Reklama

Reklama

Vincentův svět

Trailer 1
USA, 2015, 104 min

Režie:

Doug Ellin

Scénář:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrají:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. (Freeman Ent.)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (210)

Gwaihir 

všechny recenze uživatele

Možná je to i tím, že mě seriál minul, ale nebyl jsem tou partičkou, která se pohybuje v zajímavém prostředí zákulisí filmu nijak zvlášť osloven. Potenciál prostředí je zde totiž absolutně nevyužit, nebo spíše využit naprosto tristním způsobem. Je tedy pravda, že některé části mám mírně zamlžené, díky nastupující filmovovíkendové únavě, ale nemyslím, že by se druhým podíváním, kterým hodlám provést následnou nápravu, něco významně změnilo. (Filmový víkend ČSFD 2015) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

"Hey Schindler! Leave no Jew behind!” Príjemná oddychovka z vďačného zákulisného prostredia hollywoodských producentov a hercov. Zatiaľ čo pre Amíkov, znalých seriálu, ide o jeho sympatické zakončenie, pre mnohých z nás je jeho teaserovým pilotom. Vtipné cameá, najlepšie s Neesonom, najprekvapivejšie s Warrenom Buffetom. Exteriéry reálnych filmových štúdií, sexy telá na bazénových terasách luxusných víl. Super autá brázdiace Hollywood Hills a Sunset Strip. Rýchly spád, feel good happyend. Ten film sa vo svojom svete vyžíva rovnako ako Altmanov Hráč, akurát maximálne odľahčene, bez vyšších umeleckých ambícií. S decentným humorom bez prdenia, zvracania, hluchých miest a trápnosti, ktorou (hoci niekedy vtipne) operujú Seth Rogen & spol. (This Is the End). A čo je najdôležitejsie - ako neznalec seriálu som sa medzi postavami a ich trablami po polhodine cítil ako doma. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $32,363,404Tržby Celosvetovo $46,225,326Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ len taká trošku zbytočná trapošina, nie /20%/ ()

Moena 

všechny recenze uživatele

[Filmový víkend 2015] Nikdy by mě to vlastně samotného ani nenapadlo, ale tenhle film je prakticky celý sestříhaný jen z cameí! Na pozadí hlavní čtveřice (pětice) hlavních hrdinů, zahranou několika téměř neznámými herci a jednoduchém příběhu o tom, jak sehnat dalších pár mega na film, se tu vlastně nic jiného neděje. Cameo střídá cameo, až to člověk nestačí stíhat. Některá jsou lepší, některá horší, některých si vážně ani nevšimnete. A až na pár vtipných scének jsem tady smíchy zrovna nebrečel. Očekávaní nebyla žádná, film neurazil, ale z celé víkendové šestky mi z hlavy asi vyšumí nejrychleji. ()

Džany 

všechny recenze uživatele

Několik let jsem čekal a končně se dočkal. Kdybych nebyl tak sentimántální k seriálu, asi (no určitě) bych si to tak neužil, ale jelikož jsem, tak si nemůžu představit lepší poctu a větší jízdu než je tohle. Hvězdy, hlášky, baby, filmy, Jeremy Piven (!!!) všechno do sebe zapadá a když vypnete mozek užijete si to jako nikdy předtím. Miluju to a nestydím se to přiznat. Ano, je to volovina, ano je to hrozně předvídatelné, ale sakra je to perfektně přepálený a nepochybně boží. Díky, díky, díky. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • Po titulcích je možné zhlédnout další scénu. (Will_X)
  • V cameo roli se představil jeden z nejlepších fotbalistů poslední dekády Thierry Henry, který je vzhledem ke svému působení v týmu NY Red Bulls populární i na americkém kontinentu. (hendrich6)
  • Natáčení probíhalo v Hollywood Hills, v Hollywoodu, Los Angeles, West Hollywood, Beverly Hills, Villa Sophia a v Miami v USA. (willy1)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama