Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Bože! Tahle parta trapáků si našla další zoufalce do teamu a po Tele Tele se vrhli na další TV SHOW! Nechápu Sokola, nechápu Chmelu... co tyhle dva spojilo s těma ,,príma buranskejma klukama'' Geňou a Suchošem a hlavně jejich trapným často fekálním humorem opravdu nechápu... Nechápu ani 71% hodnocení tohoto pořadu a tudíž nechápu ani to na jakou úroveň humoru jsme se dnes v TV dostali.... Jen vědomí, že tahle -- he he he partička - improvizuje (a holt občas se skeč zkrátka nezdaří) mě nedonutí dávat tomu několik hvězdiček.. Já osobně prchám.... ODPAD! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Pomalý vzestup, rychlý pád. Partičku začaly bezmezně milovat tupé masy, které zuřivě plácají už jen, když Dangl řekne "teď se bude hrát Seznamka". Chlapci na mne už též působí trochu moc samolibě, neb mají jisté, že i kdyby se doprostřed sálu vysr*li, tak je za to lidi budou milovat. 5.1.2013 - Penzičkou u mne Partička definitivně končí... 40% ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Teď si tak trošku naházím exkrementy na vlastní hrob, ale - mě to vcelku baví (ten pořad myslím). A to se tam pohybuje řada protagonistů, z nichž mi je většina relativně nesympatická....vtipnost jednotlivých improvizací závisí na konkrétním typu ,,hry", na složení ansáblu a na tom, má-li Genzer zrovna krámy. Tento slovenský export patří do poměrně úzkého okruhu televizních výpotků, které jsem schopen sledovat s mojí sekernickou půlkou. Čtyři punkty za ony pondělní chvilky romantiky, kdy se znechuceně krčíme každý na jiném konci gauče. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy mi partička přišla jako zjevení. 1) To bylo někdy v roce 2011 nebo 2012. Ovšem počáteční nadšení je pryč. Jak občas náhodně pořad sleduji, vidím silně klesající úroveň._____ 2) Upřímně řečeno, ani se nedivím. Zásoby humoru ani duchaplnosti nejsou nevyčerpatelné. Podobné pořady mají skončit v nejlepším. Divák se pak nemusí dočkat trapných vystoupení jako například na silvestra 2019._____ 3) Hvězdičky vyjadřují průměr ze stavu prvního roku a stavu současného._____ 4) 6.1.2021 - silvestrovská partička 2020 - 2*. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudný pořad, který pro mě byl neskutečným utrpením už jen tím, že jsem ho dokoukal do konce. Nevím jestli stárnu, ale tento typ humoru mi vůbec nic neříká. Jediným záchranným aspektem může být pravidelné střídání oněch šašků na pódiu, protože ta nynější čtyřka je přímo katastrofální a to jsem Suchošův dlouholetý fanda. Stará dobrá Ruská ruleta je proto stále lepší i mou doporučenou volbou, než tahle ubohost, která z našich obrazovek očekávaně brzy odejde stejně rychle jako na ně přišla. Maximálně proto dám jednu hvězdu za už zmíněného Michala Suchánka a to ještě se zamhouřeným okem. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Při hře na téma blázni Richard Genzer vůbec neuhádl zadání "Když všichni sedí - dělá psa". Tato hra nebyla odvysílaná, protože se hrála na letním festivalu, kde Genzer hádal 3 hodiny, načež byla hra ukončena. (DexMASTER094)
  • Marián Čurko má v obou Partičkách, české i slovenské, na starost hudbu i zvukové efekty. Je také znám svými různými převleky, kdy používá na každé představení jiný oblek. Jeho výtvorem je i úvodní znělka. (konvax)
  • Dano Dangl vystupoval i ve slovenské verzi pořadu Partička (od r. 2009). (vojtaruzek)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama