Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po otřesném Plánu Útěku 2 jsem nakonec našel odvahu a pustil jsem si Plán Útěku 3. Přesně o tu jednu hvězdičku a těch 6 procent tady, je to lepší než dvojka, ale stále se jedná o debilní film, který nechci nikdy už vidět a hlavně jde stále úplně o zbytečný film. Nebavilo mě to vůbec. Natočeno za 20 dní? Možna tak za jeden večer. Devon Sawa jako záporák celkem vtipný a možna bych se mu smál do obličeje, jak se snaží vypadat jako ulta drsňák. Nebavil mě ani Stallone. Celkově je to prostě průser, ale stále lepší než dvojka. Děkuji za opravdu velice příjemně (celkově) ztravené cca 3 hodiny (dvojka+trojka). Můžu být jen vděčný, že nenatáčeli i 4...5...6... Nikdy víc! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

O chlp lepšie ako predošlý diel, tu aspoň Sly hral prvé husle a bol tu dlhšie, no tak či tak je to riadna nízkorozpočtová bečkovina. Škoda, že útek z väzenia sa nekoná, žiadne super cely tu v trojke nie sú, ako v predošlých dieloch. Tu sme dostali dvojitý príbeh o odplate, čiže klasický akčňák. Na sériu to nadväzuje celkom fajn, hlavne na prvý diel, keďže už tam sa vydláždila pomsta pre tento tretí plán úteku. Je fajn, že okrem drsného Slya si v záverečnom finále zakopú aj mená ako Bautista, či Bernhardt, pretože každý z nich tu dostane priestor na svoju bitku. Za aziatov tu spoľahlivo kope Max Zhang a skutočne sa to dobre sleduje. Kamera v pohode, akcia v norme. Séria síce spadla do šedého akčného nízkorozpočtového béčkového akčňáku, ale kvôli pár menám ma to bavilo. 50% - 2* ()

Reklama

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást tím, že Stallone tu má hlavní roli. Čistého času je v celém filmu asi 15 minut a z toho půlku ve tmě. Bautista je tu ještě míň, což se mu ani nedivim, protože nemá co hrát, a být tam o chvíli dýl, tak ho přestanu mít rád. On je to totiž přesně ten typ filmu, kde je tolik hlavních postav, že jsou všechny vlastně vedlejší, takže si nikoho nestihnete oblíbit. Bitky v podání Stalloneho i Bautisty jsou dost utahaný, na úrovni choreografie sedmdesátých let, kdy by se takhle nějak podobně s někým fackovali třeba Sovák s Menšíkem. Oba si totiž dávají velký pozor, aby se moc nezadýchali a nechcípli dřív, než štíhlý záporák. A pak se tu ještě mezi sebou řežou nějací číňani, kteří té choreografii bitek trochu zvedají průměrnou rychlost, ale co je to platný, když se to stejně celý hrozně vleče. Škoda, že mi to neuteklo... ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Opakuji co jsem řekl už mnohokrát. První Plán útěku beru jako samostatnou kapitolu. Další dva filmy klidně jako pokračování sebe sama vezmu v potaz. Dostává se mi tudíž do ruky a před oči čistý béčkový průvan. V hlavní roli mám svého oblíbence a v určitým slova smyslu vzor. Co víc si přát? Pokud do toho jdu přesně s tímhle, tak vlastně téměř nic. Sly kosí svoje nepřátelé sebevědomě, tak jak ho známe. Občas udělá něco alá John Rambo a to pak srdce zaplesá. Navíc se dočkáme mírného překvapení, které si u filmu se Stallonem snad ani nepamatuji. Příběh je bloboučký a ostatní postavy za moc až na Bautistu nestojí. Co musím vytknout je hrozně laciné a protivné prostředí. Přesto jsem se díky svému dětskému hrdinovi vrátil o pěkných pár let zpátky. A díky tomu si tu 4tou hvězdu s radostí dám. 72 procent. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo ▐ Úmornejšie než béčkový druhý diel a to už je čo povedať. Strašne zbytočné pokračovanie, ktoré je až moc povrchné, bez poriadnej iskry, dosť to trpí na tých nastrelených dramatických oblukoch. /25%/ ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama