Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

I love the smell of commerce in the morning aneb Why buy the cow, when you can get the sex for free? 1) Mám pocit, jako bych zabloudil na cizí párty. Jsem sám, nerozumím - mluví se zde čínským dialektem WU. Lidi tu probírají filmy, které viděli, hovoří o postavách, které neznám - jejich svět je mi cizí, nic o něm nevím a nic mi neříká. Is your kiss like a soft breeze, a firm handshake or a jackhammer? 2) Děj je chvílemi dětinský, chvílemi snad i vtipný. Kontrast mezi inteligentními promluvami hlavních hrdinů a jejich veskrze prázdným a neinteligentním počínáním tvoří zajímavé napětí. 3) Poslechněte si například tuto pravdivou historku. He (my cousin Walter) was on a plane to New Mexico when all of the sudden the hydraulics went. The plane started spinning around, going out of control, so he decides it's all over and whips it out and starts beating it right there. So all the other passengers take a cue from him and they start whipping it out and beating like mad. So all the passengers are beating off, plummeting to their certain doom, when all of the sudden, snap! The hydraulics kick back in. The plane rights itself and it land safely and everyone puts their pieces or, whatever, you know, away and deboard. No one mentions the phenomenon to anyone else. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kamarádi Brodie Bruce (Jason Lee) a T.S. Quint (Jeremy London) dostanou od svých holek kopačky ve stejný den a jdou se poflakovat do nákupního centra... Snímek nabídne celou řadu zajímavých postav. Stan Lee má na míru ušitou roličku, snaží se navést Brodieho (všetečné otázky ohledně sexuálních orgánů superhrdinů), aby se udobřil se svojí dívkou. Willam (Ethan Suplee) snažící se najít schovaný 3D obrázek, který ostatní vidí okamžitě. Herecky boduje Michael Rooker jako cholerický otec Jared Svenning, který chce pro svoji dceru pouze to nejlepší. Šéf ochranky LaFours (Sven-Ole Thorsen) za celou dobu nepromluví jediné slovo. Thorsen se na filmu podílel také jako kaskadér a v závěrečných titulcích má kredit jako Sven Thorsen. Kaskadérem byl také Chuck Zito (herec, bývalý bodyguard celebrit a exprezident motocyklového klubu Hells Angels Nomads N. Y.). Viděna delší 122 minutová verze. JAY AND SILENT BOB WILL RETURN IN "CHASING AMY" ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak mi to mohlo tak dlouho unikat. Nakonec jsem ale zase tolik netratil, protože je potřeba přiznat, že Smith natočil mnohem suverénnější kusy!! Opět během jediného dne nabízí zdánlivě obyčejné scény, avšak které dokáže skvěle vypointovat, koncentrace hlášek nicméně není tak velká a atmosféra není tak uvolněná jako jindy. Samozřejmě nechybí Smithův trademark v podobě slavné dvojky drogových dealerů Jaye a mlčenlivého Boba. Bohužel ani oni ale nejsou tak přesní, jako v jiných „smithovkách“. O nějaké nedoceněnosti bych tu moc nemluvil.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Jednou jsme spolu spali, na lyžařském výcviku, pamatuješ?" "Tos byl ty?" Mám filmy Kevina Smitha rád. Doslova miluji Hledám Amy, hrozně mě baví Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder a Dogma, Mroží muž je úlet a i Zack a Miri točí porno je sranda. Když jsem ale před lety viděl jeho první film, dodnes oslavovaný a vynášený, tedy Podvodníky z New Jersey, trochu jsem protáhl bradu, protože mě to zrovna moc nevzalo. A podobně to mám i s Flákači, dalším jeho hodně vynášeným filmem. Sledoval jsem to na třikrát, prvních cca 20 minut jsem dokonce přemýšlel, že to vypnu. Pak se to trochu rozjede, ale tak nějak mi to moc nesedlo. Částečně za to může Jason Lee, protože mi není moc sympatický. Trvá fakt dlouho, než mě to začalo bavit a počítám, že za pár dní si z toho budu stejně pamatovat jen Joey Lauren Adams. Ještě mě tedy čekají Clerks 2, abych pravdu řekl, moc se mi do nich nechce. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Druhý film Kevina Smithe je taky jeho dosavadním vrcholem (duben 2005). Po fenomenálních Clerks se zdálo, že Smith už se zkrátka nemůže překonat, ale stalo se - Mallrats jsou ještě lepší, hlášek je víc, kulervoucích situací jakbysmet a hlavně mají víc prostoru Jay a Silent Bob (neboli Big Badass Jay a Tubby Bitch Bob). A výkon Jasona Lee mi zůstane v paměti ještě hodně, hodně dlouho. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Film byl natáčen v Minesotě, zároveň s filmem Fargo (1996). (TomikZlesa)
  • Postava Bena Afflecka se jmenuje Shannon Hamilton. Shannen Doherty byla krátce provdaná za Ashleyho Hamiltona. (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama