Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jakub, jehož celoživotní láska Věra zemřela za záhadných okolností, je přesvědčen, že za její smrt je zodpovědný boss regionálního podsvětí. Jakub je feťák a občasný dealer, který bojuje s drogovou závislostí, přesto se rozhodne smrt své dívky pomstít. Čas pro pomstu by měl nastat na večírku s maskami v nočním klubu, ale Jakub v klíčový moment nedokáže vystřelit na toho, kdo je podle jeho přesvědčení vrahem. Nalézá ovšem svědka, který může objasnit, jak došlo k Věřině smrti, a děj dospívá k osudovému rozuzlení... Třetí celovečerní film režiséra Milana Šteindlera je příběhem o mladých lidech tápajících v životě blízko propasti v podobě drog. Ve filmu, který osciluje mezi černou komedií a psychologickou detektivkou, vytvořili hlavní role Jan Dolanský a Radek Kuchař. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

MishellL.

MishellL. (hodnocení, recenze)

Taky nechápu tohle hodnocení, celkem dost přísné. Čekal bych hodnocení cca 70%. Nasmál jsem se a hlášky jsou skvělé. Vzhledem k tomu co za české průsery se delší dobu u nás točí, je tento snímek opravdu klenot české kinematografie :D Ale je mi jasné, že se tady srovnávalo se Samotáři.

slatkac

slatkac (hodnocení, recenze)

"Jednou jsem šel na záchod,spláchnul jsem a zase odešel...."
"No a??"
"Zapomně jsem se vychcat"

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Mne sa tento film páčil už keď som ho videl prvý krát, a páči sa mi doteraz :-) jednoduchý film, o drogovej mládeži a o následkoch, ktoré majú drogi na ich životy... odľa mňa dobrý flim. Jan Dolanský ukázal, že vie aj hrať, nie len dabovať :-))

mh825

mh825 (hodnocení, recenze)

Príbeh dobrý, ale trošku zle stvárnený. Kamera bola príliš umelecká, málo strihu. Dialógi príšerné a celkovo strašne nudné.

ondrech

ondrech (hodnocení, recenze)

dost dobrý, dobrej výmaz, srát na život, radost ze smrti, dolanský je dobrej herec a tady to jenom potvrdil. Dobrá je taky přítelkyně jeho nejlepšího kámoše, ta, která si čistila zuby tři a půl hodiny:) Pár scén sice působí křečovitě, ale je to rozhodně kvalitní záležitost.

Haluzatko

Haluzatko (hodnocení, recenze)

Brutal!!!...celkom vystizne slovo ale rozviniem to viac...reziser skvele obsadil postavy hlavnych hrdinov Kuba a Radka, podla mojho nazoru velmi kvalitny vykon v rolach fetakov. A co je dlasie plus, konecne vykreslenie undergroundu tak jak v podstate aj vyzera, proste ta odlisnost od vecsiny spolocnosti. Hlasky tiez uplna krasa, proste citit z toho nieco, proste to je humor polozeny na inej sfere jak je ten klasicky, je to proste humor fetakov, proste parada...neviem cim to je, ci si reziser preskumal prostredie alebo herci v tom maju prax alebo fakt neviem v com to je ale tento film ide pralelne so susasnou mladezou(ale tou na ,,okraji spolocnosti"), az na tu pomstu, ktora sa mala ukoncit smrtou, co bolo troska scifi, ale v pohode nie je to utopia ale skvor rarita... Proste BRUTAL film ale len pre urcitu cast spolocnosti...aspon podla mojho nazoru...

Avril

Avril (hodnocení, recenze)

moc dobře natočený snímek, hrdinové berou lehkovážně svoji závoslost na opijátech ... později to ale začně nabírat jiného směru, Radkovi zemře nešťastnou náhodou přítelkyně a Jakub se dozví otřesnou pravdu kvůli které nakonec spáchá sebevraždu, akorát se mi moc nelíbila veselá hudba na konci - divák je zarmoutěn a najednou začně hrát taková hudba---prostě to kazí požitek...ale jinak moc moc dobrý filmeček :)))

running

running (hodnocení, recenze)

po všech těch panicích a expertech si uvědomuju, že by bylo dobře, kdyby měly všechny filmy "pro mladá" alespoň takovouhle úroveň...

Jazzzz

Jazzzz (hodnocení, recenze)

Souhlas s Yenem, ale jak jsem četl, že někdo kritizoval dialogy a tak. Dialogy jsou ještě celkem v pohodě. Vemte si kdyby to byly dialogy jako z reality, na to by se nedalo koukat. Scena ve vaně a všechno prostě hukot film!

 (hodnocení, recenze)

Ten film je dobrej, moc dobrej... Dobře natočenej a hlavně výborně podanej. Je to tak šílený rozuzlení, poprvé se mi z toho udělalo skoro na zvracení... Je v tom síla pro lidi, který by do toho mohli vlítnout. Je to pro ně drsnej příklad...

Reklama

Reklama