Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

S filmovým Resident Evil to nemalo nič spoločné, a kto nevidel predchádzajúce (animované)časti je ukrátený o hlbšie vcítenie sa do deja. Digitálna animácia je fajn, akcie je tam taktiež dosť a nie je vôbec zlá. Bohužiaľ príbeh je zle poskladaný a nemá patričnú kvalitu, dialógy sú plytké a nudia. */** ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Stále je to pseudoplný počet, na ten opravdu bomba Resident Evil film stále čekám, nicméně několik orgasmů jsem u toho měl. Místama brutálně herní a atmosférické. A ta hudba... žádný epic soudtrack, ale ten typický resi klavír s houslema mají taky něco do sebe. Tohle umějí pouze japonci, evropan ani amík to takhle neskomponuje. I ten patos mají jiný, milejší. No, snad se někdy konečně dočkám opuštěného honosného sídla uprostřed nočního lesa a v něm přežívající hrstka S.T.A.R.S. obklopena hordou zombií, zmutovaných pavouků, hadů, psů, vran a tajuplných místností plných hádanek a skrytých mechanizmů s mysteriózním nádechem. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Animace skutečně jak z počítačových her dejme tomu před 10 lety, efekty pro případné 3D, časté záběry z pohledu první osoby, to vše mi dávalo spíše dojem vložených animovaných scén během hraní hry, ale ne filmu. Ten těžce propracovaný děj, jak se hrdina musí dostat z bodu A do bodu B mi už u posledních filmů Resident Evila začíná lézt krkem. A že by to mělo nějaké noirové kvality, na to raději ani nemyslete, kdo tohle tvrdí, v životě noirový film neviděl. Závěr je pak už dokonce i nechtěně směšný. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně nemillé.Trapná nuda,která je desetkrát delší než by měla a se scénářem,že ho snad psali v hollywoodu.Všechny hrané sou lepší i jednička a dvojka,a že to sou jóó lejna.Dlouho sem neměl takový pocit totální ztráty času a to sem viděl Artistu,Huga,Melancholiu i W.hors (čili nejhorší filmy roku). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Capcom rozhodně nezahálí a to jak co se herní série Resident Evil týče, tak i té animované (Biohazard). Po krátkometrážním snímku Biohazard 4D: Executer (2000) který vše odstartoval, přišel na řadu Biohazard: Degeneration (2008). No a v době kdy si diváci velice oblíbili 3D (a nejen animaci) přišli s dalším volným příběhem, v němž hraje důležitou roli jedna z postav herní série – Leon S. Kennedy. Toho až do Resident Evil: Retribution (Odplata) režisér filmové série Paul W.S. Anderson přehlížel. On se stejně moc herní předlohy nedržel, takže si z toho těžkou hlavu rozhodně nedělal. Japonci našeho hrdinu tentokrát vrhnou do občanské války ve fiktivní zemi, kdy se povstalci označení vládou za teroristy snaží bojovat za svobodu i za pomocí hrozivé biologické zbraně. Jenže ani vláda nemá čisté svědomí a Leon brzy pochopí, že stojí uprostřed biologické hrozby obrovských rozměrů, špinavé politiky a bláznivé ideologie. Nebýt jeho výcviku, pověstného štěstí a shody náhod, byl by z toho tentokrát rozhodně se zdravou kůží nevyvázl.Nechybí v něm slušná atmosféra, akční pasáže ani vygradované finále. Dojde i na city a ukáže se, že i z nepřátel se můžou stát přátelé v boji o přežití. 50% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Druhý celovečerní CGI – obraz zcela generovaný počítačem – film „Skrytého zla“, jehož děj se odehrává před událostmi ve hře Biohazard 6 (2012) pro PS3. (Perth)
  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)

Reklama

Reklama