Reklama

Reklama

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)

  • USA Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Po rozchodu s Jokerem se Harley Quinn (Margot Robbie) spojí s dalšími superhrdinkami, aby společně zachránily malou dívku z rukou obávaného narcistického padoucha jménem Black Mask (Ewan McGregor). Správná psychoušská jízda může začít! (Vertical Entertainment)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (643)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já se vysloveně rochnil blahem, protože holky co si na fight berou kolečkový brusle, mají doma hyenu, jsou roztomile choatické magorky, uměj zvěřejnit svůj statut opravdu hodně viditelně, z akrobacie, gymnastiky a baseballu mají jedničku s hvězdičkou jsou prostě ultra sexy. Příběh, akce, dialogy, postavy všechno je to tady na punk,skvěle naduclý na povahu Harlejky, které je můj novej platonickej slaďoušek, jinak to prostě nejde. Jo a hudby se v týhle hodně barevný jízdě taky nemusíš bát. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Popravdě, asi mi to postavu Harley Quinn moc nepřiblížilo a v první půlce jsem měl spíš pocit, že to je jen pestrobarevná a přeplácaná šaškovačka Margot Robbie, která si to ale fakt užívá, to se musí nechat. Nicméně naštěstí druha půlka už snese nějaký měřítka a rozjede se slušná akční jízda, byť člověk má furt pocit, že snaha osamostatnit postavu Quinn od Jokera film trochu ochuzuje a i když tu má být Harley Quinn ta hlavní, tak pachuť nepřítomnosti Jokera na konci trochu ulpí. Na druhou stranu, bavil jsem se i tak dobře 3.5. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kdo mne zná, hned tuší, že tohle musela být ,,escort mission" protože sám bych si to nepustil... A taky že jo. Musím opět jen smutně poznamenat, že Margot je na tohle škoda. Žel doba vymknutá z kloubů si těchto blbin plných zbytečného násilí a vulgarit žádá. Zřejmě je to ta správná substance, co plní kina.. My dříve narození ale dobře víme, že to jde i bez nich a když už je jich třeba užít, že to jde udělat vyváženě aby jejich přítomnost měla svůj pádný důvod. Tady jej marně hledám. Evan MekŘehoř svojí účastí coby záporák docela překvapil, ale v negativním slova smyslu. V tomhle teplém nelibě zapáchajícím díle se tedy také nemusel omáznout. Jdu si dát Margotku, tu naší, sójovou od Orionu...  Dávám za dva stažené obličeje. * * ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Mojí těhotné sestře se to líbilo, ale já zkrátka nemám ráda, když ve filmech trpí nevinní. (A jenom pro upřesnění: nemyslím tím, když zkocovinovaná Harley přijde o sendvič, ale když třeba úplně při smyslech Harley s rozběhem napálí plně naloženým nákupním vozíkem do postaršího prodavače, který jen dělá svou práci.) Není to vůbec plynulé a je to strašná nuda, ale vůbec to není tak velký průser, jak jsem čekala. Hudba velmi rušivá. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $84,5miliónaTržby USA $84,158,461Tržby Celosvetovo $201,858,461Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Už ten samotný prestrelený názov filmu hovorí sam za seba. Rovnako tak dopadá aj film, ktorý sa im postupne rozpadá pod rukami, až samotné finále to úplne odpáli a pochová. Je to celé uletené ale nie úderné, akcia dosť slušná aj keď sama o sebe samoúčelná. Miestami sa chceli priblížiť komorne brutálnemu Joker-ovi (2019), veď ten mal úspech, tak prečo tam nejakú tu ponurosť nepretlačiť ale tu tie brutal výstredné scény (face lift, nadradeno vyžiadaní striptíz nejakej chudinky na stole v bare) pôsobia ako päsť na oko, fakt zle, len udivene čumíte, prečo to takto zbytočne kazia a diváka zbytočne dráždia a zhnusia. Zbytočnosť. /45%/ ()

Galerie (69)

Zajímavosti (32)

  • V původních plánech měl být antagonistou filmu známý komiksový gangster Penguin. Ten byl ovšem zasazen do příběhu filmu The Batman (2021),a proto byl nahrazen mistrem zločinu zvaným Black Mask (Ewan McGregor). (LizianShaw)
  • Natáčení započalo v lednu 2019 pod pracovním názvem „Fox Force Five“, skončilo v dubnu téhož roku a díky daňovým úlevám, které poskytl stát Kalifornie, probíhalo celé filmování v Los Angeles – původně zvažované lokace měst Atlanta a Savannah státu Georgie tak filmaři nakonec nevyužili. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Filmová Batgirl našla režiséry

Filmová Batgirl našla režiséry

21.05.2021

Studio Warner Bros. už nějakou dobu chystá filmovou sólovku Batmanova sidekicka v podobě Batgirl. Snímek měl původně točit Joss Whedon, po jeho problémech se ale režisér stáhl do ústranní a místo něj… (více)

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

27.06.2020

Margot Robbie si zvolila pirátský život. Zahraje si hlavní roli v novém chystaném filmu ze světa Pirátů z Karibiku. Scénář k zatím nepojmenovanému filmu pak napíše Christina Hodson, která dělala s… (více)

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

21.03.2020

Podle interních zdrojů to vypadá, že studio Warner Bros. seriózně zvažuje, jestli by nebylo lepší vynechat kina, a poslat snímek Wonder Woman 1984 rovnou na domácí nosiče a k digitální koupi. Důvodem… (více)

Reklama

Reklama