Reklama

Reklama

Dva špičkoví agenti CIA, Tuck (Tom Hardy) a FDR (Chris Pine), jsou kamarádi na život a na smrt. To ovšem pouze do doby, než se oba zblázní do jedné a téže slečny - Lauren Scottová (Reese Witherspoon). Kariéristka Lauren Scottová je sice ve svém pracovním životě úspěšná, ale její milostný život je jedna velká katastrofa. Poté, co ji nechá přítel, kvůli kterému se přestěhovala z milované Atlanty, nemá na randění a hledání nového vztahu ani pomyšlení. S tím se ale nespokojí její praštěná kamarádka Trish, která ji přemluví, aby zkusila najít štěstí v lásce na internetové seznamce. Na internetu se seznámí se sympaťákem Tuckem a domluví si s ním rande. Aby to ale neměla tak jednoduché, ve videopůjčovně se jí do cesty připlete i pohledný hezoun FDR. Lauren se rozhodne randit prozatím s oběma, samozřejmě bez nejmenší potuchy, že oba kluci jsou nejlepšími kamarády a navíc top agenty CIA. Tuck a FDR doposud žili život jako v Bondovce - plný zbraní, rychlých aut i krásných žen, které až dosud nikdy nebrali příliš vážně. Tentokrát jsou ale oba přesvědčeni, že našli tu pravou. Zjištění, že se oba zamilovali do stejné dívky, jim ovšem jejich přátelství tak trochu pokazí. I když se dohodnou, že si půjdou z cesty, a Lauren neřeknou, že se znají, nebyli by to správní agenti, aby se vzdali své vysněné dívky tak snadno. Na řadu přichází série promyšlených špiónských útoků s jediným cílem - co nejvíce ztrapnit a zkazit rande toho druhého. Jak tato stále se stupňující bitva dopadne a pro koho se Lauren nakonec rozhodne? (Bontonfilm)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (795)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

LOVE HARD...OR HARDY. Film se castecne odehrava v Hongkongu. Hlavni hrdinka je blondynka, ktera miluje Hitchcocka. Dialogy jsou huste protkany referencemi na Patriot Act, Glorii Steinem, Gustava Klimta a gymnastiku. Napadnici jsou agenti CIA. Jeden z nich ma britsky prizvuk, druhy modre oci. Pokud stale jeste nechapete, proc nemuzu jit niz, tak me osobne neznate. Lucky you. :) 7/10 ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dva rozdílní muži, největší přátelé a agenti CIA, kteří válčí o srdce jedné ženy. Nejedná se o typickou romantickou komedii, ale o originální romantickou komedii, se spoustou akce a pár špičkovými nápady. Neobvyklý boj začíná a i přes to, že vše oba vědí, začíná neskutečná jízda. V hlavní roli máme Reese Witherspoon, která se do role anděla hodila perfektně. Oba hlavní herci Tom Hardy a Chris Pine byli jak "nebe a dudy", ale také proto mělo vše své kouzlo. Příběh není nikterak originální, ale přesto zaujmout dokáže, poněvadž děj by vás mohl chytit. Já se od začátku bavil, proto hodnocení nedám nižší... 8/10 = 80% ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Začátek je opravdu akční podívanou, velmi odlehčenou, což už pomalu začíná navozovat komediální a romantický žánr, jenž se po úvodních titulkách plně rozběhne. Sympatické úvodní duo, zejména Tom Hardy, kterému jsem fandil, solidní hudba, vtipné scény, zajímavý námět. This Means War je příjemnou oddechovkou za 4*. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Odvar z Mr. a Mrs. Smith rozšířený na milostný trojúhelník a zbavený cool akce. Není to nijak rafinované nebo jiskřivě vtipné, nejvíc se scenárista zapotil, když musel to souběžné randění se dvěma chlapy navléct tak, aby z něj nevyšla postava Reese nesympaticky. Takže je do něj pořád někým/něčím postrkována. Zajímalo by mě, proč do toho Hardy šel, a proč angažovali Schweigera, když tu absolutně nemá co hrát. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Ženské postavy jsou nudné a uječené na zabití, McG zase potvrdil renomé těžkého rutinéra, který si umí vybrat pěknou muziku a cheesy kulisy, ale už mu trochu činí obtíže zajímavě to rozhýbat, scénář je plný debilních frází a ženských mouder, za něž by se mělo povinně posílat rovnou na trestnou lavici klimaktéria. Jenže Pine a Hardy jsou takoví "kocouři" a tak to mezi nimi jiskří, že tu jde všechna heterosexualita stranou... Co se jim do toho romantického špionského pouta Witherspoon vůbec plete? Sledovat jejich "registrované" škorpení je bezmála tak zábavné, jako dívat se na clashe Lawa s Downeym. I když scénárista charisma a nasazení herců těžce nestíhá... Příjemná zábava, i proto, že ti dva dokáží z tupé povrchnosti udělat nevšední požitek (Pine jako znalec Klimta? To beru!). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (24)

  • Tuck (Tom Hardy) nosí hodinky značky Dior Chiffre Rouge D02 Automatic. (dyfur)
  • V jedné ze scén, která se odehraje předtím, než u Fostera (Chris Pine) zazvoní letuška, běží na plazmové televizi snímek Titanic (1997). (Prochy38)

Související novinky

Tom Hardy – Sněhurka nebo Batman?

Tom Hardy – Sněhurka nebo Batman?

28.10.2010

Možná obojí. Christopher Nolan jej určitě chce vidět v jedné z klíčových rolí třetího batmanovského filmu, jehož název by měl znít The Dark Knight Rises. Prozatím se neví, o jakou roli půjde, ale… (více)

Poldové jdou do nebe... a zpátky

Poldové jdou do nebe... a zpátky

17.08.2010

Akční fantasy R.I.P.D. (tedy něco jako „záhrobní policejní oddělení“) si vysnil McG (foto) a prosadil ji u studia Universal. Námět zní slibně: mladý policajt je zabit ve službě a odchází do nebe. Tam… (více)

Reklama

Reklama