Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

venison 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem se celkem snadno prokousala až do poloviny II. série.. Tenhle sitcom je blbej jako noha se spoustou trapnejch vtípků, který naštěstí nedoprovází "doprovodný smích".. Navíc chudák Zooey dostala příšerně nesympatickej dabing.. Nevím proč, ale nakonec jsem si tuhle partičku poťapanejch pošuků oblíbila a ráda jsem jim obětovala pár chvilek mého života.. Sympatická je i krátká stopáž (cca 25 minut).. Když se přetrpí první polovina I. série, tak jsou všichni více uvolnění.. Zooey Deschanel je roztomilej prdlouš a navíc (což moc často nehodnotím) má super holčičkovský vohoz :-) Jake M. Johnson je k sežrání.. A hostovačka Justina Longa taky mile potěšila.. Prostě průměrnej hodně relaxační a dosti uhozenej amíkovskej sitcom.. :-) ()

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to jako takový propadák. Zatím jsem se u každého dílu nasmál dvakrát víc, než u nových epizod TBBT nebo HIMYM, takže jsem prozatím spokojený. Uvidíme, jak se seriál bude vyvíjet dál. ::: Tak po celé první sérii jsem spokojený ještě mnohem víc a nemůžu se dočkat série další. Parádní náhrada za upadající HIMYM. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se jako fanoušek Zooey Deschanel těšil,o to větší bylo moje zklamání.Všechny postavy jednají jako lidé,kteří trpí určitým stupněm demence,humor se vyskytuje ve formě pro mé smysly nerozpoznatelné,předpokládám,že bych měl brečet smíchy vždy,když si Schmidt sundá tričko,nebo bych neměl?Nevím,to je právě problém.Pro mě je to strašná nuda a hvězdičku dávám jen za obsazení Zooey. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Jess je až moc šílená a ze začátku i málo "ženská", ale to vůbec nevadí. Seriál má docela spád a zajímavé vztahové linky, které jsou ještě neokoukané, svěží. A není to jen Jess, kdo je šílená, ono ani ti 3 chlápci, co s nimi žije nejsou úplně v pohodě. Ale pokud máte rádi pocity přehnané do extrémů a pestré a šílené charaktery, tohle je seriál přesně pro vás. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

New Girl, jakožto seriál stavící na jménu sympatické herečky Zooey Deschanel, považuju po pěti dílech za propadák. Zooey je protivná, nechová se přirozeně a má radoby vtipné hlášky, které ve výsledku působí trapně. Ostatně to se dá říct o všech účinkujích v této show. Odrazovalo mě i to, že jsou spolubydlící Jess zženštilí a přiteplení, je to až nechutné je pozorovat. Příklad: "jsem jedinej, kdo neviděl tvůj penis". Stačila mě hodina na to, abych se tomuto seriálu vyhnul obloukem. SHOW MUST GO OFF! ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama