Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (370)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Pěkné, pohodové, nenásilné a vtipné. Cate Blanchett je neskutečná kočka, strčí do kapsy kde koho. Helen BC opět ve vtipné roli, Anne předvádí neskutečné kousky, Sanda krásná a velmi silná postava, která rozhodně v čele týmovky a celkově nezahambuje tuhle ženskou předělávku Cloonyho, kterého bohužel museli ve filmu udělat mrtvým. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa, moja chyba. Myslel som, že dostaneme ženskú variáciu na Dannyho parťákov a namiesto toho je to heistovka pre fanúšičky Sexu v meste. Nebyť poslednej zábavnej polhodinky, tak je to prúser ako hrom. Dámam chýba teamová chémia a až na Rihannu a Anne Hathaway všetky pôsobia, že sa nudia. A s nimi aj divák. Akcia, plánovanie aj zostavovanie teamu nemá šmrnc. Vizuálne sa občas ukradne nejaký nápad od Soderbergha a inak to nemá čo ponúknuť. Proste tomu chýbaju gule. Najlepšie to tak je v momentoch, keď sa taktovky chytia chlapi a baby sú v úzadí. Film si tak pre seba kradne James Corden a rôzne cameá. 5/10 ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Chm. Asi nejvíc mě tam štvala ta Anne Hathaway, škoda, že v roli nezůstala původně obsazená (jestli jsem ty zákulisní drby správně pochopila) Jennifer Lawrence. A tedy ne že by ve mně normálně hollywoodská produkce vzbuzovala pocity důvěryhodnosti, ale tady jsem ani na chvíli nevěřila, že by to tak šlo provést či snad dokonce že je to plán chytrý. A za všechno může scénář, který působí hodně začátečnicky, všechno říká a skoro nic neukazuje, nikdy nemá navrch nad divákem a ve výsledku postrádá takový ten "smooth" pocit, který by zoufale chtěl mít. Asi jako když se při plánování heistu děvčata těší na to, že uvidí Lea, ale nakonec se před kamerou producírují jenom profesionální plastové "celebrity" typu Kardashianky. A co teprve moře balastoidních scén, jako když jedna parťačka učí druhou používat Tinder. What? Why? ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock a její parta se chystají ukrást tříkilový náhrdelník z diamantů. A taky u toho chtějí skvěle vypadat. Debbie a její parťačky by chtěla být stejně pohodová podívaná jako Dannyho parťáci, na to ovšem téhle bandě chybí šarm a nějaká pořádná zlodějská výzva. Místo toho tu je spousta luxusu, drahých hadrů a šperků a až příliš často i pocit, že koukáte do katalogu s předraženou módou než na zlodějskou krimi komedii. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Odnož Dannyho parťáku,která neurazí,ale ani nenadchne.Sympatické herecké obsazení a v dnešní době feminismu a protlačování žen do hlavních rolí úplně všude je alespoň tento výběr hereček pro mě dobrý.Na rozdíl od Dannyho parťáku mi zde ale scházelo více humoru a celkově víc překvapivých a dobře vymyšlených scén.Jinak Sandra Bullock nestárne :-) .Za mě celkově 65 % a tři hvězdy. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (21)

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama