Reklama

Reklama

Seznamte se s Gusem Gormanem (Richard Pryor), naivním počítačovým programátorem, pro nějž je klávesnice jeho největší zbraní. V důsledku toho čelí Superman svému dosud největšímu nepříteli. Christopher Reeve se znovu zhostí své role v níž ještě prohloubí lidskou stránku své postavy, když jako Clark Kent spatří na srazu střední školy ve Smallville Lanu Langovou (Annette O’Toole). A když se Muž z oceli po vystavení Kryptonitu stane jeho největším nepřítelem, Reeve se zhostí obou rolí s oslnivým herectvím. Prožijte Supermana III s celým jeho srdcem, hrdinstvím a vzletným humorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

PKD 

všechny recenze uživatele

Tento film mám rád jen z těchto důvodů...je tam Reeve, je tam krásná Lana Langová v podání Beverly Marshové a je tam naprosto otřesný Richard Pryor (jinak výborný komik), který je tak debilní, až je úchvatný. P.s. vrchol filmu? Změněný (já říkám realistický) Superman, vysedávající po barech (ten jeho nasraný xicht je prostě...boží!) a střílející oříšky (a způsobující ekologické katastrofy pomocí tankerů s naftou a další) a bitka na vrakovišti. Ta je! Nejlepší hláška? Superman po vystřízlivění pomocí umělého zeleného Kryptonitu na Lorelei Ambrosii (umělecké jméno jak pro pornoherečku, což?:) , která s lascivně pohupující nožkou sedí na rameni sochy svobody... ,,Už jsem myslela, že nepříjdete. On: ,,Nemyslete si, že vás zachráním. Já už to nedělám´´. :))))))))) Nejgeniálnější věta vůbec. Ani comicsy na to nemají.;-) P.s. povšimněte si, že jeho ztmavený outfit, má tentýž odstín, jako Singerův šmutný šášula.;-) Hl. červené části. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Druhý spôsob ako spraviť supermana zaujímavým je urobiť z toho riadne psycho. Pri úvodnej scéne som sa rehotal ako blázon, potom vyskočí na scénu vyhúkaný počítačový génius gus (to sa rýmuje!) a syntetický kryptonit ktorý spôsobí že superman dostane schizofréniu, robí šarapatu a bije sa sám so sebou. Nakoniec ešte vzbúrený superpočítač so svetovládnymi chúťkami a cyborgická žena. No nekúp to! Je to sprostosť ale ostatné diely dokazujú že vážne poňatý superman bude pravdebodobne nudná blbosť tak prečo si trochu nezavystrájať? ()

Reklama

SG-1 

všechny recenze uživatele

Částečný úpadek oproti dvěma předchozím dílům. Lex Luthor zmizel a jeho náhrada je dosti podprůměrná. Začátek filmu působí, jako kdybyste koukjali na úplně jiný film. Zato jsme se dozvěděli, jak perfektně vyčistit moře od ropných skvrn. A v žádném případě nechtějte po Supermanovi, aby vám do pití přinesl trochu ledu :) ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Pro kristovy rány! Tak zde je extrémně vidět ta změna režiséra. Naprosto debilní scénář, který nemá hlavu a patu. Úplně dementní padouch. Příšerný Richard Pryor. Několik rádoby vtipných scén, hlavně tedy začátek, kdy superman zachranání člověka z auta, které se zaplňuje vodou. Docela se mi chtělo smát. Akce byla minimální a když už nějaká byla, tak byla velmi špatně natočená. Jen jedna jediná věc se mi libíla! Narozdíl od jedničky, kdy Superman ztratil své schopnosti, tak to bylo nudné. Ale v tomto díle, když je superman zlý a následně souboj mezi Clarkem Kentem a Supermanem, přiznávám, že to bylo velmi dobré a právě tato scéna drží tento film od odpadu. Christopher Reeve to měl zabalit už po dvojce, jelikož je ( byl ) to kvalitní herec a nemá ( neměl ) zapotřebí hrát v takovýchto blbostech. No prostě zhovadilost největší!!! ()

kinej odpad!

všechny recenze uživatele

Richard Lester spáchal na postavě Supermana stejný zločin jako Joel Schumacher na Batmanovi. Natočil jej tak, že daroval trumf všem možným kritikům, kteří považují komiks za brakový druhořadý žánr. Superman 3 je tak moc špatný, že už to snad ani víc nejde. Chvílemi jsem si říkal, že někdo ze Foxů se chtěl krutě za něco pomstít Christopheru Reevovi a to tak, že mu stálo za to vynaložit nemalý peníz, aby mo viděl máchat se v tom největším filmovém bahně. Příběh je dětinský jako z pera sedmiletého dítěte, které si napsalo scénář pro své firgurky, režie ubohá a když už by si mohl Superman získat diváky akcí, např. při hašení chemičky, tak se tam kryptoňan klidně prochází a kdekým debatuje, no prostě prohra na plné čáře. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (24)

  • Natáčení probíhalo v Kanadě, Utahu, Arizoně, Itálii a v anglickém filmovém studiu Pinewood. (Terva)
  • Když Superman vytváří diamant pouhou silou ruky, je to odkaz na původní komiksy, kde to dokázal taktéž. (WolfR)
  • Christopher Reeve po dokončení natáčení v rozhovoru prohlásil, že s rolí Supermana končí jednou provždy. Řekl: „Byla to velká kapitola mého života, ale už jsme s tím hotovi a neměli bychom co dělat." O pár let později se ale do této role ještě jednou vrátil v Superman IV: The Quest for Peace. (WolfR)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama