Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Chuck a jeho připálenej kámoš z Afriky se nezaleknou žádného nepřítele. Když jde do tuhého tak Chuck použije svůj proslavený kop s otočkou, který pošle k zemi úplně každého. Napsal bych vám o Chuckovi nějaký žertík, ale určitě je všechny znáte, takže se nebudu vůbec namáhat. V mládí sem na to čumíval a řeknětě že vy ne? Nostalgické 2*. Aby mě někdo nanařkl z rasismu, tak jedna hvězda je pro Chucka a ta druhá pro toho odporného negra, který se mu snaží vyrovnat. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

To, že je tenhle seriál tak hluboko v poli "poražených", mě docela mrzí. Znám spoustu horších dílek. Body navíc získává angažování nové dvojky Rangerů Sydney a Gage. A že jde Chuckovi jen o laciné moralizování a vychovávání amerických děcek (jak jsem slyšel) k tomu co je špatné a co ne? V tom problém nevidím, právě naopak. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Díky TV Nova jeden z "pilířů" podvečerní zábavy v českých domácnostech. Prostě další béčkový seriál z atraktivního prostředí - který kluk by nechtěl být karate šerif a ještě k tomu Ranger, že? Ale ozvučení, obzvlášť v posledních sériích je skvělé, a nová krev (to jako Gage a Sydney) jsou taky fajn, tak koneckonců proč ne. Jsou u nás k vidění ještě mnohem, mnohem horší věci. Vezměte si třeba Rosalindu, Manuelu, Carmencitu, Sergejevnu nebo jakékoliv jiné ženské jméno, pod kterým se dříve či později bude skrývat hlavní hrdinka nějaké telenovely. V porovnání s těmihle "skvosty" televizní "zábavy" je Walker uměleckým dílem. PS: za vrchol seriálu osobně považuju díly s Prezidentem, kterého hraje coby záporák tradičně skvělý Michael Ironside. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Trapné, debilní, odporné, primitivní. Takhle by se to dalo klidne zhodnotit. Chuck Norris vystřelí jednu ránu a zasáhne. Jeho protivník jich vypálí tupec ale nic, kolem Wolkera to lítá ale on nic, mu je to jedno, oje přeci nejlepší.Chuck Norris vystřelí na jeden zásobník 150 ran a nic, za 5 minut to udělá znovu. Chuck Norris nepotřebuje zbraň, on zmlátí najednou 20 chlápků. Chuck Norris umí bojovat, střílet, vařit, létat s letadlem, helikoptérou, je to demagog. Moralizuje všechny okolo, zachranuje malé černošské holky, které uviděly anděla. Zachraňuje kostely, banky, auta, ženy, muže, děti... Chuck Norris je tak dokonalej, že si vysloužil i dobrý vtipy. Já vím, že se to sem nehodí, ale musel jsem: Bůh uměl chodit po vodě. Chuck Norris umí chodit po bohu! // Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina// Chuck Norris jednou kopl koně do brady. Jeho potomci jsou dnes známí jako žirafy// Když se říká ?nikdo není dokonalý? Chuck Norris to považuje za osobní urážku// Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct// Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Nejubožejší seriál v dějinách seriálů. Starej ubožák Norris na to fakt už nemá, měl by si jít radši zavčit na total gymu, to je taková sračka, že to snad ani neni možný. ježiš jak já to nesnášim a jak já nesnášim Norrise, kdy už ho tam konečně vykuchaj a zahrabou 100m pod zem, aby už neotravoval, klidně ať místo toho šoupnou telenovely, tohle se prostě nedá... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • V rané fázi vývoje seriálu se hlavní postava měla jmenovat Sam Bolt. (cheyene)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama