Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hustle - působí na jednu stranu klíšovitě jak nějaká hecovací disneyovka, na druhou stranu se na to nekouká špatně i když ve strašný zkratce dost předvídatelné, co se bude dít. Sendler najde nadějného basketbalistu, basketbalista dostane na prdel od antilopy, pak trenuje a pak nadejny basketbalista natrhne prdel antilopě. Nic novýho, leč zabavý. Ale antilopa zbytečně moc ukecaná. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Sandler na vážno - to je předpoklad fajn bijáku. A tenhle biják je skvělej. Ve filmu je tak nějak minimum "konfliktů", skoro vše jde tak, jak má a já z toho měl strašně skvělej pocit! Já jsem popravdě velmi unaven a tak nějak znuděn současným filmovým světem, kdy v každém filmu musí být nutně alespoň 3 zásadní zvraty, překombinovaná dějová "překvapení" a jasní záporáci. Tady nic takovýho není. Jasný, na nějaký citečky se zahraje, ale žádná přeháňka a spousta klasickejch klišé scén je tu jednoduše ( a za mě skoro geniálně) přeskočená. Veškerá zachycená hra je tu podávaná naprosto úchvatně! S Adamovou postavou ( a celkem jistě je to i jeho osobní postoj) souzním v pohledu na náš evropský fotbal. Elegance pohybu a celé hry je u basketu úplně jinde. Kvůli tomu, že je to o tom, o čem to je, dávám hodnocení, který dávám. Jináč 4* ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"POSEDLOST VŽDYCKY PORAZÍ TALENT." Tady má někdo rád basket (a hodně moc)... a nenávidí fotbal, ten jediný pravý, evropský (a asi taky hodně moc :-)) a na filmu to jde znát (ta láska k basketbalu, ne nenávist k fotbalu :-)). Osnova je vlastně klasická, nic objevného, kvantum osobností z NBA to ale všechno přirozeně drží nad hladinou, což u filmů ze sportovního prostředí bývá vlastně zásadní. Sandlerovi se role poměrně i daří, v dramatické rovině tradičně, nicméně jedna věc se nepodařila - mezi Adamem a Queen je naprosto nulová chemie, tohle nebylo dobré castingové rozhodnutí (rodinná linie ve filmu vůbec nemusela být). 70% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tradiční schéma jednoho sportovního úspěchu, leč krásné zahrané i zrežírované, plné emocí a dobře plynoucí. Rozhodoval jsem se nad 4 hvězdami, ale nakonec jsem dal plný počet, jelikož poslední dobou už není moc filmů, které by mě nadchly alespoň takto. Adam Sandler je tu jako ve všech dramatických rolích výborný, Ben Foster poslední roky ztratil takovou tu auru dobrého herce a hraje jen karikatury (a to jsem ještě neviděl Žižku). Jeden z nejlepších letošních filmů Netflixu, ač laťka je stále nízko. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V těch záverečných titulích je vlastně odpověď proč se mě film líbil. Adam Sandler má basket rád o tom nemám pochyb a podle toho je film natočen. Jistěže není nějak objevný pokud jde o hlavní postavu a jeho příběh a vlastně ani vedlejší, tedy tu co hraje Adam, ale působí to upřimně a člověk jim fandí a btw. Adam v dramatičtějších rolích se mě líbí mnohem víc než v komedií, má charisma a možná budu jedinej na csfd, ale myslím si, že hrát umí, pokud k tomu má adekvátní filmvou postavu ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Na konci filmu nastupuje Bo (Juancho Hernangomez) za Boston Celtics s číslem 22 na počest Stanleyho (Adam Sandler). Toto číslo bylo ale v roce 1963 vyřazeno, neboť patřilo legendárnímu Edu Macauleyovi. Mezi lety 2021–2022 byl Juancho skutečně hráčem Bostonu, oblékal ale dres číslo 41. (ArsenalEagle)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)
  • Představitel Boa (Juancho Hernangomez) byl v době vydání filmu profesionálním španělským basketbalistou hrajícím za národní tým a za Utah Jazz. V NBA oblékal dres dalších 4 týmů (Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Boston Celtics, San Antonio Spurs). (ArsenalEagle)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama