Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

matestlust 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly toto vlastně nemá moc společného.Sice jde opět o zákeřný virus, ale celý průběh, postup i historie viru je úplně jiná. I nakažení mají jiné příznaky, jiné chování...Celý film se od začátku tváří hodně ,,vážně ", což jsem bral jako veliké plus, postupem času ale na vážnosti ubere, některé scény, které mají zřejmě odlehčit černým humorem, moc povedené nejsou, některé pasáže jsou docela trapné, na druhou stranu je tu plno skvělých míst, hodně povedeného gore a pěkná atmosféra ( většina filmu ve tmě, klasické ,, lekačky" vcelku vycházejí + útroby výzkumné stanice mají vážně grády ). Pro mě nadprůměrná jednohubka. 3,5 * ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Ťažký béčkový priemer, ktorý nestihne ani poriadne naštvať a chvílkami aj zabaví. Príšerní herci splnili presne to, čo sa od nich vo filme s takýmto scenárom očakaválo, teda zmiznúť čo najspektakulárnejšie zo scény. Hlavne závererečná polhodina už doslova volala o rýchlopretáčanie a ukázala schopnosti režiséra. Takto zle vygradovaný (ani béčkový) hororový záver som už dlho nevidel. Mierne horšie ako jednotka, ktorá tiež do tohoto žanru veľa nepriniesla. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hlavním hrdinou tohoto milého rodinného filmu je jeden obzvlášť nebezpečný masožravý virus, jenž dokáže během pár chvil přetvořit obličejík krásné mladé dívky v opravdu mimořádně nechutnou držku. V hlavních třech chlapeckých rolích sice exhibují tři nesympatičtí retardi, ale vyvažuje je zase několik vytříbených nechutností - scény ze stanu, "show them your skin, Bridgett", no a nesporným vrcholem filmu je pak kočkování se dvou rozpadajících se slečen na pláži, z nichž jedna druhou ve finále umlátí (vlastně rozmlátí) olbřímým gumovým pyjem. A tahle scéna mě definitivně přesvědčila o čtvrté hvězdě, protože přesně takovéhle filmy mají dřevorubci po večeři rádi. A vzápětí navíc přijde hodně podařený konec. Ovšem objektivně je to samozřejmě jen taková béčková chujovinka s debilní kamerou. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Cabin Fever“ není mojí oblíbenou sérií a „Cabin Fever: Patient Zero“ nebude můj oblíbený film, ale jsou zde věci, které mě tu bavily. Kromě gore, které je dobré s hnusné, to je například i přítomnost Seana Astina, anebo docela zajímavé a funkční změny prostředí. V porovnání s dvojkou to na mě působilo velmi obdobně se záchvěvy pozitivního přístupu k filmu. Na průměr to ale pořád nemá. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Co film, to odlišný přístup k sérii. Zatímco jedničku jde brát jako atmosférický survival z lesa a dvojku jako komediální splatter ze školního prostředí, trojka se coby prequel vrací ke vzniku ústředního zla. A jeho kořeny se rozkládají na jednom ostrově, kam, jak přesně žánr káže, dorazí grupa playboyů a jedné playmate. Samozřejmě netrvá dlouho a jejich tkáně začnou opouštět majitele…. Patient Zero už nepřekypuje černým humorem, spíš se snaží divákovi podstrčit nějaké to nutné gore (rozmlácení mozkovny obřím černým robertkem) a chvílemi ho držet v napětí. Důkaz? Třeba vniknutí do laboratoře a sestup do jejího podzemí. Smyčcová hudba pak udává tempo, které poleví až v samotném, nepřekvapivě otevřeném závěru. Za mě tedy trojice silných hvězd a Outbreak vyhlížím s nadějí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama