Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Tak hrozný to není, neblázněte. Už jenom že si udělali srandu z původní upoutávky. :-) První díl taková klasika alá Polreich. Zato v druhém dílu se krásně představila Ostrava, tam bych tedy nechtěl skončit bydlet. :-D Po třetím díle jsem upravil ze 3* na 1*. Borec v Motorestu (ten by potřeboval 5*) s nima pěkně vyběhl a když chtěl po tom taliánovi, aby si stoupnul ke grillu, tak utekl jak malej kluk a potom za pár hodin borca z motorestu pomlouval jak chudák. Ty dva ze čtvrtýho dílu budou doufám od vysílání všichni bojkovat, ale češi si nechají klidně srát do rypáka, jak je ti dva pičusové omrdávají a pomlouvají a budou u nich dál v té jejich předražené "restauraci" nechávat svoje prachy, protože jsou přece na Lipně a ať to stojí co to stojí. Osobně pokud se dostanu na Lipno, půjdu si to k nim vychutnat. Udělám velkou objednávku a odejdu od těch hovad bez konzumace a bez zaplacení. Až ve čtvrtém díle talián vzal vařečku do ruky, tři díly za něj vařili různí kuchaři, stejně i tak předvedl takové to správné kulové a během 45 vteřin hotovo. V pátém díle na kameru paní provozní prakticky všechno pochválí a za rohem u Havloidního sluníčkářského prasopsa starosty ji shodí jak největší blbou kundu, která kdy provozovala restauraci. S tímto sráčem si notovali tak, že jsem čekal, že si ho s taliánem zrovna vykouří před kamerou. Jediné pozitivum pátého dílu bylo, že na konci udělili plný počet hvězdiček ženské, která pro restauraci viditelně žije. V posledním šestém díle vzala matka do ruky výrobu bylinkového másla a vypadala u toho jako panna co drží poprvé ocas, hned druhý den si přivezli zase kuchaře ze své restaurace. ***** Více než 6 dílů tohoto pořadu těžko uvidíme. Naštěstí. Zase se totiž ukázalo, že když dva dělají totéž, není to totéž. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Pohlreicha sice moc nemusím, ale jedno musím uznat. V Ano, šéfe skutečně pomáhal, učil ostatní vařit, ukazoval v praxi co a jak. Nevím, z jaké prdele vyhrabali tyhle dvě protekční nuly, ale dát kulinářský pořad někomu, kdo jen tupě čumí, má plnou hubu prázdných keců a neumí uvařit ani vodu na čaj, to je moc. ()

Reklama

Phantasma 

všechny recenze uživatele

Zdenda Pohlreichů tomu udal směr, který prostě bavil a ještě to doplnil hromadou vtipných hlášek. Tohle působí strašně "připraveně", ty dialogy jsou jako z nějakého scénáře. Takové strohé, ani ne poloviční. Překvapilo mě, že ani po tolika letech a tolika předešlých dílech se stále najdou lidé, kteří nemají žádnou soudnost a opakují chyby stále dokola. Hezky to bylo vidět už ve druhém díle - úplně jsem si představoval, jak by se s takovou anarchií Pohlreich vyrovnal. Hláška "Tak tady to mrskáte,jo?" tomu prostě chybí. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně lepší než jsem čekal. S Polhreichem to mělo šmrnc, vtip. Tohle teď je v podstatě nudnější verze, která je taková milá, neurazí, ale prostě Polhreich to není. Určitě se na to dá dívat a Santo je zajímavější než jeho matka. Jinak tohle bych čekal spíš na Barrandově než na Primě, protože současné zpracování odpovídá kvalitě Barrandova. ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, nikdo nemá rad změny a nahradit charismatického a vtipného Zdendu zkrátka nejde. Dívejme se na to tak, že prostě Jitka a Santo mají pořad, který má stejnou koncepci a stejnou licenci ale budou to dělat po svém. Možná že, neumí vařit a nejsou tak vtipní, ale vědí jak to v gastronomii funguje a dokážou určitě přijít i se zajímavými postřehy a nápady, které mohou pomoci. I Ano, šéfe nebylo častokrát jen o vtipu a vaření (poslední série skoro vůbec) ale i o vztazích a lidských příbězích. Takže tady je vše v pořádku. Pak tu jsou ale osobní sympatie a to je asi hlavní problém celého pořadu. Nikdo je nezná, nikdo o nich nic neví (kromě informací z intra pořadu), nemají respekt a oba působí těžce nesympaticky. Co s tím? Těžko říct. Znám ve svém okolí spoustu lidí, kteří Zdendu nemají rádi nebo ho dokonce nesnáší. A tady tomu nebude jinak, byť to vypadá zatím na těžkou převahu haterů a trollů. Ono se to časem podá a člověk si zvykne...a když ne, tak ať si pustí třeba tu Ordinaci, když mu to přijde lepší. Pokud se chtějí hlavní protagonisté přiblížit divákovi, musí se trochu otevřít a ukázat něco ze života a z prostředí ve kterém pracují. To si myslím, že by pomohlo. I moje srdce krvácelo když Zdenda skončil, ale tak to prostě je a už se s tím smiřme, není to přece tak těžké. Žádná bouřka věčně netrvá :) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno