Reklama

Reklama

Jack Ryan

(seriál)
  • USA Jack Ryan (více)
Trailer 3
USA, (2018–2023), 25 h 20 min (Minutáž: 40–65 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

John Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly, Abbie Cornish, Betty Gabriel, John Hoogenakker, Ali Suliman, Nina Hoss, Dina Shihabi, Jordi Mollà, James Cosmo (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(30)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (104)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Akoby to vyzeralo keby Jim nepracoval pre paper company, ale isiel k armade, odkial by sa po zraneni dostal do CIA kanclu? Presne takto. Serial v kazdej rovine v pohode. V ziadnej sa ale nejak neprekonava. Proste ok spionazny thriller s obcasnou solidnou akciou. Nic epicke. Nic prelomove. 75% a rad si pozriem 3 seriou. Ale nebudem zomierat nedockavostou. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Velmi vydařená seriálová záležitost, jejíž nosná témata Vás, až na pár vyjímek, chytnou a nepustí. Tak přesně takto lze v jedné větě popsat seriál Jack Ryan, jež vyjma příběhové linie dokáže zaujmout i akční stránkou, na níž se velmi dobře kouká. Jistě, v některých momentech je až bolestné koukat na to, jak je scénář nahodilý a i poměrně naivní, nicméně i přesto se jedná o velmi poutavou podívanou, která dokáže poměrně slušně zabavit. To je samozřejmě také velkou zásluhou herců, konkrétně pak Johna Krasinskiho a Wendella Pierce. Jejich civilní herecké výkony agentů dodávají celému seriálu punc velmi neotřelé podívané. Pokud tedy hledáte dospělý akční seriál, kde má každá řada svůj vlastní separátní příběh, vězte, že jste ho právě našli. Tohle se totiž vážně moc povedlo. Skvělá práce! (Prime Video) „Unstable governments are nothing more than the greatest of opportunities.“ ()

Reklama

dragon94 

všechny recenze uživatele

Hodnotím 2*. Důvod je prostý.. nedokázal jsem to dokoukat. Skončil jsem po třetí epizodě. Seriál mě sice tématem celkem chytil, ale všechno mi přijde tak nějak nuceně provedené a dost často za vlasy přitažené. Žánrově jsem viděl dost podobných seriálů, a v tomhle jsem nenašel nic, co by nějak vyčnívalo nad ostatníma. Naopak je to o třídu horší. Pokud vás seriál chytil přidejte si k hodnocení 1 max. 2 hvězdičky. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Strike Back už stojí za starou belu a tak Jack Ryan přišel ve vhodnou dobu. Příběh je zajímavý, John Krasinski je výborný. Máme tu akci, humor i napětí. První díl si mě získal a hned jsem musel koukat dál a nakonec jsem skoukl v kuse celou sérii, už delší dobu mě něco takhle nevtáhlo. Jediný co mi trošku vadilo, byla skratkovitost (přeskakování nějakých částí děje), trošku víc tlačení na emoce a slabší finále. Rozhodně se už těšim na další sérii. ()

Mazarini 

všechny recenze uživatele

Musim to proste napsat. Proc je to vse tak pitomoucke? Divoke nahodicky, predvidatelne zvraty, iracionalni chovani skoro vsech postav, infantilni dialogy a milostna zapletka. Vsechno do sebe zapada neskutecne nerealne a jednoduse az to boli. Zbytecny, nekreativne klisovity snimek, ktery jsem si pustil jen diky Krasinskemu a na to asi tvurci i spolehali... ()

Galerie (164)

Zajímavosti (35)

  • Písnička, která hraje v Paříži, je „Tu Sais“ od Arm & Tepr. Při převodu peněz hraje „T'es Mort Dans Le Film“ od La Fouine Feat. Ace Hood. (Duoscop)
  • V čase 14:39 je chybně uveden mezinárodní kód země u jednoho z teroristů. Pro Čečnu je správně CE a ne CZ. (Ondrej.Strna)
  • Někteří příslušníci řecké zásahové jednotky byli vyzbrojeni samopaly CZ Scorpion EVO 3 A1. (Forest007)

Související novinky

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Poslední řada Jacka Ryana dorazí už v létě

Poslední řada Jacka Ryana dorazí už v létě

10.05.2023

Amazon oznámil, že čtvrtá a zároveň poslední řada seriálu Jack Ryan dorazí na obrazovky oficiálně už 30. června. V rámci projektu se jedná o nejkratší mezeru mezi jednotlivými sériemi – mezi první a… (více)

Filmový Rainbow Six je na cestě

Filmový Rainbow Six je na cestě

17.01.2023

Studio Paramount čerstvě oznámilo novou adaptaci Toma Clancyho. Tentokrát se bude jednat o román Rainbow Six, jenž bude navazovat na snímek Tom Clancy: Bez výčitek a tudíž se v něm vrátí i Michael B.… (více)

Pokračování Planety opic má název i obsazení

Pokračování Planety opic má název i obsazení

29.09.2022

Pokračování Planety opic ponese oficiální název Kingdom of the Planet of the Apes, tedy Království Planety opic, přičemž studio 20th Century oznámilo, že začátek natáčení vypukne už za měsíc. V… (více)

Reklama

Reklama