Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Janko_Vlyrd 

všechny recenze uživatele

Päť rokov prešlo od Damnation. Akoby to bolo včera. Vendetta je rozhodne najlepší RE zo všetkých troch animákov. Ak vezmem v úvahu aj filmové diely s Millou, tak poradie tých najlepších je nasledovné: 1. Extinction (film), 2. Vendetta (animák) a 3. prvý diel (film). Uvítal by som pokračovanie za kratšiu dobu, ako päť rokov. Jeden až dva roky by bol ideál. Leon, Chris, Rebecca. Všetci splnili účel prvotriednej zábavy vo svete RE. V rámci animovano-akčnej produkcie nemožno chcieť viac. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nedisponujem pocitom sklamania, pričom som rád, že samotný priebeh určitými momentmi pripomína práve hru. "Resident Evil: Vendetta" totiž na rozdiel od filmu, disponuje aspoň ako takým kúzlom, vďaka ktorému som si najmä v úvodnej tretine, rád "zaspomínal". Nie je tu príliš čo hodnotiť. Príbeh jednoduchý, akcie je asi aj dosť, o kvalite nemá zmysel diskutovať, tá je proste výborná. Záver je už klasicky "game over" z množstva pokračovaní arkády, no stále lepšie ako tá hraná "pičovina", ktorá až na dve časti (I, III), neponúkla absolútne nič, čo by samotnú RESIDENT sériu opätovne prebralo k životu. Zrejme omnoho viac zostanem fanúšik prvotných častí "hry", než kadejakých lacných náhrad s Millenou z Ukrajiny - 65% ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Z těch animovaných RE, se mi Vendeta líbí ze všech nejvíce. Napětí, akce a hlavně svižnost se posunula kupředu. Ale jak už bývá zvykem u těchto animovaných verzí, některé akční scény pozbyly logičnosti a vysmívaly se i fyzickým zákonům, což u některých scén bylo bohužel dosti úsměvné. Typickým příkladem byli ultrasupr rychlí zombie psi nebo Leonova motorka. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ač nerad, i jako fanoušek herní série musím uznat, že dějově se již svět Resident Evil nehezky vyčerpal. Samostatná epizodka "masové pomsty" šíleného překupníka biozbraní (zase novinka: A-Virus) svým primitivním, uspěchaným a ohraným dějem s mělkou "psychologií" nevtáhne, přestože do hlavních rolí zapojuje hned 3 oblíbené charaktery - Rebeccu, Leona a Chrise. Ještěže animace dobře vypadá a ta méně přepálená - kontaktní - akce nepostrádá "koule". 5/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší 3D film na motivy Resident Evilu. Daleko lepší než starší filmy(i když ty se mi líbily taky). Co taky naprosto vyniká je animace která je dokonalá. Líbilo se mi zkloubení hororu(Spencer vila) a akce jako z Residenta 6. Dost jsem se bál protože recenzenti tady n csfd film celkem hejtí(po dokoukání a přečtení pár komentářů, mi je ale jasné že hodně malé procentu hrálo hru),Leon a Chris zabíjejí BOW po stovkách. A hodně easter eggů potěší(jako například když se Aaron pomalu otáčí, což evokuje Resi 1). Za mě spokojenost jen hlavní padouch je trošku o ničem a klišé. Každej se mstí za něco což možná někoho znechutí, mě ale ne. BTW Neznalost plno lidí co nadávaj že tu nejsou zombie...... Já se jenom směju to píšou opravdu "profíkové", zombie tu nejsou jsou to BOW(Bio Organic Weapon) která se vyskytuje i ve hrách. Film se mi dost líbil, jen jsem trošku nasranej na ty "recenzenty" kteří očividně vědí o lore Resiho hovno. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)
  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)
  • Ve druhém díle herní série jezdí Leon v Jeepu a Chrisova sestra Claire na motorce. (Marlok)

Reklama

Reklama