Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Splasher 

všechny recenze uživatele

Hello Zooey Giggles. Mít na hudebce za učitelku Zooey, tak by ze mě byl dneska zpěvák nebo virtuos :-) Nebudu si nic nalhávat - žádný zázrak to není a hodnocení na imdb spíše odráží popularitu ZD. Na druhou stranu je jen několik seriálů americké produkce, které vydržím pravidelně sledovat. A New Girl k nim zatím patří. ()

Ace.Anita 

všechny recenze uživatele

Hlavně se nenechat odradit prvními asi čtyřmi díly, ve kterých je Jess tak přepáleně hipsterská, až z toho bolí oči! Začne to být legrační a milounké. Jeden z těch seriálů, kde si některé komické mikrosituace musíte přehrávat pořád dokola a snažíte se identifikovat TEN moment, který jim dodává genialitu a přitom doufáte, že se vám to nepovede, protože jinak už by to nebyla taková srdcovka. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Na New Girl jsem začal koukat hlavně kvůli Zooey Deschanel a koukám na něj do teď. Ze začátku to byl docela boj, než jsem si zvykl na styl, kterým se seriál prezentoval a taky na to, že se rozjel vždy po deseti dílech(platí pro první a druhou řadu, třetí šlape na maximum už od prvního dílu). Navíc chvilku trvalo, než jsem se dostal hercům a jejich postavám pod kůži. A nakonec jsem rád, že jsem u New Girl vydržel, protože mě i přes slabší díly stále baví a dokážu si jí parádně vychutnat. Navíc jsou některé epizody a jejich zápletky hodně příjemně ujetý takže se příjemně odreaguji. Ze začátku táhla seriál Zooey, ale pak se karta obrátila projevil se komediální talent Jake M. Johnsona a Maxe Greenfielda. Nick a Schmidt jsou nejlepší postavy a skvěle fungují v kontrastu s ostatními. Dále se hodně povedly flashbacky, které ukazují, že potenciál tam stále je a je odkud brát. New Girl je hodně dobrý seriál, který si rád jednou za týden pustím. S05 - Velmi povedená řada, které se mě dost líbila. Pár slabších dílu je i zde, ale na druhou stranu se tu objeví sexy Megan Fox s Nasim Pedrad. Co se mě nejvíce líbilo, byl závěr řady, ze které ho jsem měl opravdu moc dobrý pocit. Pět let s postavy, jenž se někam posunuly a to jak to zobrazily se mě prostě moc líbilo a krásně to do seriálu patřilo. Velká spokojenost s pátou řadou. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Nuda. Jednu sérii jsem jakž takž zvládla, ale stačilo mi to a pochybuju, že se k seriálu někdy vrátím. Je to plné nevtipných vtipů a trapných zápletek. Postava Zoey Deschanel mi vůbec nesedla; její věčné prozpěvování, divné nápady a chování ve stylu "jsem pořád roztomile mimo" se prostě nedá snášet moc dlouho. A ta úvodní znělka - co to sakra je? ()

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to jako takový propadák. Zatím jsem se u každého dílu nasmál dvakrát víc, než u nových epizod TBBT nebo HIMYM, takže jsem prozatím spokojený. Uvidíme, jak se seriál bude vyvíjet dál. ::: Tak po celé první sérii jsem spokojený ještě mnohem víc a nemůžu se dočkat série další. Parádní náhrada za upadající HIMYM. ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)
  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)

Související novinky

Reklama

Reklama