Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Bena Afflecka, připadá mi děsně nesympatický a jeho herectví ala kamenný obličej Chuck Norris je podle mě jen přetvářka. Vzhledem k tomu, že je to hlavní postava, tak to (aspoň pro mě) poznamenalo celý film. Jinak se jedná o poměrně koukatelný thriller, kde se občas nějaký ten pěkný zvrat, který člověk nečeká, najde. Charlize Theron je baba k nakousnutí, která má i pod čepicí :), spolu s Gary Sinisem tvoří perfektní duo a hned se dá na film koukat. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck tady má neskutečně komické ksichty - hlavně ke konci rozesmívá fakt pořádně :) Jinak je to film hodně hloupý, se špatnými postavami a scénáristicky nezvládnutý.. na druhou stranu to ale zase pěkně odsýpá a dobře se na to kouká. Blbý závěr se snaží být až moc inteligentní a přitom je hrozně blbý.... 6.5/10 ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až do toho závěrečného zbytečného a přehnaného zvratu to celkem jde. Hlavně díky obsazení hlavních záporných postav. Sinisemu ty záporné jdou mnohem lépe než kladné, dokáže jim dát uvěřitelnou tvář. Výraznou složkou je samozřejmě Charlize, která není jen okrasou, ale výraznou postavou. Afleck je prostě Afleck, ale je fakt, že pro tu jeho postavu má přesně ksicht. Slušná jednohubka, kterou si jednou za čas v klidu dopřeju. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Falešná hra je lehce nadprůměrný snímek o plánovaném vyloupení jednoho kasina. Co rozhodně není nadprůměrné je skvostné herecké obsazení tohoto krimi-thrilleru. Musím konstatovat, že všichni včetně Afflecka hráli na jedničku. Charlize byla opět skvostná a bejt zavřenej pár let v chládku a ona na mne čekat před branou věznice, neváhám ani milisekundu .... Gary Sinise (od Gumpa mu doma neříkáme jinak než poručík Dan :-)) zde skvostně zase jednou zahrál hustýho pošuka . Osobně se divím celkově nízkému bodování, film by si zasložil být v červeném hodnocení. Děj má několik zvratů, nepostrádá akci a divák do poslední chvíle spolu s Affleckem netuší, která bije. Dávám tři kovbojský klobouky. * * * ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak nic, po rokoch som si to skusil putit znova a dokonca v Directors cute, ktory je vraj zmysluplnejsi, ale stale mi to pripada strasne nudne. Tristvrte filmu sa tam len neustale keca a planuje lupez. Pritom postavy su neskutocne idiotske. Zaporak Sinise je vlastne totalny luzer aj bez finalnej pointy, ktora z neho urobi uplneho idiota. Affleck si tentoraz vybral slabsiu herecku chvilku a len zmätene pozera v com to vlastne hra. Charlize Theron aspon ukaze prsia, ale zeby sa mi nejak extra pacili nemôzem povedat. Akcnych scen je minimum. Aj ked su prevedene kvalitne tak im chyba napaditost. Z totalnej bezradnost sa scenarista snazil vykluckovat bambilion sokujucimi zvratmi, ktore su tak sialene, ze aj Affleckova postava ich okomentuje za nepravdepodobne. Ale Ehren Kruger si vzdy potrpel na nezmyselne zvraty. Takze vysledkom je nudny thriller s otravnymi postavami a minimom akcie. 4/10. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Gabriel (Gary Sinise) hází šipky na Rudyho (Ben Affleck), se mění pozice šipky na Rudyho rameni. V jednom záběru je šipka v rameni zabodnuta kolmo, poté rovnoběžně s ramenem a následně opět kolmo. (anezzik)

Reklama

Reklama