Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Pozreté po rokoch. Skvelý film, ktorý je dosť podceňovaný. Skvelé herecké obsadenie. Výborné herecké výkony. Príbeh je zaujímavý a napínavý. Je tu aj dosť humoru, čo ma prekvapilo na daný žáner. V podstate nemám čo vytknúť filmu. Dĺžka filmu je 116 min čo je akurát. Charaktery postáv sú veľmi dobre napísané. Celkové hodnotenie za mňa je 80%. Film jednoznačne môžem odporučiť. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Joel točí svoje filmy ako na kvalitatívnej hojdačke. Niekedy je s nimi úplne na vrchole s nohami k nebu, inokedy škriabe podrážkami blato a štrk, no a niekedy si len tak plachtí ani hore ani dole. Tento postarší snímok je celkom jednoznačne postavený na výbornom herectve Susan a Tommyho, ako aj na drzom a na facku sa správajúcom Bradovi Renfrovi. Patrí k tomu lepšiemu čo Schumacher natočil a dá sa s prehľadom vzhliadnuť aj po rokoch. Ako píšem je to o tých hercoch. Scenár možno má kde tu nejakú dierku, hlavne v chovaní niektorých postáv a záver s ohľadaním mŕtvoly je úplne celý proti logike, ale dá sa to vydržať. Je to celkom slušný krimi thriller tak trochu z právnického prostredia, trochu zabŕdajúci aj do prostredia mafie a trochu zo súdnej siene. Ja mám niekedy dojem, že snímky tohto typu sa už dnes prestali točiť a je to možno škoda. Vzhľadom na tie spomínané dierky dávam len tri hviezdy, ale rád som to znova videl. Dobré je to. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Film Nebezpečný klient už jsem chtěl vidět dávno, ten příběh mě totiž velmi zajímal, stejně jako mě zajímal herecký výkon Brada Renfra, ale teprve nyní se mi povedlo ten snímek vidět. A stálo za to si počkat. Jedná se o zajímavý a napínavý film od začátku až do konce. A nutno říct, že velkou zásluhu na tom má již zmíněný Brad Renfro v hlavní roli. To byl tak neuvěřitelně talentovaný herec, který prostě dokázal každé své roli vtisknout své herecké nadání a hlavně určité charizma, a zde svůj talent znovu prokazuje po celou dobu filmu. Velmi často si říkám, jaká velká škoda, že už bohužel nežije. Ale zpět k filmu. V tomto případě měl totiž Brad velmi kvalitní podporu v podobě Susan Sarandon, která za ním příliš nezaostává a podává taktéž kvalitní výkon. A do třetice tu má zajímavou roli i Tommy Lee Jones, který ale zde hraje spíše toho zlého, který nemá zájem o bezpečnost dítěte, ale jde mu pouze o svůj vlastní prospěch. Co se týče dějové stránky filmu, tak tam je to samozřejmě bez jediné chybičky. Ten příběh je napsán a zfilmován tak úžasně, že mi ten čas s filmem strávený velmi rychle utekl a dokonce jsem měl pocit, že jakmile bych se jen na vteřinku podíval mimo televizní obrazovku, tak by mi něco podstatného mohlo utéci, a tento pocit nemívám u filmu zrovna příliš často. Dokonce tenhle snímek zaujal i mojí mamku, a to je co říct, ta usíná skoro u každého filmu, který se vysílá ve večerních hodinách. Zkrátka a dobře toto je vydařený film a v mých očích je to dokonce snad nejlepší krimithriller, který jsem kdy viděl. Proto bez jakýchkoliv pochybností a sebemenšího zaváhání uděluji pět hvězdiček. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Příběh malého kluka, který se stane svědkem v procesu z mafií. Děj je chvílemi i příjemně vtipný, ale ten kluk na mě působil maličko rozežraně a člověk by mu občas jednu výchovnou flákl, jak byl sympatickej. Jinak děj je dostatečně chytlavý a zajímavý, jen u mě to víc jak průměrné není. Viděno v rámci Seznamte se s .../John Grisham ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Tak především tady začínal ve 12 letech výborný mladý herec Brad Renfro (Nadaný žák). Zajímavou roli tu má Tommy Lee Jones (skvělá je scéna u soudu) a Susan Sarandon za svůj výkon byla nominována na Oscara a dostala cenu BAFTA. Vůbec nemyslím, že by šlo o špatný film - napínavé scény působí napínavě, dojímací scény dojímavě a je tu i trocha humoru. Slušné řemeslo. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama