Reklama

Reklama

Dva studenti střední školy, Dean a Emma, uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se spoléhat jeden na druhého. Zatímco poznávají sami sebe a zároveň i jeden druhého, vzplane mezi nimi láska. Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov. Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti? (HBO Europe)

(více)

Recenze (77)

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Na tohle se prostě nejde zlobit. Je naprosto jasný, pro koho a proč to vzniklo. Holky budou pouštět slzy, že neskončily na ostrově se svym idolem a kluci zase budou přemýšlet, jaktože tomu klukovi nerostou vlasy, vousy a chlupy obecně. Je to nereálná, ale krásná romantika. Co chtít od teen romantickýho filmu víc? ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Celovečerní reklama na Barbie a Kena od Mattela, která si vychcaně ukradla název a námět původního filmu. Dean prcá Emmu na ostrově, ale ani nepozná, že ji odpanil, Barbínka mu to musí říct na férovku, protože holobrádek má tak malýho čůráka, že panenskou blánu asi necítil. Jsou si tak blízcí, že spolu vymrdávají až do doby, kdy jsou z ostrova šoustání zachráněni, ale světe div se, v civilizaci americké high school už Barbie s holobrádkem prcat nechce a nevšímá si jej. Holobrádek tak zdrceně cedí zuby a nechápe, kam se láska k píchání vytratila. Naštěstí kunda začne zanedlouho svrbět a Holobrádek se dočká vlhkého objetí na maturiťáku za doprovodu smáčejícího chcance plnýho mrdky. A to je všechno, pohádky je konec, dobrou moč. ()

Reklama

klapqua 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme nebolo krom toho vodopádu, akože lagúny, fakt nič pekné ani dobré... Herci nula bodov (to že sú krásni mi je u prdele, keď kolo herectva ani nešli), príbeh nula bodov, prostredie "najs" a soundtrack dajme tomu znesiteľný. Je fakt vtipné a až zázračné, že tie deti tam mali prežiť tri mesiace a prakticky žili len z banánov, ale na váhe nič nestratili!! Nemali žiletky, ale stále boli do hladka oholení... Nemali vlasové príslušenstvo, ale účesy mali nonstop perfect.... sladký holý úd, pardon, hollywood... Keď to všetko podtrhnem a sčítam, tu jednu hviezdu dať môžem, ale vidieť to už nikdy v živote nechcem! ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Vizuálne samozrejme pekné, farebné, aj na hlavnú predstaviteľku sa dobre pozerá (ešte lepšie ako na Brooke a Millu, len škoda, že nám neukáže to, čo ukázali ony). Inak je to ale hrozná kravina, v ktorej nedáva zmysel asi nič. Dokonca to, že hlavný mužný predstaviteľ je aj po toľkých týždňoch na ostrove hladko oholený si všimla aj jeho filmová partnerka. :-) ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné, čo sa dá nazvať značkou Modrá lagúna. Poznám len novší príbeh s Millou, ale hoci to bolo vtipné, eroticky hravé, stále to bol aj príbeh o prežití na ostrove bez pomoci. Tento nový tínedžersky príbeh je už absolútne bez snahy o pribeh stroskotancov a zostali len sladké chvíle na dovolenkovej pláži. Modelka na ostrove stojí ale za všetky pohľady a len tá je jedinou hviezdou filmu, ktorú si film zaslúži v hodnotení. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama