Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Lachtaan k tomuto seriálu (4)

Brickleberry (2012) 

Neuvěřitelná nekorektní televizní fraška, plná klišovitých, ale setsakra vtipných a zábavných momentů. Této směti politických, filmových i hudebních narážek již může konkurovat pouze South Park. Mluvící medvěd, který zcela bez jakýchkoli problémů patří do nesourodě sourodé rodinky multikulturně založených rangerů, vůdce parku, jehož nejlepším přítelem je upřímnost v momentech, kdy by člověk radši neznal jeho osobité názory, nezávislý černoch s vlastními ideami o životě, hlavně o tom sexuálním, nová rangerka s hanebnou i úspěšnou minulostí, věčně životem klamaná lesbička/mužatka a hlavně Steve. Ten je jen jeden a na jeho stupidní snaze jít si za svými nemožnými sny stojí má obliba k této kreslené ptákovině. Popravdě díky bohu, že seriál má jen 3. série, jinak bych se musel začít hrabat svědomím, zda chci svůj volný čas obětovat právě tomuto televiznímu zjevení. ()

Série 1 (2012) (S01) 

Brickleberry přišlo znenadání na jedno nepřímé doporučení a okamžitě jsem se dostal do opojení tímhle bizárkem. Banda zdejších dabérů nemůže být úplně normální, ale u tvorby jednotlivých epizod musí panovat strašně dobrá atmosféra. ()

Série 2 (2013) (S02) 

U animáků, které jedou na vlně nenavazujících dílů, člověk může prakticky ignorovat tendenci, zda je nová série lepší té druhé, protože v každé se zpravidla najde množství snesitelných ale (samozřejmě) i nesnesitelných epizod. Mým problémem je teď zejména fakt, že jsem Brickleberry viděl už před třemi lety a nemám úplně jasno, co se tady dělo a nedělo, ale stačí uznat, že po letech repetetivních Simpsonových tohle byla hodně vítaná změna. ()

Série 3 (2014) (S03) 

U poslední sezóny těch nejdivnějších strážců jednoho (ne)obyčejného parku už musím oproti prvním dvěma, které mi přijdou kvalitou totožné, uznat, že jsem se nudil u vícero dílů, než jsem ochotný překousnout. Rozhodně tím ale nechci jakkoli do světa vykřikovat, že je Brickleberry nudným kouskem. To právě naopak. Dost možná si v nejbližší době pustím některé z těch nejlepších epizod po letité odmlce znovu. ()

Reklama

Reklama