Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

MMR 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší díl série. Taneční kreace originální, neuvěřitelně bláznivé, zábavné. Místy jsem fakt žasnul, co se dá vymyslet. Děj se mi líbil, zápletka mi nebyla proti srsti, jak se v podobných filmech stává. Celkové zpracování má u mě palec nahoru, stejně tak jako vybraná hudba. Myslím, že ve 3D to musel být velkolepý zážitek. ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně kulervoucí. Písničky strašný, tancování budiž, ale malilinkatej fragment mě z toho zajímal a nejotřesnější je to, že to snad ani o ničem nebylo. Prostě takovej videoklip, kde okolo tanečníků musí být ještě kupa wowovacích čumilů, aby hloupé americké obecenstvo poznalo, nad čím má žasnout. Zase to ale není film pro mě :) Takže povrchní holčičky, které si nebudou každých pět minut říkat, ať ti šmejdi z filmu táhnou radši poctivě makat, si asi na své přijdou. ()

Reklama

kristynca 

všechny recenze uživatele

Ježíši, já vím, že je to pitomý! Taky se nechystám revoltovat svojí bravurní polkou proti pražským developerům, ale co mám dělat - jsem holt ta cílová skupina... Taneční čísla v duchu flash mobs na jedničku, zbytek o filmu se dočtete v ostatních komentářích, ale je to film taneční, tak co chcete víc? ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

...aneb jak hudba a (především) tanec zvítězily nad chamtivostí jednoho vyčůraného hotelového magnáta. Tak za prvé příběh notně schematicky pohádkový v tomto případě neřeším a řešit nehodlám, ale za to taneční kreace stojí za to! Nápadité, pestré a velice oku lahodící...Asi jsem potřeboval totálně vypnout a odreagovat se právě tímto! Líbilo a...dost! ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Pojtme dat umneni pohyb! 4D rozmner... Nejen tradicniho artu. Absolutni battle jizda roku. Prekonalo me ocekavani, proste luxus. dokonce i hudebni podklad hodne povedeny. O fous lepsi nez 3. Takze jednoznacnych 5 A na tu tradicni vatu vam tradicne SERU! P) Jako by to snad nekdy bylo o nejakem pribehu. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • Video, ktoré hlavní hrdinovia sledujú na tabletoch na stránke “youtube.com“, skutočne existuje. (N0X.)
  • Interpretem písně ''Let's Go'' v úvodní taneční scéně na autech je Travis Barker, bubeník slavné skupiny Blink 182. (vojan9)
  • V záběru, kdy skupina tančí v restauraci, je kameraman nachystán s kamerou v rohlíku na tácu, v dalším záběru ale prochází kolem s prázdným tácem. (Hanka13)

Reklama

Reklama