Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

(seriál)
  • Česko Baywatch: Pobřežní hlídka (více)
TV spot
USA, (1989–2001), 182 h 20 min (Minutáž: 45–95 min)

Scénář:

Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Michael Berk, Chad Hayes (více)

Hrají:

David Hasselhoff, Jeremy Jackson, Michael Newman, Pamela Anderson, Gregory Alan Williams, Alexandra Paul, Michael Bergin, David Chokachi, Yasmine Bleeth (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(241)

Krásní, mladí, opálení a ještě jednou krásní - takoví jsou plavčíci a plavčice v prosluněné Kalifornii. Tento dnes již bez mála kultovní seriál sleduje jejich starosti a radosti, práva a povinnosti, jak přicházejí a zase odcházejí a jak se vyrovnávají s náročnou prací záchranáře, kdy musejí bojovat nejen s neplavci, různými mořskými potvory, nebo nepřízní počasí, ale někdy i musí vzít zákon do svých rukou.

S téměř 1,1 miliardou diváků je podle Guneissovy knihy rekordů Pobřežní hlídka nejsledovanější seriál na světě, a k tomu ještě všech dob. (havLord)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (568)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelná Pobřežní hlídka a pro spoustu diváků (tehdy ještě možná dětí:) rovněž první setkání s Davidem Hasselhoffem a ještě ne tolik plastickou Pamelou Anderson či Alexandrou Paul (v ní do dneška vidím tu krátkovlasou záchranářku, jak běží po pláži:) Prostě Mitch Buchannon, C.J. Parker, Stephanie, Cody a další. A jejich červené plavky a plováky:) A také ona nesmrtelná úvodní znělka. Nemá smysl psát slovo "nostalgie" do všech komentářů k seriálům z dob dětství a Supermaxu, stejně jako asi nemá smysl psát, že to množství seriálů, na něž vzpomínáme a ty zlaté časy se již nikdy nebudou opakovat. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

...spousta hopsajících slečen včetně křemíkový pamely, která eště netuší že za nějakejch 17 let se jí bude někdo snažit nacpat do pytle...a teď něco pro odreagování......ma nekdo chuť utopit se???...aspoň na malou chvíli .. www.ceknito.sk/video.php (pozor - tento trik rozhodně nezkoušejte bez miče bjůkenena).......HUGA HUGA HUGAČAGA ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomý a trapný seriál, který jsem sice jako malý hodně sledoval, ale dneska se jenom podivuju nad tím jak mohlo být něco tak příšerného ve své době tolik populární. Asi nejtragičtější ze všech je David Hasselhoff, kterého jsem nikdy neměl rád ani jako herce ani jako režiséra, ovšem špatní jsou skoro všichni co se na téhle odpadovce podíleli. Jediný důvod proč dávám jednu hvězdičku je proto, že se tímto seriálem mihla celá řada prvotřídních krasavic, které se v každém dílu promenádují v plavkách, takže je aspoň na co koukat. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Legendárna povolená a normálna prehliadka erotiky v krásnom prostredí. Sa nedivím, že mnohé postavy to vyšvihlo do sveta filmu, modelingu, či iných sfér, ľudia v mnohých kútoch sveta to poznajú a prešpikovali to vtipom. Nedivím sa ani tomu, že sa to stalo najsledovanejším seriálov všetkých čias. Dodnes mi zbiehajú slinky pri pomyslení na Yasmine Bleeth, Pamelu Anderson, Carmen Electru, z tých čias, no popravde Carmen a Yasmine sú krásne stále aj dnes. Seriál býval jednoduchý, niekedy nudný, niekedy zbytočne poprieplietaný a lákal prekvapujúco aj ženské publikum na vypracovaných chlapov, ale rozhodne nepatrí medzi najlepšie, marketingovo však vedel divákov pritiahnuť. Kult 90. rokov, ktorý začal na konci 80. Pri pomyslení na tie divoké časy a spomínaní na Britney Spears, Backstreet Boys, Spice Girls, pád berlínskeho múru, pád varšavského bloku a koniec komunizmu v Európe je toto akýmsi ďalším výrazným bodom, ktorý nás dostal aj nostalgicky dostáva dnes. Nuž legenda. ()

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Asi uplně nedebilnější seriál, co kdy vznikl. I když to srovnám s jihoamerickými telenovelami, stále se nemůžou rovnat trapnosti Pobřežní hlídky. Tak neuvěřitelná pozérská a šovinistická óda na americké občany se jen tak nevidí. Nejhorší na tom je, že jako dítě jsem to přímo hltal. Dnes bych se na to podíval jen z důvodu krásných prsatých sexbomb v červených plavečkách běžících ve zpomaleném záběru po pláži! ()

Galerie (818)

Zajímavosti (62)

  • David Hasselhoff přiznal, že si k atraktivnějšímu vzhledu v plavkách dopomáhal zatahováním břicha. (Fenk)
  • Herci mali v zmluvách klauzulu, podľa ktorej nesmeli pribrať ani schudnúť viac než dva a pol kila. Platilo to pre mužov aj pre ženy. (Willy38)
  • Záchranářský vrtulník, který je v seriálu k vidění, je typ Eurocopter HH-65 Dolphin. (Foxhound#1)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

25.04.2016

V devadesátých letech se vyrůstalo na spoustě seriálů, mezi ty nejzákladnější ale patřila Pobřežní hlídka. Plavčíci a plavčice, kteří běhali zásadně ve zpomalených záběrech, si už v květnu 2017 dají… (více)

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

04.03.2016

Nová inkarnace Pobřežní hlídky nejdřív zněla jako špatný nápad. Pak do ní ale naskákali Zac Efron a The Rock a ukázalo se, že by mělo jít o eRkovou komedii ve stylu 21 Jump Street. To už zní daleko… (více)

The Rock v Pobřežní hlídce?

The Rock v Pobřežní hlídce?

03.10.2014

Celovečerní verze Pobřežní hlídky už se chystá docela dlouho. Původně se uvažovalo o tom, že se na velkém plátně objeví Pamela Anderson a David Hasselhoff, tyhle plány ale nakonec vzaly za své. A s… (více)

Reklama

Reklama