Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

tron 

všechny recenze uživatele

"Miláčik. Máme šesť detí. Nemáme súkromie." Akonáhle nastal v Krok za krokom moment morálneho ponaučenia (väčšinou päť minút pred záverečnými titulkami), bolo mi trápne aj za ľudí, ktorí sedeli pred televízorom spolu so mnou. Ale tých dvadsať minút predtým bola sitkomová jazda! Geniálne postavy, kde si každý našiel svojho favorita, či už "štěknu" Danu alebo večne nadržaného Franka, ktorému stačilo vidieť punčový rez a už chcel Carol zatiahnuť do spálne za znechuteného, pobúreného pohľadu ich detí. Iste, ako roky utekali, prišli problémy. Deti starli, zápletky sa čiastočne recyklovali, morálne poučky začali byť naozaj riadne kruté, starý dobrý Cody odišiel (a bol čudne nahradený kurióznym Bronsonom Pinchotom z konkurenčných Perfektných príbuzných) a jedno z detí dokonca bez vysvetlenia zmizlo (!). Napriek zakopnutiam mohutné 4*. Pre mňa vysoká škola sitkomu spolu s Priateľmi. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Před lety jsem si z nudy zakroutil knoflíkem na stařičkém grundigu z tůzu a koukám, co se to tomu Bobbymu zase zdá? POMelu vyměnil za jinou Milfku, harantů plný barák (patrně zásobárna budoucích Džejárových jater), do toho zmatený či vyhulený katakungfu Mitchell.... No, pár minut mi sežrala snaha o orientaci. Spíše moralitka pro menší diváčky (a zastydlé panny), než krutopřísný sitcom, ovšem stále lepší než většina televizní zábavy. O hvězdu to zdvihá Christínka Lakinková, provždy zosobnění výrazu ,,kapesní prcátko". ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem zahlídnul několik dílů týhle sračky (už zase to opakujou, tentokrát na TV Prima) a svoje hodnocení snižuju ze 2 na 1 hvězdičku, protože mi to přišlo už úplně stupidní. Já nechápu, proč v tom seriálu jsou všechny postavy tak extrémně nesympatický. Když to tak vezmu, tak hlavní postavy maj tyto charakteristiky: otec - dement, matka - hysterická slepice, Kouďák - dement, J.T. - další dement, Dejna - kráva, Karen - dementní slepice, všichni ostatní - banda dementů a slepic... Tito dementi a slepice pak spolu vedou neuvěřitelně debilní rozhovory a do toho se každou chvíli ozve umělý "HAHAHAHA", aby i ten nejtupější američan pochopil, že to mělo bejt vtipný nebo "OOOOOOUUUHH", aby zase každej pochopil, že to mělo bejt smutný. Potom z toho vyleze nějaký moudro ve stylu "Milé děti, vždycky poslouchejte rodiče. Milé děti, pornografie je špatná, áno? Milé děti, vaše maminka se sice chová jako dozorce v koncentráku, ale myslí to s váma dobře." a z rádoby komediálního sitcomu se stane kulervoucí doják. Sice občas (tak 1× za 10 dílů a nejspíš omylem) se tam najde něco vtipnýho, ale v podstatě je to jenom další z mnoha úplně zbytečnejch sitcomů. Tenhle je snad akorát trochu víc slizskej. ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

"Dejna, Dejna, Dejna, kouká vočima svejma..." Styděla bych se nedat aspoň ty 4 čistě prostoduché hvězdičeky za léta čisté a prostoduché zábavy, kterou jsem si s touhle rodinkou a přilehlým Koudym užila. "Tý jo, ukradli McDonalda?!" A - ach Bože, visel tenkrát opravdu ségře na zdi plakát New Kids on the Block? ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tento seriál patří spolu s ALFem k jedinným 2 "rodinným" seriálům z americké produkce, na které se můžu podívat kdykkoliv a pobavím se u nich maximálně. Na začátek bych zmínil 2 slabší body tohoto seriálu (abych byl taky kritický ;-)), a to moralizování, které je skoro na konci každého dílu + menší úpadek po odchodu Sashy Mitchella alias Codyho Lamberta (ani Bronson Pinchot jako Jean-Luc, Jason Marsden jako Rich Halke ani Jeff Juday jako Blesk ho prostě nedokázali nahradit). Ale jinak nelze nic vytknout. Frank Lambert, Carol Fosterová Lambertová, J.T. Lambert, Dana Fosterová, Karen Fosterová, Mark Foster, Brendan Foster, Lilly Lambertová a Cody Lambert byla naprosto super rodina a musíte si je zamilovat. Poslední jmenovanný byl samozřejmě můj oblíbenec a jeho vtípky a skoro dětská naivita mě naprosto odrovnávaly (nemluvě o jeho kultovním smíchu). Pokud dokážete přejít to moralizování, tak vřele doporučuju. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama