Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film začíná jako teenagerovská komedie o krásných holkách a klucích z L.A., ale vše se změní ve chíli, kdy se vedle do bytu nastěhuíi 3 mladí mormonštíi misionáři. Chris pracuje v restauraci a je gay. Je velmi povrchní, mladý a krásný a užívá si každý den života s někým jiným. A vznikne sázka, jestli jednoho z misionářů "dostane". Ale tu nastane háček: Chris se zamiluje do Aarona (jeden z misionářů) a snaží se změnit svůj styl života. (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (63)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Dobrý filmek to byl, ale nemůžu dát víc - jak praví Faidra - jen proto, že je o homosexuálech (byť moc pěkných). Orientaci neřeším, koukám na film o lidech. Na film, v kterém se střídají vtipné sebeshazovačné repliky a dojímavá místa s pasážemi - velké bohužel - jak vystřiženými z té nejkýčovitější telenovely. ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Po několika prvních minutách mi to připadalo jako ne moc zábavná teenegerovská komedie, ale pak se film rozjel a už se jen a jen zlepšoval. Na konci jsem byla nadšená. Je to krásný romantický příběh se spoustou hezkých herců a happy endem (který bych si odpustila), pět hvězdiček dát nemůžu, ale čtyři si zaslouží. ()

Reklama

Plangi 

všechny recenze uživatele

Další „Q“ ze soudku gay vs. víra, tentokráte po mormonsku. Každá replika či náhoda má v Latter Days svůj důvod, jelikož všechno do sebe v průběhu snímku tak krásně zapadne, až se z toho člověku zatočí hlava, plus finále jak cukrový posyp. Já jen můžu konstatovat, že takovýto jímavý námět se dal uchopit daleko více bez příkrasy. Navíc scénárista zkazil jeden jediný důležitý moment překvapení, za což by minimálně zasluhoval klepnout přes prsty. Film mě ani tak moc nezklamal, jen jsem asi čekal něco jiného, než pouhou pohádku pro starší, která operuje dost neohrabaně s hlavními motivy a v konečném důsledku nezanechávající v paměti nic jiného, než že se na to hezky koukalo. Chybí tomu více ze srdce. 65% ()

ElizabethBay 

všechny recenze uživatele

Film je těžce nevyvážený, první a druhá půlka jsou každá jakoby od jiného režiséra. A pokud hledáte komedii, šáhněte někam jinam, tenhle film rozhodně komedií není. Kdyby to natočil někdo jiným, někdo, kdo umí točit, zasloužilo by si to celé tři hvězdičky, pro mě je film tak na 2,5 a to jen proto, že nebyl plochý, jen byl absolutně nezvládnutý. I tak celkem doporučuji všem, co chtějí něco alespoň trošičku náročnějšího, ale já stále věřím, že se najde někdo, kdo natočí opravdu dobrý film s gay tématikou (těch je opravdu jako šafránu, a přitom to téma bylo opravdu krásné). ()

carly 

všechny recenze uživatele

tešila som sa na tento film, ale nebola som si tak úplne istá, čo od neho očakávať. pravdu povediac som čakala Cruel Intensions v homosexuálnom vydaní. ale tento film je o niečom inom. je o láske a o tom ako ju človek obvykle nájde na tých najmenej pravdepodobných miestach. ale taktiež je o zázrakoch a možno aj trochu o viere a o tom ako niekedy zaslepuje. a o rodine. o tom, že to nie sú ľudia, s ktorými máte rovnakú DNA, ale tí, ktroí vás akceptujú, podporujú a hlavne miujú takého, aký ste. v tom filme sa dá nájsť pár hlbších a zaujímavých myšlienok. ale dá sa na neho pozerať aj ako na miestami zábavný ľúbostný príbeh. a pre mňa funguje v oboch rovinách. skvelé je aj herecké obsadenie, hlavnými atraktívnymi hrdinami počnúc a Jacqueline Bisset a Josephom Gordon-Levittom končiac. a tá hudba, čo ho sprevádza je jednoducho krásna. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Joseph Gordon-Levitt se původně ucházel o roli Aarona. (HellFire)

Reklama

Reklama