Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

breebee 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Film mě vůbec nevtáhl do děje, takže jsem ho sledovala asi děvět hodin a asi bych ani nebyla schopna říct, o čem vlastně byl. Nepřišel mi nijak humorný ale zase jsem ho dokoukala až do konce a to se taky vždy nezdává. Uvažovala jsem nad hodnocením dvě nebo jedna hvězda, ale nakonec jsem si řekla, že si to asi ani ty dvě nezaslouží, i když možná jsem na to jen neměla náladu. ()

Jerryy 

všechny recenze uživatele

Když tady vidím ty odpady , tak je plně chápu.Sexy párty je jen pro úzkou věkovou kategorii do které si myslím , že většina zdejších uživatelů už nepatří .... narozdíl ode mě.Vtípky jsou zvrhlé , hnusné až jak tady bylo řečeno fekální , ale narozdíl od jiných komediálních bratrů aspoň z části originální.Mě takovýto druh srandy nevadil, nepobuřoval mě ba naopak jsem se dost bavil.Jelikoz jsem momentalne take vysokoskolakem , tak si tuhle komedii poustim porad dokola, aby me vytrhla z reality a mohl jsem si aspon chvili namlouvat , ze je vlastne ta vejska uplne supr :D ()

Reklama

peto580 

všechny recenze uživatele

Mam jednu uchylku a tou su primitivne americke komedie. Mozno je to mojim skazenym zmyslom pre humor alebo ktovie.... A aj preto je tento film podla mna supa jako prase :) - nevadi ze je jasne jak to skonci hned od prvych minut - nevadi ze tam je primitivny humor - nevadi ze to je fekalne a sexisticke ( moja salka kavy :D ) - nevadi ze logika je uplne na vedlajsej kolaji nevadi..... a vlastne mi je to u prdele lebo tak som sa nasmial ze konec. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, místy je to docela sranda a je na tom vidět, že se to svezlo na vlně oblíbenosti sprostých teen komedií, které se začaly objevovat na přelomu tisíciletí ve větší míře. Není to nijak překvapivé, ta romance v tom je skoro zbytečná, bez toho by postava Van Wildera fungovala také a možná i lépe. Je to tak nějak poplatné klasickým romanticko-komediálním kostrám. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Keď som sa k tomuto vrátil asi po 15-tich rokoch, pocity sa zmenili len mierne. Stále ponechávam svoje hodnotenie. Tu som spoznal sympatického Reynoldsa ako herca a odvtedy filmy s ním s obľubou vyhľadávam. Jeho humor a postavy mi jednoduco vyhovujú. Ide o celkom klasickú crazy-teen-komédiu, ale s tým rozdielom, že tie ostatné, napríklad American pie, by som už dnes vidieť nechcel. Niektoré vtipy stále rozosmejú, postavy bavia a hrajú dobre, možno s výnimkou T.Reid. Teraz mi pripadala dosť umelá (pričom predtým mi nevadila, nuž dospievame :) Tiež ma pobavio, ako sa tam na chvíľu objavil Howard z teórie veľkého tresku, či chytila nostalgia pri počutí Sugarbomb - Hello na konci. Určite si to ešte niekedy rád pozriem. 80% - 5* ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)
  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)

Reklama

Reklama