Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Blackberry 

všechny recenze uživatele

T.L. Jones + S. Sarandon + A. LaPlaglia + W. Patton + mladý D. Speck = strhujúca kombinácia do trileru. Z hercov ma skutočne nikto nesklamal, dominujúci sú však, tradične T.L. Jones, a v doteraz životnej roli D. Speck. Keby hodnotím tento film podľa detstva, považoval by som ho za vynikajúci. Dnes však viem, že má niektoré nedostatky - spomeniem predovšetkým akýsi nedotiahnutý, nevybrúsený záver filmu i niektoré pasáže v priebehu deja. Pre mnohých, akiste, bol film dokreslením knižnej predlohy; ja si však dovolím tvrdiť, že pokiaľ by sa J. Schumacher s tímom tak nedržali knihy, mohlo z toho vzniknúť čosi ešte lepšie. To by sa určite dalo... Záverom: v nadväznosti na detstvo sa nakoniec pripájam k štyrom bodom. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dnes sem si oživil tenhle filmek. Přesně prototyp filmu z konce století. Herecky našlapaný, ovšem dějové takový nemastný. Líbilo se mě to ještě méně, než v době premiéry. Viděno v kině, což byl takovej ten průměrnej zážitek, kterej by byl skousnutelnější doma na dvd. Dnes tomu jednu vlasatici uberu, protože nijak zábavný to není. 40%. ()

Reklama

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Rozhodně film na který se dá podívat a dívat dokonce i herecké výkony nebyly špatné hodnotil bych to tak 80 procent z mé strany, Dokonce i přběh ky právník mafie se zastřelí a kluk je v nesprávnou dobu na nesprávném místě a mafie má strach tak se pokusí odklidit nepohodlné svědky. až na ten happy end to bylo typicky americké . ()

Estrecha 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotil pouze příběh a potenciál, o tenhle film by se rvalo 4 a 5 hvězdiček, kdo si ho vloží do svého portfolia...Ale to bohužel nehodnotím. Herecké výkony otřesné a snaha o nadopování příběh emocemi, jak právnička běhá za 11ti letým klukem jak pejsek je děsivé... Rád bych řekl, že bych to zhlédnul znovu (tzn. min. 3 hvězdičky), ale vždy se mi vyjeví konkrétní scény a nikoliv, nechci. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones je podle mě ne zrovna sympatický chasník, čili role prokurátora jdoucího proti malému klukovi mu sedí jak Rumcajsovi klobouk. Sjůzn zase hraje ochranářku dětí s vlastním životem na dranc tak přesvědčivě, až jsem měl pocit, že si charakter advokátky napsala sama podle svojí současné životní situace. Ve finále je to takový ten film ve formátu závodů Formule 1. Předem vám ukážou trať a všechny zatáčky, takže pak jen dvě hodiny čučíte na auta jak jezdí dokolečka, aby pořadí v cíli nakonec bylo stejné jako na startu. Aspoň že to slušně odsejpalo. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama