Reklama

Reklama

Day of the Dead: Bloodline

  • Austrálie Day of the Dead: Bloodline (více)
Trailer

Studentka medicíny Zoe (Sophie Skelton) se stará o svého pacienta Maxe (Johnathon Schaech), který je zvláštní nejen kvůli své krvi, kterou Zoe zkoumá, ale i proto, že je jí naprosto posedlý. Během studentského večírku se Max pokusí Zoe znásilnit a je napaden oživlou mrtvolou. Max se Zoe nechce vzdát i přesto, že již není člověkem, ale krvelačným monstrem. (Lucccy.N)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (63)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Boha kam já na tyhle filmy chodím... Tedy začátek slibný, to jo - žádný zbytečný zdržování, žádný 'ajlavjú' nebo jiný otravný kydy a jde se rovnou na věc, hned od prvního záběru. Až na rozklepanou ručku pohoda. Ujde i následující pasáž o vzniku nákazy v univerzitních laboratořích. Ovšem potom... Walking Dead hadr, zombie telenovela jak vyšitá, scénárista se prý krátce před psaním podrobil frontální lobotomii. Scénáři odpovídají i zvolení "herci" a jejich "herecké výkony" - do takovýhohle průseru se totiž žádný esa typu Theronky nebo DiCapria fakt nepohrnou. Být osmdesátky devadesátky, vydá tuhle kokotinku nějaký podřadný videolejbl na VHSce a za pár měsíců po ní neštěkne ani divák, jen sem tam nějaký hejl jako já se nechá zlákat plakátem a zombíkama. A plusy téhle klauniády? Krátká stopáž, něco málo klasické zombijské akce a vydatná nechtěná zábavnost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No ne že by film přišel s něčím novým, ale z mého pohledu se jedná o celkem svižnou zombie akčňárnu se solidními maskami a slušným gore. Navíc mě tu bavil motiv zamilovaného zombíka a i když nepodala žádný oslňující výkon, byla mi sympatická i hlavní herečka. Nic, na co by si člověk za pár hodin vzpomněl, ale vzhledem k nulovému očekávání je to celkem příjemné překvápko. 60% ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Proč vzniklo zrovna tolik remaků včetně tv s. od 1 Romerova filmu? Inu, esli to nebude proto, že se v něm 85% děje jen žvaní a ještě blbě. Za to tady, nikoli. Sice se zde též mluví, ale zároveň se stále něco děje, takže velké plus. Paradoxní pochvalu si ode mne zaslouží skutečnost, že se autoři (k mému překvapení) drželi vcelku věrně základního skeletu originálu a i když bych vlastně neměl býti z toho nadšen, jsem dosti potěšen. Jak říkám...paradox. Kreténský a uřvaný kpt. byl nahrazen již ne tak kreténským a uřvaným por., kterému ale zase přidali bratra, který to táhne ještě navíc s naši ´´dr.´´ Zoey a vypadá jako kříženec teplého hippiesáka a Ježíše. Jenže má holt chlapec smůlu, páč ona chce stále něco zkoumati a na nic krom lehkého pettingu nemá čas. Na 2.str. je tady ale pevně Zoey dostati za každou cenu odhodlanec (mírně řečeno) Max, který mě totálně dostal tím jménem, co má vyryté na pravé paži a které bude míti v celkovém ději ještě několik relevancí. Úvodních asi 15min. je opravdu velmi dobrých a i když se zdá, že film, lehce v pol. stagnuje, mě nenudil ani na chvíli. Zvláště pak, když nemrtvý Max použije manévru černého pasažéra a nechá se dovésti až do Bunkru. To jsem se nemohl dočkati jak malé dítě, jak to bude vypadati, až ho zmerčí ostatní a to včetně jeho velké lásky Zoey. Nutno je (a možná zbytečně) podotknout, že ona jeho hluboké city neopětuje (taky si nepomohl tím, že jí na univerzitním večírku chtěl na pitevně znásilniti, což se mu stalo osudným a on se stal, nemrtvým viz. obsah) páč má toho Ježíše. Takže se to povedlo a orig. to u mě pak nepřekvapivě překonává min. o třídu, vzdor těm závěrečným kecům o lásce (ugh) a záběrů na hrající si fakany. Za 1 podívání to stojí. Možná i za víc. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Zombíci? "No zkusím to", řekla jsem si. A, nebavilo mě to, ale přesně to jsem očekávala. Velký plus za masky a za gore, to nemělo chybu. Ale scénář moc promyšlený teda nebyl. Klasický zombie film, ve kterém nechyběla akce. Divný týpek se zamiluje, stane se z něj zombík (který byl teda, mimochodem, dost nechutný), a stále je zamilovaný, holka do které je zamilovaný chce najít lék na zombieismus (jestli je to slovo), a přesně k tomu využívá jeho, toť vše. Po druhé bych si to určitě nepustila. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nemám s týmto filmom problém. Obyčajný zombie akčák. Doktorka sa snaží nájsť vakcínu, avšak do vojenskej základne preniknú zombíci a začne sa streľba. To je všetko. Úvod akčný, záver akčný, stred filmu nuda, ale to sa aj dalo čakať. Nakrútené je to normálne (našťastie žiadny amatérizmus), masky a gore sú fajn. Samozrejme, že pokiaľ niekto v takomto filme hľadá niečo viac, ako napríklad zaujímavý dej, prekvapivé zvraty, neočakávanú pointu či inteligentné jednanie postáv, tak sa mu to nepáči. Prečo by som to robil, keď som čakal len nenáročnú a mierne tupú béčkovú zábavu na odreagovanie a zabitie času. Z tohto hľadiska myslím film poslúži dobre. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama