Reklama

Reklama

Nováci

(seriál)
Rodinný / Komedie
Česko, (1995–1996), 52 h 25 min (Minutáž: 22–30 min)

Hrají:

Pavel Zedníček, Ota Jirák, Jana Paulová, Jitka Ježková, Jitka Schneiderová, Jan Čenský, Filip Rajmont, Adéla Gondíková, Jana Janěková, Viktor Maurer, Dalibor Gondík, Michal Jagelka, Jiří Pomeje (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(124)

Obsahy(1)

Ota Jirák vás vítá v kruhu rodinném, kde vládne pohoda jako řemen. (TV Nova)

Recenze (161)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza. Jen pevně doufám, že nikoho nenapdane tuhle stupidnost někdy v budoucnu "pro velký úspěch" opakovat, protože to by mě museli asi odvézt na ARO. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Anglie nemá špatný nápad, Jitka Ježková skutečně byla jediným světlým bodem v té temnotě, kterou do naší televizní zábavy přinesli Nováci (a teď nemyslím Irona a jeho věrné, ale tenhle seriál:))...i když, zábavy....Popojedem, Honza Čenský opět nezklamal, a to se počítá...bohužel k horšímu.. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Typický výtvor s namixovaným smíchem, pročež není vtipného skoro nic. Můj oblíbený spisovatel Vojtěch Steklač jako scénárista šlápl vedle, a to tak, že hodně... ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl už jsem ledacos, ale tohle je opravdu moc. Kdejaká telenovala mi přišla lepší než Nováci a to je sakra co říct....... ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jak se k tomu mohl upsat Steklač, to nepochopím. Ale pravda, Nováci 2 to ještě překonávají. Aspoň Jitka Ježková stojí za pohled. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Sotva se prolomila ledová hranice mezi vykuleným východním světem a vtipným západem, museli jsme i my Češi ohromit svým sitcomem. A jak dopadl pokus vystihnout typickou českou rodinu a natočit sitcom? Naprosto, naprosto, naprosto selhali a reputaci si nováčtí tvůrci už nikdy nenapravili. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se repríza konečně objevila na Nova Cinema, mám možnost konfrontovat vzpomínky a výsledek je v podstatě ještě lepší, než by se zdálo. Suma sumárum jako první domácí seriál natočený mimo ČT, jsou Nováci bez problému stravitelní. První série připomíná domácí snahu o kombinaci Alfa a Kroku za krokem, což také odpovídá tehdejší představě o formátu oblíbeného sitkomu. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Pouštěný smích, tupé dialogy, toporné herecké výkony, květované kravaty, červená a fialová saka... Nova si všimla hladu po amerických sitcomech a tak si také jeden střihla. Zacílila na široké novácké vrstvy s vidinou velkého úspěchu. Bohužel tohle není ani Step by Step ani Al Bundovic rodinka. Tohle je prostě typickej českej průser. Včera jsem shlédl po letech jeden z dílů (čistě studijně :-) a z údivu jsem nevycházel. Mlaďounká Jitka Ježková to nemohla zachránit. Děs běs i na rok 1995.... ODPAD ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie přidávám dvě hvězdy,.... připomíná mi to krásný léta, kdy jsem hodiny denně trávil u babičky s bratrancem a filmově jsme se "vzdělávali". ()

Reklama

Reklama