Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

Peddro 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že má tohle pan Sapík zapotřebí. Pana Sapíka si velmi vážím jako profesionála ve svém oboru na rozdíl od pana Babici, kterého jsem nikdy neviděl, že by se choval jako profesionál. Nejsem z oboru ani zaujatý proti panu Babicovi, ale nevím, že by měl restauraci na vyšší úrovni, kde se hostům dostane gastronomickému zážitku. Jeho kolegové, pánové Sapík, Pohlreich či Šubrt takové restaurace vlastní, dělají šéfkuchaře nebo obojí. ZATÍM JSEM VIDĚL POUZE JEDEN DÍL, ALE PROTI PANU BABICOVI JSOU PEJSEK A KOČIČKA NA MICHELINSKOU HVĚZDU. ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem se od Jirky naučil skvělou polévku...do vody dáš brambor, česnek, majoránku, vejce a kostku bujónu, aby měla říz. No tomu říkám luxusní recept. A teď můj recept, pokud jste tu polévku skutečně pozřeli nebo jste snědli nějaké zkažené jídlo, pusťte si tento pořad a pozřené jídlo ihned vyvracíte a vyhnete se tím možným větším střevním problémům. Ale abych nekřivdil, jednu hvězdu pro Sapíka, jeho jídlu se asi dá věřit a vypadá poživatelně i dobře. ()

Reklama

Egito 

všechny recenze uživatele

U ničeho se tak dobře nepobavím, to je tak otřesný až je to vtipný. A až budete sledovat déle tak si všimněte děsivých věcí typu “dam do toho sůl (vezme to z misky) a ještě to přicukruju (a vezme to s té stejné misky)”🤣  nebo hlášky ze zákoutí typu “poej se na to Jiří todle je krásně vypíčená zeleninga”🤣🤣🤣 ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Babica: Dneska bych vám chtěl představit recept na jedno hodně dobrý jídlo, který jsem vařil v Německu, konkrétně v Interhotelu, hosté se po něm mohli utlouct. Není to tak známé jídlo jako dušená lidská hlava na švestkách, kterou jsme vařili minule, ale každopádně si ho může udělat doma každý. Stačí když budete mít doma jakoukoliv starou pistoli, brokovnici nebo Sapík, což je hovorově samopal. Takže prolezte půdy, optejte se dědečka, jestli nemá nefunkční střelnou zbraň, z níž už se nestřílí. Já jsem vybral Sapík, který jsem máčel týden v kyselině, aby pustil šťávu a změkl. Počítejte s tím, že čím starší zbraň, tím bude samozřejmě tvrdší. Mám takovou zkušenost, že to i nabobtná a začne to mluvit. Takže z jednoho zamýšleného jídla mně vznikl zcela neplánovaně kamarád Jaroslav Sapík, jinak by se mnou nikdo z kuchařského oboru neprohodil ani slovo. Tenhle kamarád a kolega mně do ničeho nekecá, díky němu vím, jak vypadá hotel Ambassador a že šéfkuchař není nadávka. A sdílíme spolu jednu společnou vášeň, a sice že nepoužíváme deodorant a mýdlo známe jen z vyprávění. Ale mezi těmi výpary v kuchyni se i ty naše výpary ztratí a vstřebají. To jídlo má pak takovou hutnější vůni, barvu a chuť. Na Barrandově vaříme každý týden. A jestli nás nezrušili, tak tam vaříme dodnes. 0% ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle pořady o vaření jdou mimo mě. Je úplně jedno jestli je tam Babica,Pohlhraich (nebo jak se to píše) nebo nějaký Sapík (to jméno slyším prvně) vše je na jedno brdo. Uznávám, že svoji skupinu lidí to zaujme (nějací důchodci co dělají velké hovno a jen čumí na takové sračky případně ženské na mateřské), ale já mezi tou skupinou díky bohu nejsem. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama