Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

"Proč je hned vedle letiště domov důchodců? Protože staří lidé špatně slyší..." Plné hodnotenie nedávam iba preto, že som si kedysi dávno povedal, že ho (z úcty ku kvalite) odpadovým zážitkom dávať nebudem, ale... Zatiaľ asi najzábavnejšia haluz roku. Pôvodne som chcel spomenúť viac konkrétnych príkladov, lenže toho bolo nakoniec strašne moc a každou ďalšou scénou pribudol ďalší nezmysel a na to tu skrátka ani neni dosť miesta, vymenovať všetko v čom bol ten film zlý. Minimálne po dramaturgickej stránke ide o absolútnu šialenosť, kombinujúcu nevhodnú hudbu, nevhodné strihy, s papierovými dialógmi šablonovitých postáv; podľa klišé tabuliek totálne predvídateľné zábery a zvraty a úmrtia nepríčetných hercov; zle vybraný komparz; nepasujúce kostymy, rekvizity; pofidérne triky; humorné okamžiky s povinným pátosom; zle sadnúci humor a nečakané heroizovanie, nečakane obsadeného Stevea z Beverly Hills 90210... Nedá sa ani povedať, v čom všetkom je ten film nepodarený, do neba volajúci, do očí bijúci, bezbožný, absolútny trash. Prekrásna nehoráznosť; Ozaj je to tak! Keď už si myslíte že ste toho videli dosť, keď už si myslíte že ste videli všetko, potom príde Sharknado... "Vzali si mého dědu! Takže Fakt nenávidím žraloky!" PS: Tary Reid je mi ľúto ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film mě naprosto nasral. Měla to být parádní masochistická zábava u přiznané sebeparodující sračky, na kterou jsem se hezky naladil, ale ona to nakonec byla masochistická totální nuda u vážně se beroucí sračky, ve které byly všehovšudy tři pokusy o vtip a žádný náznak, že by to tvůrci nemysleli vážně. Ti herci se vážně snažili hrát ve filmu, ve kterém prší žraloci. To, že hráli jak Gott po mrtvici bohužel nebylo prvoplánový, to byl odraz jejich kvality. Smál jsem se každému záběru, každé scéně a každému dialogu prvních dvacet minut, dokud jsem si myslel, že je to chtěné. Jakmile jsem zjistil, že asi není, okamžitě jsem přepnul z módu "vypatlaný kretén" do módu "náročný kretén" a začal se totálně nudit u levné televizní píčoviny, kterou bych si nikdy nezapnul. 10% ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější Asylum. Každým spoludivákem, každým pivkem i každou minutou lepší a lepší. V závěrečné třetině pak již zcela bezkonkurenční a ve své bezelstné debilitě geniální; těžko totiž v historii kinematografie hledat něco aspoň vzdáleně podobného zdejší hrdinné záchraně Novy (kdo by to byl řekl, že zrovna Ziering pošle Chucka Norrise do důchodu?). ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Haluz. Zábavná letná žraločia oddychovka, ktorú si človek užije, keď ju neberie vážne. Žraloky sú proste všade, to som asi ešte nevidel. A keď náhodou niekde nie sú, tak za chvíľu sa tam pravdepodobne objavia. Hlavne od toho netreba čakať žiadny reál, či nebodaj shark-horror, od toho je kvantum iných filmov. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejzábavnější Asylum všech dob.Banda ochotníků opět řádí v typických Asyláckých lokacích, vedená mistrem Ianem "Stevem" Zieringem, mocně podporovaná scénáristickou demencí, režisérským kreténstvím a vizuální zoufalostí, až je to tak dokonalé stupidně zábavné.Žraloci lítaj vzduchem, jsou drzí a vlezou vám až do obýváku, vy musíte prostě rychle jednat a tak je umlátíte barovou židličkou.Jestli jste si mysleli, že žralok který polyká most Golden Gate je něco geniálního, zapomeňte.Protože tady je skok člověka skrz na skrz útroby žraloka s motorovou pilou.Kde se kurva ty lidi berou, kde kurva shání peníze a kde je kurva najdu? Někdy bych strašně chtěl naporocovat sekačkou na trávu obřího krokodýla či jiné obří zvířátko, co mi poleze v obýváku...považoval bych to za vrchol své herecké kariéry.Za tu (ne)chtěnou demenci a upřímnou snahu o to vypadat ne jen jako filmaři, ale i jako lidi jim kukům dám 30%. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Premiéru filmu sledovalo 1,37 milionu diváků. Když se film týden po své premiéře dne 18. července 2013 vysílal znovu, vysílání sledovalo 1,89 milionu diváků (což je nárůst o 38 %). Třetí vysílání Sharkanda sledovalo již 2,1 milionů diváků. Sharkando tak připravovalo rekord pro nejvíce sledované originální filmové doplnění v historii Syfy. (Worry77)
  • Natáčení probíhalo v americký městech Los Angeles a Santa Monica ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Natáčení pod pracovním názvem Temné nebe trvalo 18 dní. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama