza svým Génesis sérii nijak neprzní, naopak jí udává nový, svěží směr. Změna formátu REC jen prospěla a samotný přechod z found footage do filmové fikce je prostý a maximálně úderný. Génesis se přímo pyšní formální vyšperkovaností, svižným tempem a dynamickou akcí, funkčním černým humorem a doposud nejsympatičtějšími hrdiny, kteří z něj dělají zatím nejlepší díl tetralogie. A to fantastické finále jen podtrhuje mé nadšení. Láska je věčná! Na Balaguerův epilog se teď těším jako nikdy předtím! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pako Plaza nezklamal ani po třetí. Opět se mu podařilo vytvořit superkokotinu nejhrubšího zrna, která se už nemůže líbit vůbec nikomu. Vzhledem k tomu, že je ve filmu vše k posrání špatné, tak se člověk musí umět radovat z maličkostí, takže mimika a gesta strýčka byly vtipné. Myslím, že postrádá význam kritizovat film po jednotlivých částech, protože bych se jistě ukritizoval. Kdo měl tu smůlu s tímto snímkem ztratit 80 minut života, ten jistě ví o čem teď píšu. Nezlobte se na mě, ale taková pičovina, jakou bezesporu předčítání bible do rozhlasu je, může napadnout pouze totálně retardovanýho idiota. Za to by si řešisér zasloužil ukřižování v přímém přenosu, které by vysílala TV Nova. Všem, kteří se na filmu podíleli bych přikázal sežrat svá hovna, vysrát je a sníst je znovu. A to, že se snad chystá další pokračování považuji za naprostou nesoudnost, neúctu ke kinematografii a totální zradu vůči všem divákům. Člověk nemusí být vědma, aby mu bylo jasné, že i čtvrtý díl bude naprosto debilní s bude oceněn stejně jako tento - tedy opět odpadem! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

A je to. Jednička byla originální, dvojka excelentní a po trojce nezabučí ani býk, protože torero už mává jen zbytky otrhané mulety, která by nerozdráždila ani kulhavou, fialovou krávu... Tupá až blbá vybíjená s nemrtvými, co pokousali nějakého vaguse a chytli běhavku, jakých dnes produkují podřadná studia na populární vlně hnijícího masa dvanáct do tuctu. Ale co se divím, když je režisér Pako, co pro hrst Euro navíc pošle nějakou rychlokvaškou do kopru takový skvělý standard! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Původ vypuknutí démonické epidemie je vysvětlen v grafickém románu „REC: Historias Ineditas“, který v Evropě vyšel současně s tímto filmem. (LUKICKK)
  • Třetí díl upustil od ručních subjektivních záběrů prvních dvou filmů a sklidil za to od recenzentů kritiku. (S.U.E.S.)
  • V celosvětových kinech film utržil 11 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama