Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, kdy se nožíkem rýpete pod nehtem a dostanete ven šedohnědou hroudičku čehosi a pak k tomu znechuceně čicháte a přemýšlíte, kde se to tu mohlo vůbec vzít? Přísahám, že podobný pocit znovu prožijete u snímku Kameňák 4. Stačí prvních deset minut a víte vše. Filmem se mihnou všechny archetypy tisíckrát omletých lidových vtipů: blondýnky, cigoši, tchyně, vězni, policajti, zkrátka úplně všichni, přesně tak, jak tomu jsme vlastně zvyklí u předchozích majstrštychů. Já se upřímně divím, že se tohle může někomu líbit. Z logiky věci to může fungovat jen tehdy, pokud daný vtip neznáte, jelikož se ovšem jedná o velmi provařené vtipy, sledujeme jen poskládané scény, které čpí neskutečnou trapností a plytkostí, vyšumí do sucha. Zůstává jen prosťáček, který se tomu kření jako debil, žmoulá zmijovku a pošilhává po kozách obstarožní kantýnské z býv. JZD. To se vážně tohle českému divákovi líbí? Vsadím se, že ke konci filmu dojde i na sraní a grcání, aby byli spokojeni snad úplně všichni. Ne, tenhle rozjařený vesnický trapas pro mě není, ani neznám ve svém okolí nikoho, kdo by se k tomu hlásil, ale věřím, že "Kameňák" bude i v desátém pokračovaní, kdy policista Pepan bude metat doktorské anekdoty po marťanech v galaxii Arkana, lámat žebříčky českých kin a stane se naprostým fenoménem. Tak to prostě je. Čím trapnější, tím lepší. Vlastně BRAVO. Tvůrci na to kápli a našli zlatou uličku do kapsy českého diváka. Marketing za pět hvězd, to rozhodně. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadá, že se díváte na amatérský film se špatnými výkony. Jediné plus na celém filmu jsou mladí herci, kdyby tam byli jen oni a kdyby alespoň pár vtipů bylo vtipných, jednalo by se o mnohem lepší film. Ale takhle mám pocit, že mi odumřelo pár mozkových buněk a to nejsem oproti podobným filmům vyhrazen. Téměř ani jednou jsem se nezasmál a trapnost bohužel vítězila. A nesnášim ty předabovaný herce, u kterých to jde tak moc poznat (Lucia Molnárová)! ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrovolně jsem dnes podstoupil 88 minut trvající lobotomii.Jednička ještě šla, na jedno podívání s velkou dávkou sebezapření a spoustou alkoholu v krvi se daly vytlačit 2*, další dvě stejně debilní pokračování už se nedali skoro ani dokoukat, snad jen dvojka díky Genzerovi a výtečnému Lauferovi.No a z ničeho nic se tu objevil 4tý díl, bez pana Trošky, který momentálně vykálel do kin pokračování další české filmové župmy Mrdkovřesek.Ján Novák za mohutné podpory pana Homejeho vytlačil z hoven další přebarvenou sračku natočenou na digitální kameru z televizních novin, když zrozvna Lucka Borhyová a ten leštič bot nestraší české vymaštené občany sérií zaujatých a překroucených informací.Už ve trojce byl zoufalý nedostatek vtipů a ve čtyřce snad ani žádný není.Děj, jestli se to dá tak nazvat by stěží stačil na amatérský kraťas party zhulených vidláků a jim se to podařilo rozvléct na 88 minut nesnesitelně dlouhých minut, u filmu jsem stihnul upéct rybu, umýt nádobí, zamést a ještě se vysrat a vůbec o nic podstatného jsem nepřišel.Jak se proboha někomu povede sehnat peníze na něco tak příšerně strašného nepochopím a už vůbec nechápu ani jednoho dementa z těch 170 tisíc hovad, které utratili 139,- za takový shit v kině.Naprosté dno české kinematografie, hamba, stud, křeč, trapnost a zoufalost v jednom...ve čtvrtém Kameňáku.Martin Dejdar se definitivně stává nejhorším stvořením na téhle planetě a to jsem ho kdysi obdivoval, jak se na sebe může podívat do zrcadla potom, co hraje ve filmech jako Šukal jí léta, čí učitel ekonomiky a zároveň se objevit v nečem, za co bych se styděl i já, jako amatér.Hold účty někdo platit musí, ale můžu ti Dejdare říct a i ostatním celkem zvučným jménům, běžte raději za 8500,- makat na pokladnu do Hypernovy, nebude to taková ostuda a zneuctění vašich předchozích hereckých výsledků jako tahle nesnesitelná sračka.0%. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Já už si ty předešlé díly moc nepamatuju, ale takhle vzdáleně z nich mám blbej pocit. Téma nějaké erektivní vody bylo vyloženě trapné. Tady to už na tom stavěné není. Tady to není stavěné vůbec na ničem. Několik rozehraných témat, ale žádné dohrané do konce. Film je tak o ničem. Trapně mi z výsledku není, ale jsou to prostě jen natočené vtipy a nic víc. Jako film to tak nefunguje, ale když něco smysluplného od toho člověk očekávat nebude, tak vyloženě nasraný z toho snad taky nebude. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Polotovar s. r. o. 4. Doslova k pláči.. Film, ohlasy i samotná návštěvnost!! Černá čísla jsou zcela zasloužená. Troška se rozhodl, že bude do lidí prát něco jiného, takže předal otěže podle všeho zručnému dokumentaristovi, který měl naneštěstí potřebu udělat potřebu na filmové plátno. Je holt rozdíl mezi lidovostí a tupou obhroublostí. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Účast na tomto pokračování odmítla Jana Paulová, která v předchozích dílech ztvárnila postavu manželky policisty, kterého hrál Václav Vydra nejml. Původně odmítl účast i Václav Vydra nejml. (mzss1)
  • Zdeněk Troška se v rozhovoru vyjádřil, že se nepodílel na čtvrtém dílu z toho důvodu, že je tato série už pro něj zcela uzavřená. Také se prý vždy řídil u filmů heslem "třikrát a dost". (SidneyP)

Reklama

Reklama